Ta. Najlepiej jednoczxeśnie.Olleo pisze:No zebym jeszcze mial okazje w jednym miejscu (najlepiej we Wroclawiu) posluchac wszystkich trzech po kolei na moim forku, to byloby super

Ta. Najlepiej jednoczxeśnie.Olleo pisze:No zebym jeszcze mial okazje w jednym miejscu (najlepiej we Wroclawiu) posluchac wszystkich trzech po kolei na moim forku, to byloby super
Nie słuchaj Ich, Olleo!So What! napisał(a):
Olleo, prawdopodobnie Prodrive.
esilon napisał(a):
Supersprint rzondzi i basta
Let's go for underdogs: DEVIL!!!!
Nie zostawmy Olleo wyboru
Dzieki za namiary. Juz sie dogadalem ze sprzedajacym. Jutro odbieram. W ciemno bez sluchania. Innej mozliwosci nie ma niestety. Nie znam nikogo z Wawy, kto ma na 2.5XT MY06 zalozona sama koncowke H&S zeby posluchac. Jak bedzie za glosny to najwyzej sprzedam. Trudno. No risk no funpiotruś pisze: bardzo mi pasuje taki właśnie H&S jaki ja mam załozony (tylko końcowy) - w środku delikatnie, na zewnątrz "w sam raz"
Tutaj ktoś sprzedaje; http://subaru.pl/forum/viewtopic.php?t=119216
Zanim kupisz upewnij się, czy pasuje. Z tego co wiem, to przełożenie wydechu z Imprezy do Forka wymaga pewnych przeróbek. Trzeba przespawać jeden wieszak. No i niestety podobno końcówka wychodzi spod zderzaka pod nie do końca właściwym kątem.Tasior_Miedziak pisze: Dzieki za namiary. Juz sie dogadalem ze sprzedajacym. Jutro odbieram.
No i się kurde spóźniłem...Tasior_Miedziak pisze: Dzieki za namiary. Juz sie dogadalem ze sprzedajacym. Jutro odbieram. W ciemno bez sluchania. Innej mozliwosci nie ma niestety. Nie znam nikogo z Wawy, kto ma na 2.5XT MY06 zalozona sama koncowke H&S zeby posluchac. Jak bedzie za glosny to najwyzej sprzedam. Trudno. No risk no fun
Wlasciciel gadal z kims od Dzanka i podobno po niewielkich przerobkach bedzie pasowalo. Postaram sie zrobic tak, zeby jakos to przykrecili bez spawania wieszaka. Sprawdze jak slychac bez jezdzenia po drodze. Wlacze sielnik i poslucham. Od tego sie chyba nie urwie. Jak bedzie dla mnie zbyt glosny to jest TwojGodlik pisze: No i się kurde spóźniłem...
Może jednak go nie chcesz?![]()
No nie strasz go, no...Konto usunięte pisze: spawanie wieszaka mówisz.... i po gwarancji fiu fiu...
Konto usunięte pisząc korzysta dość często z szablonów. Zwłaszcza z tego o ASOTasior_Miedziak pisze: Konto usunięte, a co Ty z tym ASO?
piotruś pisze: Nic nie może się równać z Hayward&Scott![]()
Spiżu sie zmarszczył ?WRC fan pisze:piotruś pisze: Nic nie może się równać z Hayward&Scott![]()
Faktycznie![]()
Olleo pisze: Nikt nie ma pomyslu?
Panowie ktory wydech podejdzie do Forka S-turbo bez przerobek zderzaka?