Prund w warsiawie Wam wyłąnczyli...

gruby pisze:barbie pisze:trawią dzisiejszy obiadek
To chyba nieco ciezkostrawny byl.
g.
Koval mi zdał relację telefoniczną, robiłem notatki do akt.barbie pisze:Bergen, a żebyś wiedział
Niby tak, ale 2 tygodnie wcześniej dostałem 6 pkt i 500zł. Jeszcze trochę to przegonię Carfitamały 5150 pisze: Pierdoła![]()
radekk pisze: Niby tak, ale 2 tygodnie wcześniej dostałem 6 pkt i 500zł. Jeszcze trochę to przegonię Carfita
Za złe parkowanie Ci tyle wlepiliradekk pisze:Niby tak, ale 2 tygodnie wcześniej dostałem 6 pkt i 500zł. Jeszcze trochę to przegonię Carfitamały 5150 pisze: Pierdoła![]()
Oficjalnie za brak świateł, nieoficjalnie za niebezpieczny manewr który wykonałem, wyprzedzając 3 samochody jadące 30km/h na prostej drodzeFUX pisze: Za złe parkowanie Ci tyle wlepili, czy na miejscu dla sprawnych inaczej parkowałeś
...
On jechał w tej kolumnie 3 poruszających się z zawrotną prędkością samochodów. BTW świateł żadnych nie mógł widzieć, bo ich nie miałemFUX pisze:Aaaa, to pewnie dlatego, że na wstecznym wyprzedzałeś i sie kolo nie skapowal, jak czerwone światla zobaczył, a nie białe...
radekk pisze: Mogę go oskarżyć, że później musiałem szybko jeść obiad żeby zdążyć do kina i mogłem się nabawić wrzodów?![]()
![]()
No co, miałem zamówić coś normalnego, a musiałem na szybko chińszczyznęFUX pisze: To wszystko tłumaczy...![]()
Myślałem że to ja się zamuliłem i mi się zdajeFUX pisze: 5 Użytkowników, 2 Gości a Forum, k.... zamula.....![]()
![]()
![]()
![]()
W Pyrlandii jestem dzien w dzień, bo na pograniczu światów żyję....radekk pisze: Jak było w Pyrlandii?
To co się nie odzywaszFUX pisze: W Pyrlandii jestem dzien w dzień, bo na pograniczu światów żyję....![]()
WRC fan pisze:Pierwszy raz od nie pamiętam kiedy zdarzyło mi się pójść do multipleksu na film w sobotni wieczór...szybko tego błędu ponownie nie popełnię
Konto usunięte pisze: WRC fan, czyżby z wózkami z zakupami się już pakowali do kina?