Dalej aktualne mimo, że ma z 8 lat. Ba! Może jeszcze nawet bardziej aktualne.
to gdzies ty był????w jakim miescie??FUX pisze: wyszedłem na stare miasto
Był u nas i nie wpadłmaly pisze:to gdzies ty był????w jakim miescie??FUX pisze: wyszedłem na stare miasto![]()
Zasłyszane w internecie...So What! pisze:Był u nas i nie wpadłmaly pisze:to gdzies ty był????w jakim miescie??FUX pisze: wyszedłem na stare miasto![]()
Prowadzisz nasłuch internetuFUX pisze:Zasłyszane w internecie...
So What! pisze: maly napisał(a):
FUX napisał(a):wyszedłem na stare miasto
to gdzies ty był????w jakim miescie??![]()
Był u nas i nie wpadł![]()
Dlatego napisałem "ponoć", bo ja jestem stary sceptyk i coś mi się nie wydawałoradekk pisze: słyszałem to samo i ponoć też autentyk
No tak na Rynek. Ale stare miasto też jest: http://www.bip.krakow.pl/?bip_id=1&mmi=10501Konto usunięte pisze: So What!, a gdzie w Kraku stare miasto masz? Na Rynek się idzie....
Konto usunięte pisze: So What!, a gdzie w Kraku stare miasto masz? Na Rynek się idzie....
Z TEGO Łobzowa? Z tego, co to ptaszek przyleciał i usiadł na Rynku Krakowa? A potem na Rynku w Krakowie domy stanęły na głowie?WRC fan pisze: Pozdrawiam...z Łobzowa![]()
Ale w sumie to w co w tym śmiesznego? Przecież to osobna miejscowość jest, nawet dzieli jest tzw "Pas Ziemi Niczyjej", przez którą biegnie "Autostrada Słońca" (rejon dawnego Geanta oraz akwaparku, diabli wiedzą, co tam teraz nabudowali)So What! pisze: A tak przy okazji przypomniała mi się pewna historyjka. Dzwonię do koleżanki mieszkającej w Nowej Hucie. Odbiera jej mama (...) i mówi, że koleżanki nie ma. Pojechała do Krakowa
To ja przepraszamdevlin pisze: Ale w sumie to w co w tym śmiesznego?
W rzeczy samejDoxa pisze: Z TEGO Łobzowa? Z tego, co to ptaszek przyleciał i usiadł na Rynku Krakowa? A potem na Rynku w Krakowie domy stanęły na głowie?
U mnie w domu podobnie, nawet czasem sam się łapię na tym, że tak mówiędevlin pisze: Z innych rzeczy - ponieważ moi rodzice po wyprowadzce z Centrum zasiedlili Krowodrzę, to domu moich rodziców mówiło się, że jedzie się "do miasta" :)
padlemgg pisze: remek: a widziales colin mcrae gathering?
fitek: tak .. widzialem .. tylko nie zbierzesz tylew subaryn ... za dlugie mamy nazwisko ;)
Staaaare.