Moim zdaniem - nie.Arno pisze: a 500 to to samo co Mondeo.
Czyli rzeczywiście inaczej patrzymy.
:)
Moim zdaniem - nie.Arno pisze: a 500 to to samo co Mondeo.
Kiedy kupujemy do nowego mieszkania obraz na ścianę, można kupić dwa identycznej wielkości. Oba zmieszczą się nad wersalka tak samo, a jednak będzie parę szczegółów które powodują czasem o rzędy wielkości różnicę w cenie.Лукашэнка pisze:Źle wnosisz w takim razie.Arno pisze: Rozumiem, że twoim zdaniem te różnice są niezauważalne. Zwłaszcza rozstaw osi jest kompletnie bez znaczenia.
Wnoszę, że założyłeś, że nie będzie mi się chciało zajrzeć.
Tak, różnica rozstawu osi ma dla mnie tu mniejsze znaczenie. Oczywiście, dla Ciebie może to mieć znaczenie zasadnicze. OK.
Ja jednak pozostaje przy zdaniu, że to auta porównywalnej wielkości, szczególnie w sensie ilości miejsca.
Konto usunięte pisze: A mogłem zamówić większy obraz...
he he, ja natomiast az się chyba wybiorę do skody nowa octavią pojeździćKonto usunięte pisze: Zaczynam żałować, że jednak nie rozważyłem focusa
śmiem watpicKonto usunięte pisze: Zaczynam żałować, że jednak nie rozważyłem focusa
A coś takiego napisalem?esilon pisze: Olek, naprawdę nie widzisz różnicy ?
Лукашэнка pisze: Twoim 428i jeździ się tak fajnie bo to 428, wiesz w jakiej cenie cennikowej. Myślisz, że 316i prawie golas to byłoby to samo?
kiedyś forestery także robiono z tych samych materiałów a często nawet gorszych niż inne marki ( podszybie forka MY03-05 dramatyczne ) a jednak dostawałeś cos dodatkowo, niesamowitą przyjemnośc i pewnośc prowadzenia i tłumy ludzi chciało za to płacic i płacą do tej pory w serwisach silników 2,5 TЛукашэнка pisze: Czy może nadwozie jest z innych materialow?Podwozie?Silnik?Skrzynia?Szyby?Kola?Powłoka lakiernicza?
no właśnieesilon pisze: kiedyś forestery także robiono z tych samych materiałów a często nawet gorszych niż inne marki ( podszybie forka MY03-05 dramatyczne ) a jednak dostawałeś cos dodatkowo, niesamowitą przyjemnośc i pewnośc prowadzenia i tłumy ludzi chciało za to płacic i płacą do tej pory w serwisach silników 2,5 T
na detale zwraca się uwagę w dwóch przypadkach,Лукашэнка pisze: wykonywali z gownianych materiałówprzykladali sie do tego co istotne
Лукашэнка pisze: Nie ma co dręczyć świadomości, Fido.
Trzym się lepiej jedynie słusznej linii.
;)
O, i to jest zgrabna puenta.Konto usunięte pisze:Reasumując wszystko sprowadza się do budżetu, indywidualnych potrzeb i możliwości.
masz niepodstawowy układ kierowniczyesilon pisze:myślisz że jeździ mi się przyjemnie bo był cennikowo premium ?
dlaczego?Arno pisze:Kurde Łukaszenka, każesz mu iść do skody i brać super luksus, i porównywać z bida budownictwem?
No kolego!
fiu, fiu - poważna deklaracjaesilon pisze:Sprawdzę i szczekne pod stołem jeżeli wystarczy doposazyc Skodę aby miała porównywalne własności jezdne
AAA,Alan, Alan, Alan! pisze:Ale ja lubię za wybrane cechy (i każdy model za inne, nawet hybrydowego aurisa)
Zamiast L&k jednak proponuję RSaesilon pisze: octavia z dsg bardzo mnie podnieci
Masz na myśli rozkład masy pojadu między przednią a tylną oś?esilon pisze:Лукашэнка, nie będę grzebal w specyfikacji gdyż pierwszy istotny parametr dla prowadzenia się czyli położenie środka ciężkości może spowodować bezsennsonosc testu, poprzestane na subiektywnym odczuwaniu przyjemności