Chlejady 2008

Pojeżdżawki, spoty, spotkania, libacje.
ODPOWIEDZ
esilon
6 gwiazdek
Auto: mat
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 4 razy

Re: Chlejady 2008

Post 29 sie 2008, o 19:04

liwit pisze: Ale cóż, realizowałam się dzisiaj na zakupach

hm, czy aby dobrze vibowit sobie wykalkulował :mrgreen: ten wyjazd :mrgreen:

ja tam jutro wpadne wieczorem, pocałuje ta klamkę, wypije kawkę z Piterem i .......może nastraszę Vibowita :mrgreen:

liwit
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: A6 vel Odi
Polubił: 3 razy
Polubione posty: 0

Post 29 sie 2008, o 19:25

esilon pisze: czy aby dobrze vibowit sobie wykalkulował

On to już wie, że średnio mu się ten wyjazd opłacał :evilgrin:
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/

devlin
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Polubił: 0

Post 29 sie 2008, o 21:53

liwit pisze:
On to już wie, że średnio mu się ten wyjazd opłacał :evilgrin:
Grozą powiało...

:mrgreen:
http://wwojnar.com/

– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!

liwit
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: A6 vel Odi
Polubił: 3 razy

Post 30 sie 2008, o 09:27

A tu cisza jak makiem zasiał :whistle:
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/

devlin
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 30 sie 2008, o 09:38

Może ktoś przetrwał i opowie kiedyś, jak mu się uda wrócić do cywilizacji... :whistle:
http://wwojnar.com/

– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!

esilon
6 gwiazdek
Auto: mat
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 4 razy

Post 30 sie 2008, o 10:26

devlin pisze: Może ktoś przetrwał

zaraz jade tam to sprawdzę , na 20 może bedę

MAZI
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe

Post 30 sie 2008, o 16:18

:oops: ZYJEMY W SUMIE. . . REMEK SKROCIŁ WISNIE O TABLICE I ZDERZAK. . .ARTI ZACZOŁ SEPLENIC A JEST DOPIERO 16.20. . . RAJD DAJE RADE. . .PABLANOS MOWI ZE TO CO WCZORAJ BYLO TO PIKUS PRZY TYM CO BEDZIE DZISAJ. . .JARMAJ MOWI KONIEC CYTATU ALE CHODZI O sIp. . . To tyle. . .
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....

misioo
2 gwiazdki
Auto: SuBEARu

Post 30 sie 2008, o 16:27

Siedze w kawiarni w Jeleniej z lapkiem (praca ... :x ) a przed kawiarnią (5 metrów) - Flodin, Bouffier i Kajetanowicz, oczywiście z autami :-d
Rajd mnie ominął (zgubiłem kolumnę przez jakiegoś bronka co z glinami gadał i mnie przyblokował a chwile później dostałem tel z pracy :x ) ale przynajmniej na autka popatrzę :->

EDIT: Maciejewski, Kuchar i Frycz też są

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 236 razy
Polubione posty: 350 razy

Post 31 sie 2008, o 09:23

esilon pisze: na 20 może bedę
Cosik sie spoźniłeś... :giggle:
Dolce far niente ;-)

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 236 razy
Polubione posty: 350 razy

Post 31 sie 2008, o 10:07

No dobra. Zjadłem śniadanie. W domu. Obowiązki rodzinne czekają.
Chlejadowicze pewnie jeszcze zalegają, zwlaszcza Ci, którzy o 4.30 do pokoju zlądowali :-d .

Wczorajsza kolacja, to była mega kolacja.
Gala karkowki niestety zabrakło, nawet nie powąchałem jako pichcący.... :-(
Poźniej wniesiono 2 tylne CAŁE szynki.
Kto nie był, niech żaluje. Do tego domowe marynaty; śliwki w occie, papryka, ogórki, podobno to były także cukinie.
Mniam.
Szkód w sprzęcie trochę było... :cofee:
Sygnalizowany zderzak, mój dziebko na parkingu ryśnięty, trawa na dachu małego :giggle: oraz ślady kota/konia, jak ktoś mówil..

Ech. Nie mogę za dużo pisać. Muszę innym troszkę tej przyjemności zostawić.
Dolce far niente ;-)

Olleo
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: Forester 2.5XT

Post 31 sie 2008, o 10:36

Bylem i potwierdzam - jesli kiedykolwiek, ktokolwiek sie odgrazal, ze pokaze SIP, jak sie organizuje zlot Subaru, to Lucek wlasnie tego dokonal :thumb: Dzieki Lucek :!:

Impreza byla super, miejscowka rewelacyjna (asfalty, szutry, offroad :mrgreen:) i przede wszystkim towarzystwo :thumb:

Wszystkich pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do normalnego stezenia krwii w alkoholu :-)

p.s. myslalem, ze wiecej mi auto spali, ale 12.76/100, to calkiem niezly wynik :mrgreen:
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.

misioo
2 gwiazdki

Post 31 sie 2008, o 14:15

Już po, ale nie całkiem (znowu w Jeleniej siedzę)
Kolacja wczoraj jak FUX pisał była super, świniak przyrządzony jak trzeba - palce lizać.
Ale co tu o jedzeniu pisać.... ludzie, ludzie się liczą :thumb:
Lucek ogarnął wzorowo - duże dzięki dla tego pana za całokształt, dla Olleo za terenową przejażdżkę forkiem, Kovalowi za transport moich gratów do pokoju (Moskwa!!! :evilgrin: ). Ale co tam - wszystkim dziękuję, paru rzeczy mogę nie pamiętać, więc jak komuś na "odcisk" nastąpiłem to też od razu z góry przepraszam ;-)

Impreza była bomba, kto nie był ten trąba! :mrgreen: ;-)

Arti
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: GT Rally Car & STI GH

Post 31 sie 2008, o 15:27

Co tu dużo mówić... było fantastycznie! :-d
Miejsce pobytu świetne: cisza, spokój, ładna okolica. No może dojazd nieco utrudniony przez niewidzialne hopki zwalniające. :mrgreen: Jedzenie pierwsza klasa i w ilościach conajmniej wystarczających, ukłony dla pana gospodarza. A ludzie... no cóż, ciężko wymarzyć sobie lepsze towarzystwo. Dziękuje wszystkim za super zabawę, rozmowy i doskonałą atmosferę. 8-) Luckowi gratuluję ogarnięcia tematu tak wielkiego spotkania. ;-)
Olleo pisze: Impreza byla super, miejscowka rewelacyjna (asfalty, szutry, offroad :mrgreen:)
Żaden tam offroad skoro dało się przejechać WRXem. :mrgreen: :lol:
Obrazek

citan
5 gwiazdek
Auto: japońskie
Polubił: 41 razy
Polubione posty: 14 razy

Post 31 sie 2008, o 15:57

My już dojechaliśmy do domciu, cało i zdrowo, ale niestety coś cały czas nie tak z silnikiem i znów spalanie wyszło < 10l/100km. :wall: :-p Drogie Bravo, co robić?!

Było super! Podziękowania dla Lucka, którego nie miałem okazji pożegnać i Pitera, który gdzieś zniknął na tenczas jak wyprowadzałem kanapę - zostaw sobie tego RXa, bo to auto dla Ciebie... sam wiesz zresztą.* :mrgreen: I podziękowania i pozdrowienia dla wszystkich, bo klimat był super, a subaraków zatrzęsienie. Mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy.

* I wcale nie chodzi mi tu o pewne homologowane dodatki. :mrgreen:

Arti pisze: No może dojazd nieco utrudniony przez niewidzialne hopki zwalniające.
Co Ty nie powiesz. :evilgrin:

PS. Automat sprawuje się rewelacyjnie.

:mrgreen: :mrgreen: :wall:

ky
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: die Pflaume

Post 31 sie 2008, o 15:57

Obrazek

:-p
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.

romek
Awatar użytkownika
0 gwiazdek
Auto: Impreza GL

Post 31 sie 2008, o 16:00

Melduję, iż dotarłem do domu.
Każde kolejne Chlejady coraz lepsze i zacniejsza ekipa. Było super - atrakcji co niemiara.

Pozdrowienia dla Wiśni LPG, która zgrabnie skillowała mnie na autostradzie.

Dzisiaj sobie odpuszczę, ale jutro to już muszę umyć Imprezę, a przynajmniej doprowadzić do ładu jej prawy bok :giggle:

jarmaj
6 gwiazdek
Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
Polubił: 83 razy
Polubione posty: 443 razy

Post 31 sie 2008, o 16:00

Rany, jak zajebiście było!
Strasznie fajnie było spotkać tak liczną zgraję forumowiczów (większość chyba pierwszy raz)! :-)

Jeżeli jedynie miałbym mieć jakieś uwagi na przyszłość, to sugerowałbym miejsca, gdzie nie będzie stawu zaraz za najbardziej nadającym się do pójścia za niego na stronę drzewem… :oops:

:mrgreen:

romek pisze:Pozdrowienia dla Wiśni LPG, która zgrabnie skillowała mnie na autostradzie.

Wiesz jaki pałer daje ten dolnośląski gaz? :mrgreen:

Równiez pozdrawiam.

misioo
2 gwiazdki

Post 31 sie 2008, o 16:20

jarmaj pisze: Jeżeli jedynie miałbym mieć jakieś uwagi na przyszłość, to sugerowałbym miejsca, gdzie nie będzie stawu zaraz za najbardziej nadającym się do pójścia za niego na stronę drzewem… :oops:

wczoraj mialem bliskie spotkane z tym właśnie stawem :-d :lol:

Właśnie stwierdziłem, że nie uznaję końca Chlejad i zostaję do jutra :thumb:
Zresztą Bergenowie też zostają.

citan
5 gwiazdek
Auto: japońskie
Polubił: 41 razy
Polubione posty: 14 razy

Post 31 sie 2008, o 17:13

Kilka fotek.
Załączniki
DSCN5652.jpg
DSCN5632.jpg
DSCN5630.jpg
DSCN5621.jpg
DSCN5620.jpg
DSCN5612.jpg

Olleo
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 31 sie 2008, o 18:33

Arti pisze:
Olleo pisze: Impreza byla super, miejscowka rewelacyjna (asfalty, szutry, offroad :mrgreen:)
Żaden tam offroad skoro dało się przejechać WRXem. :mrgreen: :lol:
Nie wiem na jaki offroad sie ten WRX zalapal, bo chyba zabladzil. No chyba, ze chodzi o Wisnie, ktora na offroad nie dojechala, bo zgubila tablice i polamala zderzak ;-)

droga do offroadu: Obrazek
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.

wil3
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Pustynna Burza

Post 31 sie 2008, o 19:13

Melduję się w domu! Impreza wypas, zresztą co tam będę pisał, jak przedemną już się dość ludzi wypowiedziało :) powiem tylko, ze frakcja mniej zafascynowana rajdami zwiedziła dodatkowo szrenicę, wodospad szklarki i kilka innych atrakcji, uwieńczonych świniakiem przy wieczornym ognisku :)

Podziękowania dla Lucka za organizację :)

No i apropo ogniska...
Załączniki
ognisko.jpg
Szymon Wilczyński
Obrazek

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 31 sie 2008, o 19:34

Widok małego który o 4 rano, pozostawiwszy swoje powieszone w lesie czarne zło, wraca ciemnym lasem oświetlając sobie drogę dwoma komórkami - bezcenny. Podobnie jak smak karkówki Gal'a, wyrazy sympatii jakie dostaliśmy wszyscy w piątek od Lucka :mrgreen:, czy widok Funky'ego i Misioo, którzy tańczą pogo mając wetkniętą w ucho po jednej słuchawce iPoda.

Jak to słusznie zauważył Chloru - każdy z nas jest na swój sposób szurnięty pozytywnie. Zebranie takich oszołomów w jednym czasie i jednym miejscu może skutkować tylko jednym - rewelacyjną imprezą.

Wielki szacun dla Lucusia za organizację i podziękowania dla wszystkich, że po prostu byli i dodali swoją porcję wariactwa :thumb: Chlejady rządzą!!!

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: WiśniaNieWiśnia
Polubił: 130 razy
Polubione posty: 365 razy

Post 31 sie 2008, o 19:35

Fantastico. Milo bylo Was wszystkich spotkac i poznac.

Luckowi gratuluje ogarniecia imprezy. Kawal roboty.
Konto usunięte koszulki wyszly super, bede paradowac do pracy.
Chlor, fajnie bylo ponarzekac razem.
Maly, dzieki za didzejke skladajaca sie glownie z GnR i Eddie Vader.
Barbis, kaczuszki sa cale i zdrowe :-)
Gosia dzieki za doprowadzenie do domu. Rzadko zdarza sie zebym spokojnie spal jak ktos Wisnie prowadzi.

i wszystkim innym za cudowna atmosfere.

Nigdy w zyciu nie tkne Martini i Rakiji :mrgreen:

Olleo, ja polecialem kawalek na ten offroad, ktory zaznaczyles. Gdzie przydzwonilem zderzakiem nie mam pojecia do tej pory. Musialem gdzies dobic do podlogi chyba, bo klasycznego strzalu nie bylo.

Mam z 50 zdjec z wczoraj, tylko jedno sie nadaje do pokazania :mrgreen: Zaraz poszukam.

wil3
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Pustynna Burza

Post 31 sie 2008, o 19:39

dzibi pisze:konkurs na dwuosobowy pokój wygrał WIL3!!! :-)
ten post powinien pojsc pierwszy :) ale dopiero teraz zglebilem tresc wczesniejszych postow :oops: Dzibi, dzieki, niemniej szkoda, ze Cie nie bylo. Mam nadzieje, ze nastepnym razem odpowiednio Ci podziekuje za ta dwojke :) byla bez widoku na parking! :mrgreen: do zobaczenia osobiscie na nastepnym zlocie, mam nadzieje :)
Szymon Wilczyński
Obrazek

Olleo
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 31 sie 2008, o 19:42

remek pisze:Olleo, ja polecialem kawalek na ten offroad, ktory zaznaczyles. Gdzie przydzwonilem zderzakiem nie mam pojecia do tej pory. Musialem gdzies dobic do podlogi chyba, bo klasycznego strzalu nie bylo.
Jesli faktycznie poleciales kawalek w ten offroad, to juz wiem, gdzie przywaliles - nic ci nie dobilo, po prostu nachylenie gruntu w pewnym momencie (wlasciwie na jego poczatku) bylo na tyle spore, ze ja Outbackiem wolalem sie dalej nie zapuszczac i wrocilem dopiero Foresterem :mrgreen: Co ma wieksze zwisy - Impreza, czy Outback (uwzgledniajac nie tylko ich dlugosc, ale wysokosc nad ziemia, czyli kat)?

p.s. za tablica w tamtym miejscu juz sie niestety nie rozgladalem, a na wierzchu jej nie bylo.

ODPOWIEDZ