A co jeśli będzie padał deszcz?WiS pisze:Zamiast L&k jednak proponuję RSaesilon pisze: octavia z dsg bardzo mnie podnieci
L&K ma haldex.

A co jeśli będzie padał deszcz?WiS pisze:Zamiast L&k jednak proponuję RSaesilon pisze: octavia z dsg bardzo mnie podnieci
Nie wiemЛукашэнка pisze:Masz na myśli rozkład masy pojadu między przednią a tylną oś?esilon pisze:Лукашэнка, nie będę grzebal w specyfikacji gdyż pierwszy istotny parametr dla prowadzenia się czyli położenie środka ciężkości może spowodować bezsennsonosc testu, poprzestane na subiektywnym odczuwaniu przyjemności
Jaka wartość jest Twoim zdaniem jeszcze w porządku, a jaka już nie?
Zdarzają się w życiu sytuacje, że kombi to zbawienie...esilon pisze:ale boje się ze będzie kombi ;)
Jaka bida?esilon pisze:Taka bida mini s klasse?
Mam.Лукашэнка pisze: (szukam jeszcze tylko szofera w białych rękawiczkach)
Konto usunięte pisze: ... i w którym co trzeci obserwujący utracił dziewictwo
Hmm.. jak może pamiętasz (opisywałem na forum) to miałem przygodę przy odbiorze Miniaka i dostałem zastępcze 318d (nówka 3 tyś przebiegu atomat itp) którym w ciagu jednego dnia machnąłem 800 kilometrów. I powiem tak, w wydaniu podstawowym takie BMW nie jest w stanie mnie absolutnie uwieść. Ani zawieszenie, ani układ kierowniczy, czy nadzwyczajny komfort tam nie panuje. Owszem jest lepsze niz powiedzmy Octawia taka przedstawicielska (diesel 140 koni i zwykłe wyposażenie) ale nic poza to. Majac do wydania 120tyś wolę kupić LEona Cuprę, Gofra GTi czy troche dołożyc na R, wzglednie nawet Skodę RS - to mi da o wiele wiecej frajdy z jazdy, a jak by mi było za głośno to za 2-3 tyś tak sobie tego Gofra wyciszę że żadne 3 czy C klasy nie mają.esilon pisze: Pytanie brzmi inaczej, czy pozłacana kura zacznie się prowadzić jak przeciętne bmw
Arno pisze: jeśli Łukaszenko naprawdę twoerdzisz że Focus i Merc to jest to samo... to mi ręce opadają. Argument o rozstawie osi ze względu na wzdłużny silnik jakiś z dupy jest nieco, bo dawniej przy takich samych slnikach rozstaw osi był w mercu i bmw mniejszy. Robią większy, bo większy rozstaw = wygoda.
W swojej teorii, że marki premium niczym się nie róznią dochodzisz do oabsurdu, twierdząc mniej więcej że Octawia mniej więcej to jest to samo. Nie wiem, skąd ci się to bierze. Wmówić sobie można wszystko.
Moje wspomnienie z dzieciństwa - też sąsiad, tez dumny i blady, tyle że - Trabant. I tekst: "nie polski, panie, nie polski... zagraniczny!!!" No takie były czasy. Słusznie minione.Bilex pisze: Mój ojciec miał kiedyś sąsiada, który kupił sobie Wartburga. Dumny i blady.
I pokazuje ojcu ten cud DDR-owskiej techniki.
lukass pisze: A ja Łukaszenkę rozumiem. (...).
Dlatego ja rozumiem, że któś ma budżet X i za niego moze kupić coś biedniejszego i podstawowego z klasy Premium D lub wyrośnietę auto csegmentu C w topowym wydaniu i takie wybory na poważnie rozważa.
Jako barman jeszcze bardziej, żeby mnie ktoś wyciągał po szychcie zza bufetuAlan, Alan, Alan! pisze: WiS, czy jako płatny morderca byś potrzebował giermka?
albo:WiS pisze: Pewnie byłoby łatwiej, i mniej nieporozumień, gdyby pisać wyraźnie "dla mnie Focus i Merc to to samo". Tzn. "z punktu widzenia moich potrzeb i preferencji".
cholera, to potrzebujemy trzeciegoWiS pisze: Jako barman jeszcze bardziej, żeby mnie ktoś wyciągał po szychcie zza bufetu
Ale nadal czujnyAlan, Alan, Alan! pisze: rrosiak coś ostatnio zarobiony, może ma dość?![]()