Był jednym z moich ulubionych aktorów...

Co nie zmienia faktu, że w hollywood już takich ludzi jak Newman, Brando nigdy nie będzie. Zostaną tylko brandżeliny i im podobne wytwory popkultury ...jarmaj pisze: Newman to nie tylko stara gwardia, to przede wszystkim jedna z jej ikon..
Bilex pisze: To prawda... choć paru jeszcze zostało - Redford, Pacino...
Lucek, wydaje mi się, że na to czy przybywa, czy nie będzie można odpowiedzieć za parę lat. Ja bym nie był taki pesymistyczny. Kilku trochę młodszych też jest: Oldman, Penn, Cusack. Paru jeszcze spokojnie dało by się wymienić.LouCyphre pisze:Każdy z nich z innej szkoły, ale to faktycznie wspaniali goście. Jakoś nie przybywa ludzi ich pokroju od wielu lat i to jest smutek
Johnny Depp. W nim pokładam spore nadzieje.vibowit pisze:Lucek, wydaje mi się, że na to czy przybywa, czy nie będzie można odpowiedzieć za parę lat. Ja bym nie był taki pesymistyczny. Kilku trochę młodszych też jest: Oldman, Penn, Cusack. Paru jeszcze spokojnie dało by się wymienić.LouCyphre pisze:Każdy z nich z innej szkoły, ale to faktycznie wspaniali goście. Jakoś nie przybywa ludzi ich pokroju od wielu lat i to jest smutek
barbie pisze: A ja z średnio-młodszej ligi kocham np. Bruce'a Willis'a![]()
WRC fan pisze: Bruce'a Willis'a
Jeżeli już o Sin City to przypomniał mi się Clive Owen - bidy nie ma.WRC fan pisze: W Sin City był rewelacyjny - aż ciary po plecach chodziły.
Chciałeś nam powiedzieć, że mimo, że homoseksualizm to grzech, to podoba Ci się?mały 5150 pisze:Jeżeli już o Sin City to przypomniał mi się Clive Owen - bidy nie ma.WRC fan pisze: W Sin City był rewelacyjny - aż ciary po plecach chodziły.
Ilość pożartych mentosów robi swojevibowit pisze:Chciałeś nam powiedzieć, że mimo, że homoseksualizm to grzech, to podoba Ci się?mały 5150 pisze:Jeżeli już o Sin City to przypomniał mi się Clive Owen - bidy nie ma.WRC fan pisze: W Sin City był rewelacyjny - aż ciary po plecach chodziły.![]()
Jak choćby Hopkins Nicholson czy Hackman.WRC fan pisze: (i kilku innych)
Na szczęście jeszcze trochę ich zostało...
jarmaj pisze: Newman to nie tylko stara gwardia, to przede wszystkim jedna z jej ikon...
barbie, coraz bardziej mi się podobaszbarbie pisze: A ja z średnio-młodszej ligi kocham np. Bruce'a Willis'a![]()