Wymiana skrzyni
Wymiana skrzyni
Witam wszystkich forowiczy mam takie pytanie właśnie w moim forku 2.0 z 99 roku padła skrzynia i muszę ją wymienić na inną i tu nagle problem bo moja skrzynia ma oznaczenie ty755XS1AA znalazłem już skrzynię też z forka tylko 98 i w tamtej oznaczenie jest ty753XR1AA I czy ktoś mi powie czy mogę tę skrzynię wkładać bez problemu niby sprawdziłem przełożenia jest różnica na 1 i 2 biegu ale dyfer centralny ma to samo przełożenie i już zgłupiałem proszę o pomoc.Piszę jeszcze raz chyba pomyliłem działy
- ptk22
- 6 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza 2.0 GX blobeye LPG
- Polubił: 2268 razy
- Polubione posty: 137 razy
Re: Wymiana skrzyni
Po co zaśmiecasz forum ogólne? Skoro zadałeś już to samo pytanie w technicznym? 

Jest ryzyko, musi być wybór.
Bo się pomyliłem a tobie jak nie pasuje to nie czytaj ja prosiłem o pomoc w doborze skrzyni ale widzę że pomocy nie mam tylko uszczypliwość
Oj, już tak się nie denerwuj , bo żyłka Ci pękniekrzywy pisze: Bo się pomyliłem a tobie jak nie pasuje to nie czytaj ja prosiłem o pomoc w doborze skrzyni ale widzę że pomocy nie mam tylko uszczypliwość

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Kurcze wiem że zwrócił uwagę ale tylko chcę żeby mi ktoś podpowiedział czy mogę takie coś zrobić czy nie
- ptk22
- 6 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza 2.0 GX blobeye LPG
- Polubił: 2268 razy
- Polubione posty: 137 razy
krzywy, cybel udzielił Tobie odpowiedzi na kropce:
http://forum.subaru.pl/index.php?/topic/84682-skrzynia/
Nie byłeś z niej zadowolony, więc zdałeś pytanie u nas w technicznym, pewnie nikt nie miał nic więcej do dodania, więc nikt nic nie odpisał.
A potem ch..j wie po co i na co założyłeś ten sam temat na ogólnym
To, że tu nie ma banowania, nie oznacza, że takie łamanie ogólnie przyjętych zasad jest mile widziane. Jeśli chcesz uzyskać informację techniczną masz dział techniczny. Pisząc swoje pytanie mogłeś, trochę się wysilić i np. przytoczyć to co udało się ustalić na kropce.
http://forum.subaru.pl/index.php?/topic/84682-skrzynia/
Nie byłeś z niej zadowolony, więc zdałeś pytanie u nas w technicznym, pewnie nikt nie miał nic więcej do dodania, więc nikt nic nie odpisał.
A potem ch..j wie po co i na co założyłeś ten sam temat na ogólnym

To, że tu nie ma banowania, nie oznacza, że takie łamanie ogólnie przyjętych zasad jest mile widziane. Jeśli chcesz uzyskać informację techniczną masz dział techniczny. Pisząc swoje pytanie mogłeś, trochę się wysilić i np. przytoczyć to co udało się ustalić na kropce.
Jest ryzyko, musi być wybór.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 4 razy
- Polubione posty: 7 razy
Jak Cybel napisał, to to jest bardziej pewne niż jak w banku i nie ma co drążyć. Trzeba zrobić, jak Cybel pisze i nie ma co więcej dopytywać.
Ja mogę jeszcze ewentualnie ją kupić i przyjechać zamontować.
Nie wiem tylko czy będziesz zadowolony. Ale pasować będzie na pewno. Gwarantuję.
Nie wiem tylko czy będziesz zadowolony. Ale pasować będzie na pewno. Gwarantuję.

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
I dalej podpowiedzi brak ale widzę że niektóre osoby są LEPSZE JAK RUTKOWSKI proponuję RAPACHOLIN na kolanka wmasować może przyniesie ulgę POZDRAWIAM
- dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
- Polubił: 9 razy
- Polubione posty: 307 razy
krzywy pisze:I dalej podpowiedzi brak ale widzę że niektóre osoby są LEPSZE JAK RUTKOWSKI proponuję RAPACHOLIN na kolanka wmasować może przyniesie ulgę POZDRAWIAM

Przecież już została udzielona odpowiedź na innym forum
Jeździć nie umiem, ale się staram 
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

Naprawiać też nie umiem, ale się staram.