jarmaj pisze: No chyba że policyjny terror coś tam wymusi, ale chyba nie chcemy policyjnego terroru na drogach?![]()
Ja proponuje obowiazkowe slicki w lato !

jarmaj pisze: No chyba że policyjny terror coś tam wymusi, ale chyba nie chcemy policyjnego terroru na drogach?![]()
Chloru pisze: Ja proponuje obowiazkowe slicki w lato !![]()
jarmaj pisze: No to już wolę by pozostać przy sytuacji jaka jest (mimo jej znaczących wad), niż by wprowadzać pierdylionowy zakaz i zylionowy nakaz...
jarmaj pisze: Ludność musi się sama przekonać o słuszności jakiegoś rozwiązania, jeżeli nie i tak będzie je zlewać.
EterycznyŻołądź pisze:Bo niezbyt często jeździsz po Warszawie.
gruby pisze: Hmm... A jak czesto Ty jezdzisz po Warszawie?
EterycznyŻołądź pisze:gruby pisze: Hmm... A jak czesto Ty jezdzisz po Warszawie?
Zdecydowanie za często.
Arno pisze: mowie: TO MNIE PAN OCHLAPAL - prosze zwrocic uwage na wyszukana forme do KARKA.
A on mie na to: BO SIE PO PASACH CHODZI.
Taa, jakoś trudno mi w to uwierzyć. Jakoś często skręcam z Marszałkowskiej na pl. Bankowym w lewo w Solidarności i cały czas muszę omijac blokujących co się wbijają na pas do jazdy prosto. A jeżdząc jakiś czas o tej samej porze to już sie nawet tablice zapamiętywałoKonto usunięte pisze: Moim zdaniem warszawka dojrzała do takiego znaku. W większości miejsc, gdzie pas się kończy, ludzie zaczęli wjeżdżać mniej więcej na suwak. Mam taką obserwację, nie wiem czy słuszną, że beznadziejność sytuacji drogowej sprawiła, że warszawiacy trochę odpuścili z zawiścią i zacietrzewieniem na drodze. Częściej się przepuszczają, wpuszczają... więcej jest uprzejmości na drodze.
Konto usunięte pisze: W większości miejsc, gdzie pas się kończy, ludzie zaczęli wjeżdżać mniej więcej na suwak.
piotruś pisze: a miałeś kiedys tak,
piotruś pisze: edną ręką czule objął słup od latarni, a drugą zamaszyście pokazywał żebym jechał dalej...
piotruś pisze: Kiedy zbliżyłem sie samochodem, wszedł na chodnik, jedną ręką czule objął słup od latarni, a drugą zamaszyście pokazywał żebym jechał dalej.
Prawidlowo; we Wrocku takie dzialania są normą.j33mbo pisze: nie jestem w szoku
Arno pisze: lewy migacz i na prawy