Zdecydowanie lost.Grzesiek_67 pisze:gruby,
lost czy loose, bo różnica jest odczuwalna![]()
Gdzies Ty byl, jak Cie nie bylo???
g.
Zdecydowanie lost.Grzesiek_67 pisze:gruby,
lost czy loose, bo różnica jest odczuwalna![]()
Niektorym, to chyba jest zbyt dobrze! ;)Grzesiek_67 pisze:gruby,
w ciepłych Krajach, drogi![]()
Tekst z Titanica :gruby pisze:Niektorym, to chyba jest zbyt dobrze! ;)Grzesiek_67 pisze:gruby,
w ciepłych Krajach, drogi![]()
g.
Ale w czym jest problem?Grzesiek_67 pisze:PS. Czaję się już fafnasty dzien z rzędu aby coś tu napisać, dać znać, że miejsce to nie jest mi obojętne...ale albo gorzały albo tzw. przestrzeni było za mało. Ludzie są różni. Dziś jest przynajmniej dość gorzały.
A co jest zlego w piaskownicy?Grzesiek_67 pisze:gruby,
problemu nie ma i nigdy nie było. Nie traktuję przybywania z Ludzmi, jako odwiedzania piaskownic.
Oczywiscie!Grzesiek_67 pisze:Człowiek, jeżeli traktuje serio swe jedno życie, winien mieć wątpliwości.
Brzeszczoty maja to do siebie, ze lubia sie krzywic. Wszystko jest jasne. Gdy pisalem swojego posta, nie przeczytalem jeszcze tego nowego watku. Dlatego wybacz, ze nie dojrzalem glebi w tym, co napisales tu!Grzesiek_67 pisze:Jedyny problem gruby jest w subtelnościach. Życie nie jest, jak prosty brzeszczot.
Teraz to jak z tym facetem co poszedl do lekarzaremek pisze:a teraz co?
nie uzywammały 5150 pisze: remek ja myślałem, że Ty o tej porze to trzeci raz blanta odpalasz a Ty zupę gotujesz![]()
wowEterycznyŻołądź pisze: Kurwa.
FUX pisze: Wyśpij się... Podobno na frustracje pomaga.![]()
Jeżeli bedziesz robił to szybko, to dlaczego nie...EterycznyŻołądź pisze: Na przykład od 14.00 do 14.15?
I zrobisz mi telefoniczną relację startu jak będę jechał na dworzec i niósł walizkę na peron?FUX pisze: Spieszę donieść, że w Monzy na tą chwile nie pada, a tor jest tylko troche wilgotny...
Ale co będzie za 1,5 h![]()
Dużą klasę pokazałeś Lucek, słowo daję.LouCyphre pisze:Po co żeś się urodził ? Żeby zatruwać dupę ? Bo niczego już nie wnosisz nowego, a i prowokacje jakieś bez polotu...