Wniosek? Nadciśnienie sprzyja długowiecznościKonto usunięte pisze: ona miewa 220/140
Babcia ma 90 lat

Wniosek? Nadciśnienie sprzyja długowiecznościKonto usunięte pisze: ona miewa 220/140
Babcia ma 90 lat
Bez problemu, robisz syrop z sokiem cytryny i miodem. Je sie to przez okreslony okres, potem przerwa.stach22 pisze:Ciekawe co powie wątroba na regularny czosnekgregski pisze:Slabo.. namawiali i namowili.
Redukuje do jednej dziennie w takim razie.. ;)
Lekow nie biore, czosnek zalatwia sprawe duzo skuteczniej i dlugofalowo. Tez nie mierze, dokladnie wiem kiedy rosnie bez maszynki do mierzenia. Na szczescie rzadko, duza w tym czosnku zasluga. Trojglicerydy tez zjechaly niesamowicie w dol. Polecam.
FUX pisze: Kawa z automatu to może być pijalna tylko z mlekiem.
FUX pisze: Grzegorz, nie wiem, jaka mieszankę i skąd wziąłeś, czy zmielono Tobie pod przelew.
Czarnej kawy tam nie piłem, więc się nie wypowiem (zresztą na kawie się nie znam), ale jedzenie niestety bardzo przeciętne.Chloru pisze: Oczywiście nie tak dobra jak w tej włoskiej knajpie, którą ostatnio pokazałem rrosiakowi![]()
Akurat o tym pojęcie mamChloru pisze: Nie znasz się (...) na jedzeniu
No nie wiem. Pozwalasz dzieciom prosić o keczup do pizzy ;-Prrosiak pisze:Akurat o tym pojęcie mamChloru pisze: Nie znasz się (...) na jedzeniu
Nie keczup, tylko majonez i było to wiele lat temuChloru pisze: Pozwalasz dzieciom prosić o keczup do pizzy ;-P