vibowit pisze:
Z dalszą częścią Twojego posta nawet bym się zgodził, tylko po co ten atak na minimusa? Naprawdę sądzisz, że miał takie niecne intencje?
Szczerze to nie wiem jakie miał intencje. Chciałem porządnie (znaczy na wyrost) uciąć w zarodku fundamenty chwastów niezgody międzyforumowej, które to (fundamenty) tu zauważyłem. Myślenie, "nie pomacham mu, bo może być z sipu", nawet jak jest tylko i wyłącznie żartem jest niebezpiecznym zalążkiem. To, że się z kimś nie zgadzamy nie jest powodem, aby przestać go lubić, nawet jeśli spór idzie w tak ważnej i życiowej kwestii jak forum internetowe.
Wiesz, mnie i tak tu nikt nie lubi to niech się chociaż boją, a że z mojego podkładania się zbyt groźną miną może wyjść coś dobrego (albo raczej nie wyjść nic złego) to dobrze dla forum.
__________________________________________________________________________________________________
vibowit pisze:
Słabo, bo znowu popełniłeś ten sam błąd.
Niemorzliwe.

Podać Ci na PW chasło?
devlin pisze: ET z pewnością kiedyś odkryje słownik w FF.
Cholera, to dla tych użytkowników jabłuszek muszą być specjalne słowniki, które będą im poprawiać nie tylko błędy ortograficzne, ale i źle zastosowane słowa. Oni nie są fanbojami, oni są po prostu zdominowani przez i uzależnieni od oprogramowania tej "jedynej słusznej firmy".
devlin, dla Twojej informacji. FF pod ten archaiczny łindołs, na te złomiaste pecety, zaznacza tylko proste błędy ortograficzne, bo to prosty system, dla prostych ludzi.
Z pozdrowieniami,
Prostak