Post nr 10 000.

Brawo JA!
lukass pisze: Piloty po około 800 brutto x2 i robocizna koło 600zł brutto.
Wczoraj to wszystko wyglądało inaczej..gregski pisze: nie chce Ci psuc poranka, ale...
Do Legacy IV kosztuje ok. 1 kzł z zakodowaniem. Do Forestera pewnie podobnie. Oprócz tego trzeba jeszcze podjechać do punktu dorabiania kluczy, żeby zrobili odpowiedni wzór na kluczyku, tj. żeby pasował do zamków.Arno pisze:
No, a ciekawe ile kosztuje nowy kluczym do Forestera.
[img]//uploads.tapatalk-cdn.com/2016100 ... b23e14.jpg[/img]rrosiak pisze:Całkiem fajny pomysł :)
piotruś pisze: Właśnie wróciliśmy z salonu Tesli na Brooklynie w NYC. Chcieliśmy modele S i X tylko zobaczyć z bliska, a spotkała nas miła niespodzianka. Mimo, że na dzień dobry uprzedziliśmy, że nie chcemy kupować....
piotruś pisze: spotkała nas miła niespodzianka
piotruś pisze: ... chcę Teslę!!!
FUX pisze: Tesla aspiruje do klasy wyższej ale na te chwile nia nie jest i nie będzie. Choćby z brakiem stacji dokowania.
Piter 35 pisze: To już jego drugi prius na poprzednim zrobił 400 tys km bezawaryjnie
Tak znajomy, a tak z rok temu i jeździ dalejesilon pisze: i ktos go odkupił od niego ?
Sporo kilosów robi więc Mu się opłacaGodlik pisze: Widziałem ostatnio w Warszawie Priusa z wlewem gazu w zderzaku. Polak potrafi
Ale sprzedawca wiedział, że nic nie kupimy, zresztą pytając go później o kwestie importu, sam powiedział, że to jest niezalecane i powinniśmy kupić Teslę gdzieś w Europie.gregski pisze:piotruś pisze: Właśnie wróciliśmy z salonu Tesli na Brooklynie w NYC. Chcieliśmy modele S i X tylko zobaczyć z bliska, a spotkała nas miła niespodzianka. Mimo, że na dzień dobry uprzedziliśmy, że nie chcemy kupować....piotruś pisze: spotkała nas miła niespodzianka
piotruś pisze: ... chcę Teslę!!!
sprzedaz to sztuka![]()
![]()
piotruś pisze:Tutaj galon benzyny Pb kosztuje 2,4 do 2,8 $
A skąd wiadomo, że prąd jest z odnawialnych akurat a nie ze spalania, gazu/ropy/węgla akurat?ketivv pisze:FUX pisze:
Tesla nie aspiruje do "klasy wyższej" Tesla zmieniła model motoryzacji oferując inną jej wizje gdzie sama elektryfikacja jest jednym z części składowych.
"Tesla" to kombinat zmiany elektryfikacja transportu + odnawialne źródła energii + magazynowanie, które docelowo mają stać się ofertą dla głównego nurtu motoryzacyjnego.
.
Piter 35 pisze: Gregu który masz rocznik