Pod warunkiem, że nikomu nie zajumali...pawka35 pisze: Dobrze że mam stare legacy

Pod warunkiem, że nikomu nie zajumali...pawka35 pisze: Dobrze że mam stare legacy
Kurcze, to chyba akurat tej nocy ja nie wyjąłemrrosiak pisze: Właśnie przypomniała mi się historia Poloneza mojego kolegi. Wynajmował niegdyś mieszkanie porzy Anielewicza, Poldka miał na ciechanowskich blachach, więc złodzieje się zainteresowali. Którejś nocy przyszli po auto, oczywiście bez problemu poradzili sobie z zamkami, rozwalili blokadę skrzyni i nie odjechali........ bo akurat tej nocy kumpel wyjął akumulator do naładowania![]()
A moim pierwszym autem w WWie byl takze poldek rakietnyj. Mieszkałem przy pl. teatralnym i poldek się uchował ale za to musiałem dokupować wycieraczki :)Godlik pisze: Kurcze, to chyba akurat tej nocy ja nie wyjąłemTeż wynajmowałem mieszkanie przy Anielewicza i raz przyjechałem do Warszawy Poldkiem ojca. Rano już go nie było...
No tak. Hamowało to i skręcało równie źle, nawet jak na owe czasy.devlin pisze:Szło to jak złe, na owe czasy
devlin musi założyć nowy wątek. taki z dobrym tytułem. i wtedy mogę pisać :)Konto usunięte pisze: Ten wątek poldkowy rozwija się niezmiernie interesująco Więcej wspomnień pliz
devlin pisze: Nieeeee, nie dam się sprowokować ;)
A Ty w ogóle zdążyłeś sie już określićEterycznyŻołądź pisze:devlin, masz rację. I to jeden z ostatnich heteroseksualnych na forum.
barbie pisze: EterycznyŻołądź, czy to jest reklama?![]()
Witek, byles na Chlejadach? no.EterycznyŻołądź pisze: devlin, masz rację. I to jeden z ostatnich heteroseksualnych na forum.![]()
Może...EterycznyŻołądź pisze:A tak w ogóle to czemu pytasz? Zainteresowana?
remek pisze:
Witek, byles na Chlejadach? no.
...to pedal jestes i tyle.![]()
Kobietą nie jestem, więc się nie mszczę, ale daj znać jak już się konkretniej zdecydujesz.barbie pisze: Może...![]()
EterycznyŻołądź pisze: Tylko pamiętaj, że ja byłem trzeźwy i nieśpiący, wtedy kiedy nikt inny taki nie był
Co nie jest jednoznaczne z prawidlowym rejestrowaniem i analizowaniem zdarzeń.EterycznyŻołądź pisze: Tylko pamiętaj, że ja byłem trzeźwy i nieśpiący
Ja byłem trzeźwy, jak Ty po pokoju z tobolkami się motałeś...EterycznyŻołądź pisze: wtedy kiedy nikt inny taki nie był
Oplułem poranną kawą monitor...EterycznyŻołądź pisze: Więcej widziałem, więcej słyszałem i mniej robiłem.
Hm, to ciekawe, skąd wzięły się te historie, jakoby to znaleziono Cię śpiącego w łóżku innego chlejadowicza, a dodam, że to chłop na schwał...EterycznyŻołądź pisze: Tylko pamiętaj, że ja byłem trzeźwy i nieśpiący, wtedy kiedy nikt inny taki nie był. Więcej widziałem, więcej słyszałem i mniej robiłem.![]()
FUX pisze: Ja byłem trzeźwy, jak Ty po pokoju z tobolkami się motałeś...
5-ta to była? Świtało...
Konto usunięte pisze: Rrosiak też nie pił i nie spał![]()
Nieeeee, po pierwsze, to Lucek nie wpakował się do łożka chlejadowicza, a po drugie, to Twoja ofiara poszła spać do swojego samochodu.EterycznyŻołądź pisze:devlin, wzięły się dokładnie z Twojego pomylenia mnie z Luckiem, a co?
devlin pisze: Nieeeee, po pierwsze, to Lucek nie wpakował się do łożka chlejadowicza,
devlin pisze: Twoja ofiara poszła spać do swojego samochodu.