w sumie wcale bym się nie zdziwił, gdyby to przeszłoKonto usunięte pisze:Chodzą słuchy, że nie bardzo ...barton pisze: Ciekawe czy ta klasa Proto utrzyma się w regulaminach na sezon 2016![]()

w sumie wcale bym się nie zdziwił, gdyby to przeszłoKonto usunięte pisze:Chodzą słuchy, że nie bardzo ...barton pisze: Ciekawe czy ta klasa Proto utrzyma się w regulaminach na sezon 2016![]()
tutaj chyba istotne jest to, że Stecowie do pracy nad proto wzięli Bryana i testują... No a Bryan na takiej robocie się zna (pug 207 s2000 to też owoc jego pracy, testował też dla Hyundai'a).pol052 pisze:pytanie jaka by byla przewaga boufiera gdyby wszyscy szli w proto. mysle ze duzo wieksza wiec pewnie to nie proto robi robote a kierownik
choc z drugiej strony o ilez piekniej by bylo gdyby nasi rodzimi tunerzy nie robili tych proto na zagramanice tylko na lokalny rynek ;)
No własnie pytanie czy jak wsiadzie w proto ktos inny ale na poziomie naszej czolowki to czy w ogole sie bedzie podpinal pod R5 bo to ze boufier robi robote to wiadome od paru sezonow ;)barton pisze: tutaj chyba istotne jest to, że Stecowie do pracy nad proto wzięli Bryana i testują... No a Bryan na takiej robocie się zna (pug 207 s2000 to też owoc jego pracy, testował też dla Hyundai'a).
Po drugie to z tymi proto to nie bardzo było wiadomo jak będzie (zarówno jeśli chodzi o regulaminy, jak i ich jakość). Pisząc jakość to mam na myśli konkurencyjność, trwałość i generalnie całe know how budowania takich samochodów...
"młody" Stec wbił się do 10'tki na Rajdzie Rzeszowskim:pol052 pisze:No własnie pytanie czy jak wsiadzie w proto ktos inny ale na poziomie naszej czolowki to czy w ogole sie bedzie podpinal pod R5 bo to ze boufier robi robote to wiadome od paru sezonow ;)barton pisze: tutaj chyba istotne jest to, że Stecowie do pracy nad proto wzięli Bryana i testują... No a Bryan na takiej robocie się zna (pug 207 s2000 to też owoc jego pracy, testował też dla Hyundai'a).
Po drugie to z tymi proto to nie bardzo było wiadomo jak będzie (zarówno jeśli chodzi o regulaminy, jak i ich jakość). Pisząc jakość to mam na myśli konkurencyjność, trwałość i generalnie całe know how budowania takich samochodów...
Czemu rozłożył?barton pisze:No i Habaj mnie rozłożył na mecie Rajdu Wisły, gdy skomentował swoją przegraną z BB:
nie wiem, strzelam.barton pisze: Btw. wiadomo za co Wojtek Chuchała dostał karę (6h prac społecznych):