Bergen pisze:Jak chcęsz ją o coś spytać, to może spróbuj na asku

bardziej bym powiedział że wyleciałeś jak nietoperzdanikl pisze:czuję się jakbym był w oczach mojej córki jakimś starym zgredem i dopiero wyszedł z jaskini.
Konto usunięte pisze: Robert, sugerujesz, że za dojrzewanie Twojej córki i jego efekty towarzyszące odpowiadają rodzice innych dzieci?![]()
Moim zdaniem powinny być teraz w szkole podstawowej zabronione telefony. Nie widzę żadnego racjonalnego powodu dla którego małolaty mają nosić telefony do szkoły w tym wieku.ptk22 pisze:Ale to się zmienia. Za moich czasów w podstawówce nie było telefonów komórkowych
+1matros pisze: Moim zdaniem powinny być teraz w szkole podstawowej zabronione telefony. Nie widzę żadnego racjonalnego powodu dla którego małolaty mają nosić telefony do szkoły w tym wieku.
ale i kontakt przez fejsa jest OKdanikl pisze:Bergen pisze:Jak chcęsz ją o coś spytać, to może spróbuj na asku
Nad tym bym akurat nie ubolewałKonto usunięte pisze: problem to jej czytanie książek - co tydzień kupuję 2-3 sztuki
no śmieje się ale koszt jest i zaczyna czytać książki po angielsku na to mi się morda cieszyWiS pisze:Nad tym bym akurat nie ubolewałKonto usunięte pisze: problem to jej czytanie książek - co tydzień kupuję 2-3 sztuki
Niestety nie jest to proste. Jak syn był w pierwszej klasie to jedna z jego koleżanek nosiła telefon do szkoły codziennie. Na wywiadówce pani poprosiła matkę dziewczynki żeby nie dawała jej telefonu bo za ten telefon w szkole nikt nie będzie odpowiadał. Poza tym ktoś może jej ukraść czy zgubi się itd itp.rrosiak pisze:+1matros pisze: Moim zdaniem powinny być teraz w szkole podstawowej zabronione telefony. Nie widzę żadnego racjonalnego powodu dla którego małolaty mają nosić telefony do szkoły w tym wieku.
Ale przekonaj do tego rodziców
da sięrrosiak pisze:+1matros pisze: Moim zdaniem powinny być teraz w szkole podstawowej zabronione telefony. Nie widzę żadnego racjonalnego powodu dla którego małolaty mają nosić telefony do szkoły w tym wieku.
Ale przekonaj do tego rodziców
rrosiak pisze:mamusia wychowująca samotnie dziecko nie płaci składek klasowych, bo ma trudną sytuację (zrozumiałe), ale jej synek przychodzi do szkoły z nowym S5 wziętym przez tę mamusię na raty. No żeż kur...
Byli w stanie się odlać bez WiFi ?FUX pisze: więc siusiu, rączki umyć i do stołu.
Przed nałożeniem na talerz padło sakramentalne pytanie: jakie jest hasło do wifi?
Przyłapali Cie na tym, że nie pamiętasz i musiałbyś wstać od stołu, żeby sprawdzić?FUX pisze:Przed nałożeniem na talerz padło sakramentalne pytanie: jakie jest hasło do wifi?
![]()
No nie wiem czy akurat post Rozrabiary to argument za?Konto usunięte pisze:
Konto usunięte,![]()
uprzedziłaś mnie
Punkt pierwszy i drugi - czytając Twoje posty to ewidentnie jesteś głucha i slepa na niektóre argumenty. Czytajac te same posty spokojne można dojść do wniosku żeś zdemoralizowana i co najmniej ocierająca sie o obłąkanieKonto usunięte pisze: Ja miałam ogłuchnąć od walkmana,
oślepnąć od oglądania tv,
oszaleć od spania przy włączonym radiu,
zdemoralizować mnie miała lalka barbie.
Czyli nie radio było prawdziwym powodem obecnego stanu?Konto usunięte pisze:
oszaleć od spania przy włączonym radiu,
lukass pisze: No nie wiem czy akurat post Rozrabiary to argument za?