Ta. Najlepiej jednoczxeśnie.Olleo pisze:No zebym jeszcze mial okazje w jednym miejscu (najlepiej we Wroclawiu) posluchac wszystkich trzech po kolei na moim forku, to byloby super
Forkowy wydech czyli pewnie nuda
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: Forkowy wydech czyli pewnie nuda
czarne jest piękne...
- piotruś
- 5 gwiazdek
- Auto: Giulietta Veloce / Hyundai I30N Performance / Ioniq 6 / był Forester 2,5XT
- Polubił: 321 razy
- Polubione posty: 203 razy
Nie słuchaj Ich, Olleo!So What! napisał(a):
Olleo, prawdopodobnie Prodrive.
esilon napisał(a):
Supersprint rzondzi i basta
Let's go for underdogs: DEVIL!!!!
Nie zostawmy Olleo wyboru
Nic nie może się równać z Hayward&Scott
Zobacz, jaki sliczny. Żadnych widocznych połączeń, jakby był wyrzeźbiony z jednego
kawałka spiżu, niczym twarz gladiatora ... (no dobra... może raczej ten drugi koniec gladiatora:? )
I jak pieknie, nieco dwuznacznie, wystaje
Tylko H&S, inne to koreańskie podróbki robione z ruskich puszek po NRD-owskich śledziach !
- Załączniki
-
- H&S 02.jpg (12.37 KiB) Przejrzano 3532 razy
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
piotruś, rzeczywiście ładniejszy niż seria. Prodrive i Supersprint wyglądają jednak fajniej
Wkleimy z esilonem fotki i pozamiatamy
Wkleimy z esilonem fotki i pozamiatamy
-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
- Auto: Czarny karawan na gnojówkę
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Dzieki za namiary. Juz sie dogadalem ze sprzedajacym. Jutro odbieram. W ciemno bez sluchania. Innej mozliwosci nie ma niestety. Nie znam nikogo z Wawy, kto ma na 2.5XT MY06 zalozona sama koncowke H&S zeby posluchac. Jak bedzie za glosny to najwyzej sprzedam. Trudno. No risk no funpiotruś pisze: bardzo mi pasuje taki właśnie H&S jaki ja mam załozony (tylko końcowy) - w środku delikatnie, na zewnątrz "w sam raz"
Tutaj ktoś sprzedaje; http://subaru.pl/forum/viewtopic.php?t=119216
- piotruś
- 5 gwiazdek
- Auto: Giulietta Veloce / Hyundai I30N Performance / Ioniq 6 / był Forester 2,5XT
- Polubił: 321 razy
- Polubione posty: 203 razy
Tasior_Miedziak, będziesz zadowolony
Za głośno, raczej nie będzie.
Mój syn co jakis czas namawia mnie zeby jeszcze center pipe załozyc, bo wg Niego "mogłoby być ciut głosniej"
Jak już założysz, napisz czy o to Ci chodziło ?
Mój syn co jakis czas namawia mnie zeby jeszcze center pipe załozyc, bo wg Niego "mogłoby być ciut głosniej"
Jak już założysz, napisz czy o to Ci chodziło ?
- So What!
- 6 gwiazdek
Zanim kupisz upewnij się, czy pasuje. Z tego co wiem, to przełożenie wydechu z Imprezy do Forka wymaga pewnych przeróbek. Trzeba przespawać jeden wieszak. No i niestety podobno końcówka wychodzi spod zderzaka pod nie do końca właściwym kątem.Tasior_Miedziak pisze: Dzieki za namiary. Juz sie dogadalem ze sprzedajacym. Jutro odbieram.
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 83 razy
No i się kurde spóźniłem...Tasior_Miedziak pisze: Dzieki za namiary. Juz sie dogadalem ze sprzedajacym. Jutro odbieram. W ciemno bez sluchania. Innej mozliwosci nie ma niestety. Nie znam nikogo z Wawy, kto ma na 2.5XT MY06 zalozona sama koncowke H&S zeby posluchac. Jak bedzie za glosny to najwyzej sprzedam. Trudno. No risk no fun
Może jednak go nie chcesz?
-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
Wlasciciel gadal z kims od Dzanka i podobno po niewielkich przerobkach bedzie pasowalo. Postaram sie zrobic tak, zeby jakos to przykrecili bez spawania wieszaka. Sprawdze jak slychac bez jezdzenia po drodze. Wlacze sielnik i poslucham. Od tego sie chyba nie urwie. Jak bedzie dla mnie zbyt glosny to jest TwojGodlik pisze: No i się kurde spóźniłem...
Może jednak go nie chcesz?![]()
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 83 razy
No nie strasz go, no...Konto usunięte pisze: spawanie wieszaka mówisz.... i po gwarancji fiu fiu...
Przecież chodzi o zwykłe przespawanie wieszaków na tłumiku. 5 minut roboty. Chociaż jeśli nie zrobi tego w ASO, to kto wie...
Ważniejsze, żeby rura pasowała - dlugość i rozmieszczenie "zakrętów". Ja mam teraz tłumik, który jeździł w WRXie. Matołowi, który go u mnie montował się nie chciało, a ja nie dopilnowałem. A trzeba było nieco podgiąć rurę. Bo teraz podczas jazdy po tarce, wybojach pięknie wali o stabilizator
-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
Dobra. Zakupiony. Tlumik czeka w garazu. Montaz umowiony w najblizszy wtorek na Topolowej
Sama puszka wyglada nawet niezle. W miare czysta. Zdecydowanie w lepszym stanie niz moj tlumik seryjny, ktory nie wiedziec czemu jest nieco pordzewialy. Dziwne jest tylko to, ze puszka jest zrobiona z nierdzewki, ale przyspawana pogieta rura juz nie. Rura jest pordzewiala nieco.
Konto usunięte, a co Ty z tym ASO? Teraz jedynym gwarantem jest moj portfel
Konto usunięte, a co Ty z tym ASO? Teraz jedynym gwarantem jest moj portfel
- So What!
- 6 gwiazdek
Konto usunięte pisząc korzysta dość często z szablonów. Zwłaszcza z tego o ASOTasior_Miedziak pisze: Konto usunięte, a co Ty z tym ASO?
Panowie ktory wydech podejdzie do Forka S-turbo bez przerobek zderzaka? Przymierzalem dzis Prodrive'a i niestety musialbym sporo powiekszyc wyciecie na rure :(
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
piotruś pisze: Nic nie może się równać z Hayward&Scott![]()
Faktycznie

Nikt nie ma pomyslu?
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
Spiżu sie zmarszczył ?WRC fan pisze:piotruś pisze: Nic nie może się równać z Hayward&Scott![]()
Faktycznie![]()
Olleo pisze: Nikt nie ma pomyslu?
Olleo, ale w jakiej sprawie?
esilon, przypuszczam, że w tej
:
Panowie ktory wydech podejdzie do Forka S-turbo bez przerobek zderzaka?
No chodzi mi o tlumik z owalna, a nie okragla koncowka - inaczej sie w wycieciu zderzaka nie zmiesci. Przymierzalem prodrive'a i kicha, musialbym wyciac tak z 5cm glebiej zderzak.
esilon, ale jaki to wydech?
- So What!
- 6 gwiazdek
Olleo, Esilon ma Supersprinta.
Po południu wkleję fotkę Prodrive'a.
Obiecane fotki (niestety z komórki)

Po południu wkleję fotkę Prodrive'a.
Obiecane fotki (niestety z komórki)

To dedykowane Supersprint i Prodrive do Forka? Bo w sobote przymierzalem Prodrive od GT i mial okragla, za to ogromna, koncowke.
- So What!
- 6 gwiazdek
Olleo, tak to jest Prodrive do Forka. Pisałem wcześniej, że z modelem dedykowanym do Imprezy są problemy.