Pod warunkiem, że nikomu nie zajumali...pawka35 pisze: Dobrze że mam stare legacy
Czy chcą mię ukraść Subaru?
Re: Czy chcą mię ukraść Subaru?
Dolce far niente 
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 83 razy
Kurcze, to chyba akurat tej nocy ja nie wyjąłemrrosiak pisze: Właśnie przypomniała mi się historia Poloneza mojego kolegi. Wynajmował niegdyś mieszkanie porzy Anielewicza, Poldka miał na ciechanowskich blachach, więc złodzieje się zainteresowali. Którejś nocy przyszli po auto, oczywiście bez problemu poradzili sobie z zamkami, rozwalili blokadę skrzyni i nie odjechali........ bo akurat tej nocy kumpel wyjął akumulator do naładowania![]()
A moim pierwszym autem w WWie byl takze poldek rakietnyj. Mieszkałem przy pl. teatralnym i poldek się uchował ale za to musiałem dokupować wycieraczki :)Godlik pisze: Kurcze, to chyba akurat tej nocy ja nie wyjąłemTeż wynajmowałem mieszkanie przy Anielewicza i raz przyjechałem do Warszawy Poldkiem ojca. Rano już go nie było...
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ten wątek poldkowy rozwija się niezmiernie interesująco
Więcej wspomnień pliz 
X lat temu poruszałem się przez chwilę pożyczonym Poldkiem klasycznym (nie akwarium) - ale tą wersją dwulitrową, z silnikiem od Fiata 132, lekko dłubniętym. Szło to jak złe, na owe czasy 
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
No tak. Hamowało to i skręcało równie źle, nawet jak na owe czasy.devlin pisze:Szło to jak złe, na owe czasy
czarne jest piękne...
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 83 razy
devlin musi założyć nowy wątek. taki z dobrym tytułem. i wtedy mogę pisać :)Konto usunięte pisze: Ten wątek poldkowy rozwija się niezmiernie interesująco Więcej wspomnień pliz
Nieeeee, nie dam się sprowokować ;)
Vibowit: hamulce tam też były "zrobione", Lukasy, coś tam, jakaś inna pompa, zawias też - dramatu nie było, a jazda Poldkiem ponad 200 km/h dostarczała niezapomnianych wrażeń, zwłaszcza właścicielom wyprzedzanych, "zachodnich" wozów. Rok 1992, przypominam :)
Vibowit: hamulce tam też były "zrobione", Lukasy, coś tam, jakaś inna pompa, zawias też - dramatu nie było, a jazda Poldkiem ponad 200 km/h dostarczała niezapomnianych wrażeń, zwłaszcza właścicielom wyprzedzanych, "zachodnich" wozów. Rok 1992, przypominam :)
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
devlin pisze: Nieeeee, nie dam się sprowokować ;)
Znaczy, że już więcej nie założysz nowego tematu na forum? Jakie to przykre.
Witek, świat bez Ciebie byłby nic niewart 
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
devlin, ja Ci tu współczuję, a Ty mnie prawie z forum wyganiasz. A pomyśleć, że ja Cię szczerze lubiłem*! 
*między innymi dlatego, że mnie nie zabiłeś na skuterku, ale ciiiii.
*między innymi dlatego, że mnie nie zabiłeś na skuterku, ale ciiiii.
Ależ Witula, no daj spokój! Ja nie mogę patrzeć, jak mężczyzna płacze!

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
devlin, masz rację. I to jeden z ostatnich heteroseksualnych na forum. 
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
A Ty w ogóle zdążyłeś sie już określićEterycznyŻołądź pisze:devlin, masz rację. I to jeden z ostatnich heteroseksualnych na forum.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
barbie pisze: EterycznyŻołądź, czy to jest reklama?![]()
Choć jak na reklamę to jest jeden feler. Ta moja jest szczera.
A tak w ogóle to czemu pytasz? Zainteresowana?
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Witek, byles na Chlejadach? no.EterycznyŻołądź pisze: devlin, masz rację. I to jeden z ostatnich heteroseksualnych na forum.![]()
...to pedal jestes i tyle.
Może...EterycznyŻołądź pisze:A tak w ogóle to czemu pytasz? Zainteresowana?
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
remek pisze:
Witek, byles na Chlejadach? no.
...to pedal jestes i tyle.![]()
Tylko pamiętaj, że ja byłem trzeźwy i nieśpiący, wtedy kiedy nikt inny taki nie był. Więcej widziałem, więcej słyszałem i mniej robiłem.
Kobietą nie jestem, więc się nie mszczę, ale daj znać jak już się konkretniej zdecydujesz.barbie pisze: Może...![]()
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
EterycznyŻołądź pisze: Tylko pamiętaj, że ja byłem trzeźwy i nieśpiący, wtedy kiedy nikt inny taki nie był
E tam Witek, pochlebiasz sobie. Rrosiak też nie pił i nie spał
Co nie jest jednoznaczne z prawidlowym rejestrowaniem i analizowaniem zdarzeń.EterycznyŻołądź pisze: Tylko pamiętaj, że ja byłem trzeźwy i nieśpiący
Ja byłem trzeźwy, jak Ty po pokoju z tobolkami się motałeś...EterycznyŻołądź pisze: wtedy kiedy nikt inny taki nie był
5-ta to była? Świtało...
Oplułem poranną kawą monitor...EterycznyŻołądź pisze: Więcej widziałem, więcej słyszałem i mniej robiłem.
Dolce far niente 
Hm, to ciekawe, skąd wzięły się te historie, jakoby to znaleziono Cię śpiącego w łóżku innego chlejadowicza, a dodam, że to chłop na schwał...EterycznyŻołądź pisze: Tylko pamiętaj, że ja byłem trzeźwy i nieśpiący, wtedy kiedy nikt inny taki nie był. Więcej widziałem, więcej słyszałem i mniej robiłem.![]()
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
devlin, wzięły się dokładnie z Twojego pomylenia mnie z Luckiem, a co?
Nie. To Funky po spotkaniu z Misiooem wracał, potykał się o wszystko i pyszczył, że ktoś mu zostawił zapalone światło.
Nie. On spał, dużo dłużej.
FUX pisze: Ja byłem trzeźwy, jak Ty po pokoju z tobolkami się motałeś...
5-ta to była? Świtało...
Nie. To Funky po spotkaniu z Misiooem wracał, potykał się o wszystko i pyszczył, że ktoś mu zostawił zapalone światło.
Konto usunięte pisze: Rrosiak też nie pił i nie spał![]()
Nie. On spał, dużo dłużej.
Nieeeee, po pierwsze, to Lucek nie wpakował się do łożka chlejadowicza, a po drugie, to Twoja ofiara poszła spać do swojego samochodu.EterycznyŻołądź pisze:devlin, wzięły się dokładnie z Twojego pomylenia mnie z Luckiem, a co?
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
devlin pisze: Nieeeee, po pierwsze, to Lucek nie wpakował się do łożka chlejadowicza,
Dlaczego wcześniej nie pisałeś, że mieliście potajemne spotkanie, mentosowe chłopaczki?
devlin pisze: Twoja ofiara poszła spać do swojego samochodu.
Mówisz o tym przesympatycznym Panu, który całą noc pilnował mojego auta, odstraszał od niego, zderzakolubne krasnoludki z młotkami, koty (mały tak, tak wiem, ale to nie moja wina, że nie zadbałeś o ochroniarza)? Przecież jakby miał łóżko to by nie mógł się tak dobrze wywiązać z powierzonego mu zadania!