Konto usunięte, Лукашэнка, dajcie sobie wzajemny odpust, pogadali ostro, powbijali szpile i wystarczy, please!!!!
nie podjudzaj!esilon pisze: Konto usunięte, Лукашэнка, dajcie sobie wzajemny odpust
zachowałem kolejność alfabetycznąAlan, Alan, Alan! pisze: nie podjudzaj!
co przepraszam? co przepraszam? widzimy się w Kielcach.esilon pisze: ok, przepraszam
Wołaj ;)esilon pisze: chyba jednak zawołam kolegów z beemkami![]()
Czyli wiadomo za co dostał.... dobrze że mi się przypomniałoesilon pisze:
tamten był audi
z Krakowa na dodatek![]()
Zasięgnąłem języka u naszego forumowego gooogla czytaj Rosia...WiS pisze: Z czystej ciekawości pytam, żeby wiedzieć, co człowieka na oko cywilizowanego potrafi przywieść do takiego stanu...
Konto usunięte pisze:Znajdziemy im nawet kałużę z błotem, żeby było bardziej widowiskowo
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... =6175#wrapWiS pisze:I co, nadal żadnego linku, o co chłopakom poszło?
Z czystej ciekawości pytam, żeby wiedzieć, co człowieka na oko cywilizowanego potrafi przywieść do takiego stanu...
jeżeli mnie pamięć nie myli, to poszło o wybiórcze żonglowanie danymi tabelarycznymi jakiś pojazdów szynowych, znaczy silnikowych, ze stajni foorda/vw/skody, zarzucanie komuś mijanie się z prawdą, etc.WiS pisze:I co, nadal żadnego linku, o co chłopakom poszło?
Z czystej ciekawości pytam, żeby wiedzieć, co człowieka na oko cywilizowanego potrafi przywieść do takiego stanu...
1. Jesli 16.41 uznajesz za rano, to juź Cię lubięKonto usunięte pisze: rano jeszcze nie było linka.
busik pisze: nie wiem jak wklejać linka bezpośrednio do postu, ale na 248 stronie rozpoczęła się dyskusja, a potem już kilka stron się prowadziła...