Kup tą beemkę wreszcie

No oczywiście, że ten model przypomina Evo. Tak ma być.Arno pisze:A wedlug mnie, to to EVO gorzej wyglada od naszej ukochanej toaletty papir.
Ciezkie, nijakie, stara sie udawac male EVO w polaczeniu z X6 (tez brzydactwo)
E tam.
SAAB-y się chyba wszędzie w miarę dobre kojarzą. A te nowsze, mniel vectropodobne ponoć, i nawet jakiś nowy napęd AD podobno mieć mają...Arno pisze: Ropzacz w kratke.
Bo zjechał z linii montażowej w zakładach Suzuki na Węgrzech (nie, nie, mój egzemplarz akurat nie jest z tej fabryki, tylko japońskiejEterycznyŻołądź pisze: widziałem dzisiaj fiata co wyglądał jak Twój 4sex.
A co Ci zależy?Arno pisze: Saaby psuja sie jak psy,
Nie do końca...WiS pisze: No, ale jak już Pan musisz miećjednak niezawodnego - to chyba Bentley, Rolls albo chociaż Lexus. Nie ma przeproś. Cała reszta to szmelc, niestety.
Nie wliczając w to Yarisów TS (starych) i Suzuki Ignis AWD oraz SX4 (ale z japońskiej fabryki).
Ja wiem czy niedoceniana?FUX pisze:Nie do końca...
Pozostaje jeszcze niedoceniana w Polsce Honda.
Japońskie - tak (jeszcze...?FUX pisze: niedoceniana w Polsce Honda.
Zrobilem japońskim accordem ponad 160 kkm bez jakiejkolwiek naprawy!
Kiedyś, dawno, panie... to i Mercedesy były solidne, i Volva, i Nissany, i Toyoty...gootek pisze: miałem kiedyś Civic i potwierdzam, że auto było pierwszorzędne jeśli chodzi o jakość
Raczej - nieznana, przynajmniej przez ostatnie lata (w Peweksach, a raczej w tej jego motoryzacyjnej odmianie, co to ją niejaki Zarajczyk organizował, kiedyś była nemal sztandarowym towarem motoryzacyjnym "z zachodu" - podobnie jak Daihatsugootek pisze: Niedoceniana w Polsce to jest na przykład Mazda.
Jak jeździ i się nie psuje, to czemu nie?vibowit pisze: będziemy teraz chwalić to czym sami jeździmy (jeździliśmy)?
Parę lat temu jak przebywałem w Londynie to z zasady w saabie cabrio siedział murzyn, zazwyczaj obwieszony złotem. Zacząłem zwracać na to uwagę i żadnego białego nie zauważyłem a jeździło tego sporo.WiS pisze: SAAB-y się chyba wszędzie w miarę dobre kojarzą.
WiS pisze: tylko na koniec go pomalowali farbą dostarczoną przez Fiata
Dlatego radzę Arnoldowi nie cabrio, a sedana, najlepiej z ciemnymi szybami. Nie trzeba wydawać na złoto...inquiz pisze: w Londynie to z zasady w saabie cabrio siedział murzyn, zazwyczaj obwieszony złotem.
Zgadzam się, jedna z niewielu rzeczy, która się Fiatowi udaje - to niektóre fajne odcienie lakierów.EterycznyŻołądź pisze: Powiem Ci, że to wygląda jak plus
Antena. Japończyki mają z tyłu dachu, Węgry z przodu. Przynajmniej tak było, gdy odbierałem.EterycznyŻołądź pisze: Czy widać jakiekolwiek różnice między egzemplarzem 4sexa japońskim-japońskim, a japońskim-węgierskim?
Ja niestety nie znam.EterycznyŻołądź pisze: Są ogólnoznane statystyki usterek (ciekawe by było)?
WiS pisze: Antena. Japończyki mają z tyłu dachu, Węgry z przodu. Przynajmniej tak było, gdy odbierałem.
Poza tym była drobna różnica w wytłoczeniach przedniego zderzaka, ale to już wymaga wprawnego oka.
Nieco inna tapicerka (tzn. inny wzór tkaniny, ale jakość mniej więcej ta sama). U mnie nieco praktyczniejszy kształt uchwytów na napoje. I chyba tyle.EterycznyŻołądź pisze: A w jakości wykonania i użytych materiałach? Miałeś okazję porównać dwa egzemplarze?
Myślałem, że o pożądaniu...EterycznyŻołądź pisze: Temat niby o Subaru
Pytałeś w erze?WiS pisze:Tzn. żeby jechało (przyspieszanie - skręt - hamowanie) nie gorzej od Yarka, forsowało krawężniki i wertepy jak SX, szło w kopnym piasku przynajmniej jak Ignis, nie psuło się znacząco częściej, niż one, no i miało koszty eksploatacji porównywalne z w/w... ale nie wszystkimi trzema naraz![]()
Pytałem - nawet oni nie mająjarmaj pisze: Pytałeś w erze?
Hej, Ty tak wciąż o tym wpuszczaniu, może tu jest główne kryterium, nawet nie do końca uświadomione? W Warszawie i okolicy - zupełnie racjonalne, więc lej Pan łaskawie sikiem balistycznem na ekonomię, komfort i inne takie bzdety, bierz Pan jakiegoś Patrola na podniesionym zawiasie, z rurami w rozmiarze XXL, halogenami na dachu - będzie git.Arno pisze: kazdy ja wpuszcza.
Nareszcie bratnia dusza na tym forumgootek pisze: lubię jeździć autami nietuzinkowymi, ale jednocześnie nie zależy mi aby ktokolwiek się za moim samochodem oglądał. Przeciwnie. Nie mam zamiaru przyciagać ani wzroku gapiów ani pajaców z drogówki. Choćby dlatego nigdy nie kupiłem ani nie kupię żadnej Imprezy, szczególnie w obowiązkowym kolorze.
Ponoć dziobem strasznie ryje, niestety...gootek pisze: Dodge Caliber STR4 (...)
Poczytałem o jego technice i jestem pod pewnym wrażeniem.
Koszty. Tak jest po prostu taniej.EterycznyŻołądź pisze: Temat niby o Subaru, to ja mam takie subarowe pytanie. Dlaczego potworek lacetti ma antenę na dachu podczas gdy MY03 do MY06 mogły mieć te anteny schowane, bodaj w szybie (i to dobre anteny, żadnych problemów z odbieraniem itp.)?
Arno pisze: Wszedlem na strone MINI.
Mini Clubman, nie WORKS, udalo mi sie skompletowac za 140.000.
Jakas taniocha w porownaniu z BMW 1.
Arno pisze: Nie wyobrazam sobie 2.5 roku meki wyborczej.
WiS pisze:Nareszcie bratnia dusza na tym forum![]()
Nie miałem okazji sprawdzić.WiS pisze:Ponoć dziobem strasznie ryje, niestety...gootek pisze: Dodge Caliber STR4 (...)
Poczytałem o jego technice i jestem pod pewnym wrażeniem.