Prund w warsiawie Wam wyłąnczyli...
Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Gdzie wszyscy amatorzy menthosów sie podziali?
Dolce far niente 
gruby pisze:barbie pisze:trawią dzisiejszy obiadek
To chyba nieco ciezkostrawny byl.
g.
Pewnie te Mentosy Diet Colą popijali...
Koval mi zdał relację telefoniczną, robiłem notatki do akt.barbie pisze:Bergen, a żebyś wiedział
Jak wywoła mikrofilmy, to przejrzę.
Niby tak, ale 2 tygodnie wcześniej dostałem 6 pkt i 500zł. Jeszcze trochę to przegonię Carfitamały 5150 pisze: Pierdoła![]()
radekk pisze: Niby tak, ale 2 tygodnie wcześniej dostałem 6 pkt i 500zł. Jeszcze trochę to przegonię Carfita
Eeeeee to tę stówkę powinieneś był wrzucić w "Piękny dzień ... "
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
Za złe parkowanie Ci tyle wlepiliradekk pisze:Niby tak, ale 2 tygodnie wcześniej dostałem 6 pkt i 500zł. Jeszcze trochę to przegonię Carfitamały 5150 pisze: Pierdoła![]()
Dolce far niente 
Oficjalnie za brak świateł, nieoficjalnie za niebezpieczny manewr który wykonałem, wyprzedzając 3 samochody jadące 30km/h na prostej drodzeFUX pisze: Za złe parkowanie Ci tyle wlepili, czy na miejscu dla sprawnych inaczej parkowałeś
...
Jeszcze rozumiem gdybym faktycznie zrobił coś niebezpiecznego, a ja sobie spokojnie wyprzedziłem z prędkością 60-70km/h i na luziku sobie zwolniłem do 50 przed ograniczeniem prędkości.
Pał chyba był nowy, bo jak na wstępie dostał ode mnie zjebkę, że jak śmie mnie zatrzymywać, to nie mógł sobie poradzić z wypisaniem mandatu i zajęło mu to pół godziny, a jak oddawał mi dokumenty to strasznie mu się ręce trzęsły
Chyba będę musiał podjechać na komendę, albo przedzwonić do kumpla spytać co to za jeden
Aaaa, to pewnie dlatego, że na wstecznym wyprzedzałeś i sie kolo nie skapowal, jak czerwone światla zobaczył, a nie białe... 
Dolce far niente 
On jechał w tej kolumnie 3 poruszających się z zawrotną prędkością samochodów. BTW świateł żadnych nie mógł widzieć, bo ich nie miałemFUX pisze:Aaaa, to pewnie dlatego, że na wstecznym wyprzedzałeś i sie kolo nie skapowal, jak czerwone światla zobaczył, a nie białe...
Mogę go oskarżyć, że później musiałem szybko jeść obiad żeby zdążyć do kina i mogłem się nabawić wrzodów?
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
radekk pisze: Mogę go oskarżyć, że później musiałem szybko jeść obiad żeby zdążyć do kina i mogłem się nabawić wrzodów?![]()
![]()
Nie, ale sprawdź czy nie zrobił błędu ortograficznego i wtedy oskarżysz, że Cię deprawuje, to znaczy Twoją ortografię... albo, że dał Ci mandat po wolsku, a nie polsku.
No co, miałem zamówić coś normalnego, a musiałem na szybko chińszczyznęFUX pisze: To wszystko tłumaczy...![]()
Jak było w Pyrlandii?
Myślałem że to ja się zamuliłem i mi się zdajeFUX pisze: 5 Użytkowników, 2 Gości a Forum, k.... zamula.....![]()
![]()
![]()
![]()
W Pyrlandii jestem dzien w dzień, bo na pograniczu światów żyję....radekk pisze: Jak było w Pyrlandii?
Dolce far niente 
To co się nie odzywaszFUX pisze: W Pyrlandii jestem dzien w dzień, bo na pograniczu światów żyję....![]()
Pierwszy raz od nie pamiętam kiedy zdarzyło mi się pójść do multipleksu na film w sobotni wieczór...szybko tego błędu ponownie nie popełnię 
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
WRC fan pisze:Pierwszy raz od nie pamiętam kiedy zdarzyło mi się pójść do multipleksu na film w sobotni wieczór...szybko tego błędu ponownie nie popełnię
A co, biletów brakło
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Konto usunięte pisze: WRC fan, czyżby z wózkami z zakupami się już pakowali do kina?
Nie, ale czułem się jak na wiejskim jarmarku - pełno gównarzerii gadającej w trakcie filmu i żłopiącej piwsko, kopiącej w oparcia...dramat. W sumie sprawiali wrażenie jakby trafili na ten film przez przypadek (byłem na Elegii). Jak multipleks to tylko w tygodniu, najlepiej w godzinach okołopołudniowych. Z resztą ja i tak wolę kina "klasyczne", bez ton popcornu i 30 minut reklam przed seansem.