Konto usunięte, Лукашэнка, dajcie sobie wzajemny odpust, pogadali ostro, powbijali szpile i wystarczy, please!!!!
Auto dla dziada
Re: Auto dla dziada
skoro ma być awantura to może przyjadę w dresie
Konto usunięte, Лукашэнка, dajcie sobie wzajemny odpust, pogadali ostro, powbijali szpile i wystarczy, please!!!!
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
nie podjudzaj!esilon pisze: Konto usunięte, Лукашэнка, dajcie sobie wzajemny odpust
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
esilon, nie psuj zabawy. Znajdziemy im nawet kałużę z błotem, żeby było bardziej widowiskowo 
zachowałem kolejność alfabetycznąAlan, Alan, Alan! pisze: nie podjudzaj!
zabawa zabawą ale ta już nie jest śmieszna, mam znajomego prezesa który poszarpał się z innym prezesem
szkoda tylko że przez te kilkanaście miesięcy utruli dupę sądowi i zmarnowali czas świadków i policjantów, wiem wiem, mieli prawo
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
ok, przepraszam 
dodam tylko że po 18 miesiącach procesowania nawet oskarżającym się powód szarpaniny wydawał się wstydliwie błahy
:
a zapewne sięgnęliby wówczas po rewolwery gdyby mieli
dodam tylko że po 18 miesiącach procesowania nawet oskarżającym się powód szarpaniny wydawał się wstydliwie błahy
a zapewne sięgnęliby wówczas po rewolwery gdyby mieli
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
co przepraszam? co przepraszam? widzimy się w Kielcach.esilon pisze: ok, przepraszam
Wołaj ;)esilon pisze: chyba jednak zawołam kolegów z beemkami![]()
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
I co, nadal żadnego linku, o co chłopakom poszło?
Z czystej ciekawości pytam, żeby wiedzieć, co człowieka na oko cywilizowanego potrafi przywieść do takiego stanu...
Z czystej ciekawości pytam, żeby wiedzieć, co człowieka na oko cywilizowanego potrafi przywieść do takiego stanu...
Czyli wiadomo za co dostał.... dobrze że mi się przypomniałoesilon pisze:
tamten był audi
z Krakowa na dodatek![]()
Zasięgnąłem języka u naszego forumowego gooogla czytaj Rosia...WiS pisze: Z czystej ciekawości pytam, żeby wiedzieć, co człowieka na oko cywilizowanego potrafi przywieść do takiego stanu...
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
-
cerberus671
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
A nie za wojen Karola Młota z Muzułmunami? 
SPAM
SPAM
Ostatnio zmieniony 15 paź 2015, o 09:32 przez cerberus671, łącznie zmieniany 1 raz.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Konto usunięte pisze:Znajdziemy im nawet kałużę z błotem, żeby było bardziej widowiskowo
O to to!
No i oczywiście przeciwnicy muszą do starcia przystąpić w strojach Borata:

http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... =6175#wrapWiS pisze:I co, nadal żadnego linku, o co chłopakom poszło?
nie wiem jak wklejać linka bezpośrednio do postu, ale na 248 stronie rozpoczęła się dyskusja, a potem już kilka stron się prowadziła...
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
jeżeli mnie pamięć nie myli, to poszło o wybiórcze żonglowanie danymi tabelarycznymi jakiś pojazdów szynowych, znaczy silnikowych, ze stajni foorda/vw/skody, zarzucanie komuś mijanie się z prawdą, etc.WiS pisze:I co, nadal żadnego linku, o co chłopakom poszło?
Za dużo stron wontku do przeszukania.
Za busikiem.
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 32#p448332
czytam i czytam http://moto.pl/MotoPL/1,88389,17872906, ... =1#MotoImg
i przypominają mi się dyskusje o każdym nowym STI ,czwórka coupe jest rewelacyjnym samochodem do miasta i w trasę ale jednak zawsze można powybrzydzać że za dużo kół napędzanych etc etc....
może testy nowych samochodów powinni robić ludzie bez skazy w postaci jazdy samochodami z poprzedniej epoki projektowania
wszędzie ta zmiana zmiana zmiana zmiana
i przypominają mi się dyskusje o każdym nowym STI ,czwórka coupe jest rewelacyjnym samochodem do miasta i w trasę ale jednak zawsze można powybrzydzać że za dużo kół napędzanych etc etc....
może testy nowych samochodów powinni robić ludzie bez skazy w postaci jazdy samochodami z poprzedniej epoki projektowania
wszędzie ta zmiana zmiana zmiana zmiana
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 82 razy
- Polubione posty: 6 razy
- WiS
- 6 gwiazdek
Konto usunięte, znalazłem, nawet szybciej. Kliknąłem w link od Busika
Trza se ułatwiać zycie, a co. To się nazywa chyba optymalizacja wykorzystania potencjału ludzkiego, albo jakoś podobnie 
Poczytałem. Dziecinada. Dwóch doroslych facetów nakrecilo się wzajemnie zupelnie bez sensu.
Powinni obaj poćwiczyć w polityce. Czlowiek nabiera wtedy zgrubień na skórze, i nie reaguje tak nerwowo, gdy coś o nim w necie napiszą nie tak, jak lubi.
Poczytałem. Dziecinada. Dwóch doroslych facetów nakrecilo się wzajemnie zupelnie bez sensu.
Powinni obaj poćwiczyć w polityce. Czlowiek nabiera wtedy zgrubień na skórze, i nie reaguje tak nerwowo, gdy coś o nim w necie napiszą nie tak, jak lubi.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
WiS, rano jeszcze nie było linka.
Fakt dziecinada, sobie panowie po strzale dać, a nie pierdołami sądy zajmować.
Fakt dziecinada, sobie panowie po strzale dać, a nie pierdołami sądy zajmować.
- WiS
- 6 gwiazdek
1. Jesli 16.41 uznajesz za rano, to juź Cię lubięKonto usunięte pisze: rano jeszcze nie było linka.
2. Dobra, wiem, że to chodzi o to, że znalazłaś wcześniej, ale nie moglem się powstrzymać
3. A i tak morał z tego taki, że zamiast szukać rano samemu lepiej poczekać, aż jakiś uczynny zasób ludzki znajdzie za nas. Nadgorliwi pierwsi polegli pod Stalingradem. Zaś pamieć o tym - pozwala mi się cieszyć życiem
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
busik pisze: nie wiem jak wklejać linka bezpośrednio do postu, ale na 248 stronie rozpoczęła się dyskusja, a potem już kilka stron się prowadziła...
Amatorów prosi się o niewprowadzanie błąd
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Ale że co bitwa w kiesielu będzie ? To ja che to ja chcę popatrzeć mogę nawet zabarac że sobą specjalną odzież dla sędziego :)
Jestem bardzo miłą i sympatyczną osobą, ale słynę z tego że....wolę wejść komuś w drogę niż w DUPĘ
Tym, co mężczyzna ceni u kobiety, która mu się długo opierała, jest nie jej cnotliwość, lecz jego własny upór
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek