obMacana.rrosiak pisze: Gdyby nagle pojawiło się jednak więcej srebrnych egzemplarzy na ulicach, to moja Dacia (w zimowych butach) wygląda tak.
Auto dla dziada
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Auto dla dziada
Moim zdaniem przypomina łódź podwodną.rrosiak pisze: to moja Dacia (w zimowych butach) wygląda tak
Uważaj z ostrym hamowaniem na spadaniu...
Gratulacje!
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
-
lukass
- 5 gwiazdek
- Auto: To dziwne, ale mam Subaru, nawet dwa
- Polubił: 8 razy
- Polubione posty: 153 razy
Dobra koniec tego Macania
Jakiś czas temu obiecałem jakieś spy-foto z budowy R5 kit-car no i coś mam. Jest już szeroko - w przyszłym tygodniu powinny sie pojawić poszerzenia nad tym co wystaje
Nowe serce już też sie kończy składać i wielka szansa że przed 10 stycznia ciało przyjmie przeszczep.
Jakiś czas temu obiecałem jakieś spy-foto z budowy R5 kit-car no i coś mam. Jest już szeroko - w przyszłym tygodniu powinny sie pojawić poszerzenia nad tym co wystaje
Nowe serce już też sie kończy składać i wielka szansa że przed 10 stycznia ciało przyjmie przeszczep.
był WRX powered by Jako & PB98 i STi MY'05 EU DCCD
-
lukass
- 5 gwiazdek
2 zawiasy od maski ważą wiecej niż ona, więc trudno tu cokowiek spasowaćFUX pisze:Maska z błotnikiem niechlujnie spasowana.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Jechałem dziś holownikiem assistance. Wpadł mi kamień między tarczę a osłonę, ale hałas był taki jakby odrywało się pół zawieszenia. Ale ja nie o tym. Facet miał dobre rozeznanie co się ostatnio najbardziej psuje. Renault i Porsche podobno 
-
lukass
- 5 gwiazdek
Ano ma - to rajdówka, więc maska jest taka jakby jej nie było. TeFUX pisze: Co ma piernik do wiatraka.
należałoby miec o co oprzeć ;)FUX pisze: Odboje wykręć.
Konto usunięte, to już ze 2-3 lata temu słyszałem.
Laweciarze na biegu najazdy pod Panemary przystosowywali.
Królowa lawet po Lagunie.
Kiepsko to o jakości enerdowców w Lipsku świadczy.
To samo z Cayenne.
BTW. Ciężko było z laweciarzem koło zdjąć i kamień usunąć?
Laweciarze na biegu najazdy pod Panemary przystosowywali.
Królowa lawet po Lagunie.
Kiepsko to o jakości enerdowców w Lipsku świadczy.
To samo z Cayenne.
BTW. Ciężko było z laweciarzem koło zdjąć i kamień usunąć?
Gdzie zawias, gdzie odbojnik przy zamku.lukass pisze: należałoby miec o co oprzeć ;)
Redkator LIS, Audi q7 w święta ściągnięty pod Poznaniem.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
MB kazał doholowac, to nie było oczywiste, dźwięk był taki że ludzie z okien wyglądaliFUX pisze: BTW. Ciężko było z laweciarzem koło zdjąć i kamień usunąć?
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Uff, dobrze, że się wstrzymałem z kupnem nowego wozuKonto usunięte pisze: Ale ja nie o tym. Facet miał dobre rozeznanie co się ostatnio najbardziej psuje. Renault i Porsche podobno
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
Gump, bierz bmw, nie psuje się 
p.s. każde subaru jakie miałem jechało choć raz na lawecie
p.s. każde subaru jakie miałem jechało choć raz na lawecie
FUX, ty miałeś jedno Subaru a ja trzy, czyli w tym małym zbiorze 75% subaraków choć raz jechało na lawecie 
Ani razu, nawet jak strzelił przewód wspomagania, to pojechałem "na sucho", i jeszcze bez wspomagania trochę przypakowałem po drodze.esilon pisze: p.s. każde subaru jakie miałem jechało choć raz na lawecie
Ale BRZ młody, więc sytuacja jest rozwojowa.
Esi, dwa szuwary i nigdy sie nawet nie zajaknely... Generalnie odpukac nigdy nie uzywalem jeszcze lawety, choc płace za adac od lat :-P
no dobrze, doprecyzuję
: popsuła się tylko Impreza( komp padł ), forek i legaś to przypadki podobne do Fidowego
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Oj Esi, w mojej rodzinie mogę naliczyć z 10 subaraków (w tym 6 turbo, 1x twin turbo, 3x 2.5T) przez ostatnie parę lat.esilon pisze: FUX, ty miałeś jedno Subaru a ja trzy, czyli w tym małym zbiorze 75% subaraków choć raz jechało na lawecie
Moje STI lawetowane profilaktycznie, jak pompa zaczęła wyć. (nie musiałem, ale wliczam bo kiedyś była UPG)
WRX brata skrzynia zmielona na własne życzenie (nie liczę). Tuż po remapie orał tym autem po pustyni. MRT daje gwarancję więc się za bardzo nie przejmował.
Liberty - poszedł automat.
Legacy nie doliczam, bo krótko jest - no i to staruszek. STI brata też nie, bo krótko. Awarii Żaby na skutek złego poskładania motoru po dzwonku też nie.
Czyli 25%. Może się to oczywiście zmienić, ale jak by nie patrzeć to wszystkie już nie są pierwszej młodości.
Takich przypadków nie ma co liczyć. Patrz moje STI. Miałem 7 km do przejechania, ale wyło to sobie zadzwoniłem po assistance. Przy wkładaniu na lawetę już nie wyło.esilon pisze: popsuła się tylko Impreza( komp padł ), forek i legaś to przypadki podobne do Fidowego
Alan, Alan, Alan!, no drocze się tylko
z tymi prosiakami i renaultami na lawetach może być podobnie, dzisiaj prawie każdy ma pomoc drogową w polisie więc się nie szczypie tylko dzwoni, pytanie ile wjazdów na lawetę to naprawdę poważne awarie
z tymi prosiakami i renaultami na lawetach może być podobnie, dzisiaj prawie każdy ma pomoc drogową w polisie więc się nie szczypie tylko dzwoni, pytanie ile wjazdów na lawetę to naprawdę poważne awarie
Szkoda ,że Pan od lawety nie wspomniał o VW - to jest dopiero jazdaesilon pisze: prosiakami i renaultami na lawetach może być podobnie
Co do renault-ów to się bardzo zmieniło , mam paru Znajomych co jeżdżą od lat i chwalą jak cholera ( nie wiem jak diesle a Oni maja benzyny ) . Kompletnie bezawaryjne , tylko eksploatacja . Auta posiadają od nowości a obecne przebiegi to 100-150 tysi
Porsze gorsze to nie wiem - jeden ma Nowego . Więc ciężko coś powiedzieć
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Alan, Alan, Alan! pisze: Oj Esi, w mojej rodzinie mogę naliczyć z 10 subaraków
wielodzietna gromadka... !
piter, nie wierze w to co czytam.. kiedys z takimi przebiegami sie kupowalo auta, ci nieswiadomi +200kkm...Kompletnie bezawaryjne , tylko eksploatacja . Auta posiadają od nowości a obecne przebiegi to 100-150 tysi![]()
znak czasow...
No właśnie
Moje biemdablju ma już 74kkm, trzeba wykupić gwarancję do 200 i sprzedać
Tylko co kurde kupić
Bo przecież nie merola dla starych prykw ów
Moje biemdablju ma już 74kkm, trzeba wykupić gwarancję do 200 i sprzedać
Tylko co kurde kupić
Bo przecież nie merola dla starych prykw ów