Cześć,
pozwoliłem sobie zwrócić się do Was z małą prośbą. Od razu zaznaczam, że jeśli mój temat jest niezgodny z regulaminem, to przepraszam i śmiało można go zamknąć. Ale od początku:
Tak się składa, że często musiałem odpuścić wyjazd na rajd, wyjazd na tor, zimowe ślizganie lub po prostu głupią myjnię tylko dlatego, że nie miałem z kim się wybrać, a brakowało mi motywacji, żeby ruszyć się samemu. Podczas różnych spotkań rozmawiałem z moimi znajomymi i okazało się, że ludzie mają podobne problemy, także w innych dziedzinach życia. To nasunęło mi pomysł na zrobienie serwisu szukamkompana.pl
Jako, że jestem programistą, to poświęciłem na to 3 miesiące, siedząc nad tym po pracy i w każdej wolnej chwili. Serwis uruchomiłem kilka dni temu, jest całkowicie darmowy, logowanie za pomocą Facebooka.
Tak sobie pomyślałem, że forum zrzesza masę ludzi, którzy mogą mieć podobne problemy co ja. Dlatego chciałem podzielić się z Wami moim pomysłem, licząc na konstruktywną krytykę, zgłaszanie nowych pomysłów, ulepszeń i ewentualnych błędów. Z góry zaznaczam, że moim celem nie jest darmowa reklama, nie mam z tego żadnych korzyści finansowych. Taki po prostu fun.
Adres serwisu: szukamkompana.pl
Z góry dziękuję i pozdrawiam,
Piotrek
PS. Jeśli się komuś spodoba, to można polubić na Facebooku:)
Szukam kompana
- josedinner
- 2 gwiazdki
- Auto: Impreza GX '04
- Polubił: 0
- Polubione posty: 1 raz
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 82 razy
- Polubione posty: 6 razy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: Szukam kompana
„Zaloguj się z Facebook'iem” – apostrof używamy tylko w przypadku, gdy wyraz obcojęzyczny kończy się na niewymawianą samogłoskę. Czyli w tym przypadku jest niepotrzebny i wystarczy „Facebookiem”. Podobnie na stronie #about, wystarczy „(…)za pomocą Facebooka.”. Przydałaby się jakaś fota na frontpage. :)
josedinner pisze: logowanie za pomocą Facebooka.
nie mam Facebooka.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
- josedinner
- 2 gwiazdki
Dzięki za uwagi :) Poprawię te apostrofy.komor pisze:„Zaloguj się z Facebook'iem” – apostrof używamy tylko w przypadku, gdy wyraz obcojęzyczny kończy się na niewymawianą samogłoskę. Czyli w tym przypadku jest niepotrzebny i wystarczy „Facebookiem”. Podobnie na stronie #about, wystarczy „(…)za pomocą Facebooka.”. Przydałaby się jakaś fota na frontpage. :)
Ja też. A czasami bym się umówił...leon pisze:josedinner pisze: logowanie za pomocą Facebooka.
nie mam Facebooka.
- josedinner
- 2 gwiazdki
Zdaję sobie sprawę, że połączenie z Facebookiem to pewnego rodzaju ograniczenie. Przydałoby się zakładanie standardowego konta użytkownika i logowanie, jednak w trzy miesiące nie udało mi się wszystkiego zrobić. Dlatego właśnie pozwoliłem sobie napisać na forum, żeby zebrać wrażenia od wielu osób i określić obszary do poprawy i do rozwoju. Bardzo Wam dziękuję za te odpowiedzi.BiP pisze:Ja też. A czasami bym się umówił...leon pisze:josedinner pisze: logowanie za pomocą Facebooka.
nie mam Facebooka.
Z drugiej strony, tak sobie myślę, że zanim umówiłbym się z kimś na cokolwiek, to chciałbym coś o tym kimś wiedzieć. Więc możliwość pozyskania podstawowych informacji z Facebooka jest przydatna

W dzisiejszych czasach to jak nieposiadanie prawa jazdy w USA, nawet nie ma czym się wylegitymować.leon pisze: nie mam Facebooka

Też mieliśmy takie problemy i 8 lat temu wpadliśmy na absolutnie rewolucyjny pomysł. Założyliśmy http://www.forum-subaru.pljosedinner pisze: Tak się składa, że często musiałem odpuścić wyjazd na rajd, wyjazd na tor, zimowe ślizganie lub po prostu głupią myjnię tylko dlatego, że nie miałem z kim się wybrać, a brakowało mi motywacji, żeby ruszyć się samemu. Podczas różnych spotkań rozmawiałem z moimi znajomymi i okazało się, że ludzie mają podobne problemy, także w innych dziedzinach życia. To nasunęło mi pomysł na zrobienie serwisu szukamkompana.pl