Był jednym z moich ulubionych aktorów...
Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Stara gwardia odchodzi 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Wielki aktor, wspaniały człowiek, znakomity kierowca... 
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Co nie zmienia faktu, że w hollywood już takich ludzi jak Newman, Brando nigdy nie będzie. Zostaną tylko brandżeliny i im podobne wytwory popkultury ...jarmaj pisze: Newman to nie tylko stara gwardia, to przede wszystkim jedna z jej ikon..
To prawda... choć paru jeszcze zostało - Redford, Pacino...
De Niro mnie wkurzał zawsze ale to też znakomity aktor...
De Niro mnie wkurzał zawsze ale to też znakomity aktor...
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Bilex pisze: To prawda... choć paru jeszcze zostało - Redford, Pacino...
Eastwood !
(i kilku innych)
Na szczęście jeszcze trochę ich zostało...
Każdy z nich z innej szkoły, ale to faktycznie wspaniali goście. Jakoś nie przybywa ludzi ich pokroju od wielu lat i to jest smutek 
Lucek, wydaje mi się, że na to czy przybywa, czy nie będzie można odpowiedzieć za parę lat. Ja bym nie był taki pesymistyczny. Kilku trochę młodszych też jest: Oldman, Penn, Cusack. Paru jeszcze spokojnie dało by się wymienić.LouCyphre pisze:Każdy z nich z innej szkoły, ale to faktycznie wspaniali goście. Jakoś nie przybywa ludzi ich pokroju od wielu lat i to jest smutek
czarne jest piękne...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Paula Newmana najbardziej pamiętam w duecie z Robertem Redfordem. Butch Cassidy i Sundance Kid, a potem Żądło. Mistrzostwo świata. Wielka szkoda. Dobrze, że zostały po nim wszystkie te świetne filmy.
Johnny Depp. W nim pokładam spore nadzieje.vibowit pisze:Lucek, wydaje mi się, że na to czy przybywa, czy nie będzie można odpowiedzieć za parę lat. Ja bym nie był taki pesymistyczny. Kilku trochę młodszych też jest: Oldman, Penn, Cusack. Paru jeszcze spokojnie dało by się wymienić.LouCyphre pisze:Każdy z nich z innej szkoły, ale to faktycznie wspaniali goście. Jakoś nie przybywa ludzi ich pokroju od wielu lat i to jest smutek
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
A ja z średnio-młodszej ligi kocham np. Bruce'a Willis'a
Zupełnie nie ten gatunek filmów, ale moim zdaniem półka bardzo wysoka.
Zupełnie nie ten gatunek filmów, ale moim zdaniem półka bardzo wysoka.
W sumie..., Brad Pitt też jest niezły ( i nie mówię tu o wyglądzie
)

Ze "starej gwardii" jest jeszcze Sean Connery. Oby mu się..., jak najdłużej!
Ze "starej gwardii" jest jeszcze Sean Connery. Oby mu się..., jak najdłużej!
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
vibowit, Ale te fajne postacie, które wymieniłeś niewiele tworzą. Może i są ciekawi ale chowają się w cieniu, bo nie ma od lat popytu na wybitne postacie kina tylko na medialną srakę ...
barbie pisze: A ja z średnio-młodszej ligi kocham np. Bruce'a Willis'a![]()
W Sin City był rewelacyjny - aż ciary po plecach chodziły.
WRC fan pisze: Bruce'a Willis'a
Mimo tego, że się unurzał w totalnej sieczce, to faktycznie ma to coś co pozwala oglądać go zarówno w produkcjach dla tępaków jak i produkcjach dla tępych inaczej
* tez Go lubię
Jeżeli już o Sin City to przypomniał mi się Clive Owen - bidy nie ma.WRC fan pisze: W Sin City był rewelacyjny - aż ciary po plecach chodziły.
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
Chciałeś nam powiedzieć, że mimo, że homoseksualizm to grzech, to podoba Ci się?mały 5150 pisze:Jeżeli już o Sin City to przypomniał mi się Clive Owen - bidy nie ma.WRC fan pisze: W Sin City był rewelacyjny - aż ciary po plecach chodziły.
czarne jest piękne...
No ja o Brusie nie w sprawie Szklanych Pułapków, a bardziej SinCity właśnie, czy 6 zmysł. Pomijając czy film dobry czy nie, to Bruce dobry 
Ilość pożartych mentosów robi swojevibowit pisze:Chciałeś nam powiedzieć, że mimo, że homoseksualizm to grzech, to podoba Ci się?mały 5150 pisze:Jeżeli już o Sin City to przypomniał mi się Clive Owen - bidy nie ma.WRC fan pisze: W Sin City był rewelacyjny - aż ciary po plecach chodziły.![]()
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ja swego czasu pokładałem nadzieje w Colinie Farrellu (np. Tigerland), ale niestety przygasł, a szkoda.
I to jeszcze taka z benzyną we krwi, podobnie jak Steve McQueen. Teraz nie ma aktorów, którzy byliby tak wielkimi pasjonatami motoryzacji.
Jak choćby Hopkins Nicholson czy Hackman.WRC fan pisze: (i kilku innych)
Na szczęście jeszcze trochę ich zostało...
jarmaj pisze: Newman to nie tylko stara gwardia, to przede wszystkim jedna z jej ikon...
I to jeszcze taka z benzyną we krwi, podobnie jak Steve McQueen. Teraz nie ma aktorów, którzy byliby tak wielkimi pasjonatami motoryzacji.
Dustin Hoffman, Morgan Freeman, Tom Hanks
Zauważyliście że nie wymieniliśmy żadnej kobiety

Zauważyliście że nie wymieniliśmy żadnej kobiety
barbie, coraz bardziej mi się podobaszbarbie pisze: A ja z średnio-młodszej ligi kocham np. Bruce'a Willis'a![]()
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy