obMacana.rrosiak pisze: Gdyby nagle pojawiło się jednak więcej srebrnych egzemplarzy na ulicach, to moja Dacia (w zimowych butach) wygląda tak.

obMacana.rrosiak pisze: Gdyby nagle pojawiło się jednak więcej srebrnych egzemplarzy na ulicach, to moja Dacia (w zimowych butach) wygląda tak.
Moim zdaniem przypomina łódź podwodną.rrosiak pisze: to moja Dacia (w zimowych butach) wygląda tak
2 zawiasy od maski ważą wiecej niż ona, więc trudno tu cokowiek spasowaćFUX pisze:Maska z błotnikiem niechlujnie spasowana.
Ano ma - to rajdówka, więc maska jest taka jakby jej nie było. TeFUX pisze: Co ma piernik do wiatraka.
należałoby miec o co oprzeć ;)FUX pisze: Odboje wykręć.
Gdzie zawias, gdzie odbojnik przy zamku.lukass pisze: należałoby miec o co oprzeć ;)
MB kazał doholowac, to nie było oczywiste, dźwięk był taki że ludzie z okien wyglądaliFUX pisze: BTW. Ciężko było z laweciarzem koło zdjąć i kamień usunąć?
Uff, dobrze, że się wstrzymałem z kupnem nowego wozuKonto usunięte pisze: Ale ja nie o tym. Facet miał dobre rozeznanie co się ostatnio najbardziej psuje. Renault i Porsche podobno
Ani razu, nawet jak strzelił przewód wspomagania, to pojechałem "na sucho", i jeszcze bez wspomagania trochę przypakowałem po drodze.esilon pisze: p.s. każde subaru jakie miałem jechało choć raz na lawecie
Oj Esi, w mojej rodzinie mogę naliczyć z 10 subaraków (w tym 6 turbo, 1x twin turbo, 3x 2.5T) przez ostatnie parę lat.esilon pisze: FUX, ty miałeś jedno Subaru a ja trzy, czyli w tym małym zbiorze 75% subaraków choć raz jechało na lawecie
Takich przypadków nie ma co liczyć. Patrz moje STI. Miałem 7 km do przejechania, ale wyło to sobie zadzwoniłem po assistance. Przy wkładaniu na lawetę już nie wyło.esilon pisze: popsuła się tylko Impreza( komp padł ), forek i legaś to przypadki podobne do Fidowego
Szkoda ,że Pan od lawety nie wspomniał o VW - to jest dopiero jazdaesilon pisze: prosiakami i renaultami na lawetach może być podobnie
Alan, Alan, Alan! pisze: Oj Esi, w mojej rodzinie mogę naliczyć z 10 subaraków
piter, nie wierze w to co czytam.. kiedys z takimi przebiegami sie kupowalo auta, ci nieswiadomi +200kkm...Kompletnie bezawaryjne , tylko eksploatacja . Auta posiadają od nowości a obecne przebiegi to 100-150 tysi![]()