U Arno nigdy nie wiadomo, czy mówi bo wie, czy wie bo mówi...Gal pisze:Arno mówi, że tak.

U Arno nigdy nie wiadomo, czy mówi bo wie, czy wie bo mówi...Gal pisze:Arno mówi, że tak.
CHOLERA, i to jest los niewierzącego, nie mam prawa do wybuchu!So What! pisze:i wiaraChloru pisze:
Zapomniałeś Mój Drogi, że do wybuchu potrzebna jest jeszcze mgła![]()
Drogie Arno!Arno pisze: CHOLERA, i to jest los niewierzącego
A co z agnostykami?Gal pisze: Przestań wreszcie szerzyć mit ludowy, że ateiści to ludzie niewierzący.
Przeca napisałem.So What! pisze:A co z agnostykami?Gal pisze: Przestań wreszcie szerzyć mit ludowy, że ateiści to ludzie niewierzący.
W sumie racja, choć w praktyce to chyba bardziej skomplikowaneGal pisze:
Przeca napisałem.![]()
U mężczyzn są jeszcze mniej eleganckieKonto usunięte pisze: Gal, duże piersi u kobiet, też są nieeleganckie.![]()
![]()
Nieprawda.Konto usunięte pisze:Gal, duże piersi u kobiet, też są nieeleganckie.![]()
![]()
Gal pisze:Nieprawda.Konto usunięte pisze:Gal, duże piersi u kobiet, też są nieeleganckie.![]()
![]()
Nie.So What! pisze: W sumie racja, choć w praktyce to chyba bardziej skomplikowane Pomimo braku wiedzy, agnostyk przyjmuje tezę, że Bóg nie istnieje. Agnostyk do tezy tej nie dochodzi w oparciu o założenia bazujące na wiedzy, lecz na rachunku prawdopodobieństwa. Stąd już tylko krok do ateizmu.
Nie.Konto usunięte pisze:Gal pisze:Nieprawda.Konto usunięte pisze:Gal, duże piersi u kobiet, też są nieeleganckie.![]()
![]()
Zarzucasz mi kłamstwo??![]()
![]()
Tutaj najwyraźniej nie przemyśleliGal pisze: Żadne szacowanie prawdopodobieństwa nie wchodzi w rachubę bo nie ma żadnych danych na których można się oprzeć. Jak się to chwilę przemyśli, to naprawdę nie ma najmniejszych podstaw, by dać fory którejkolwiek tezie.
Czuje, że w tym może być nieco prawdy...Konto usunięte pisze:Gal, no dobra, napiszę prawdę, choć rzadko to robię.![]()
Wy wmawiacie sobie, że rozmiar nie ma znaczenia, my, że duże piersi są nieeleganckie.![]()
Pan Andrzej Dominiczak jest ateistą - człowiekiem wierzącym. Jego poglądy są efektem jego wierzeń. Są wierzący inaczej, którzy twierdzą, że każdy agnostyk ("który żyje w/g przykazań Boskich") prędzej czy później trafi do Kościoła. I co z tego?So What! pisze:Tutaj najwyraźniej nie przemyśleliGal pisze: Żadne szacowanie prawdopodobieństwa nie wchodzi w rachubę bo nie ma żadnych danych na których można się oprzeć. Jak się to chwilę przemyśli, to naprawdę nie ma najmniejszych podstaw, by dać fory którejkolwiek tezie.
Kurde! To już druga Twoja złota myśl w tym wątku!Konto usunięte pisze:FUX, piszemy o dużych nie o obwisłych.
Nic co wisi nie robi wrażenia, na kobietach też.![]()
Jest mała różnica.Konto usunięte pisze:FUX, piszemy o dużych nie o obwisłych.
Każdy ma taką perwersję na jaką zasłużył.bojar pisze:Jest mała różnica.Konto usunięte pisze:FUX, piszemy o dużych nie o obwisłych.
"Cycek nie kutas,stać nie musi".
Znaczy wontek ewoluuje i Autor także gdzieś zaginął...Konto usunięte pisze:Jestem w ciężkim szoku