Było wtedy wręcz odwrotniebojar pisze:Jejku 48 godzin o suchym pysku ,na spływie.Konto usunięte pisze: także miałem 48h na regeneracje.
Pózniej już do końca było ok.Jak to wytrzymałeś ?

Było wtedy wręcz odwrotniebojar pisze:Jejku 48 godzin o suchym pysku ,na spływie.Konto usunięte pisze: także miałem 48h na regeneracje.
Pózniej już do końca było ok.Jak to wytrzymałeś ?
Ależ mi się odpowiedzi ciśnie :DKonto usunięte pisze:Mi,mnie trzymają , ale co Ty możesz wiedzieć jak całe życie z jednego garnka jeszstach22 pisze:Bo normalnie to trzymasz z lewej?Konto usunięte pisze: był taki moment podczas spływu że odezwał sie prawy brak![]()
![]()
stach22 pisze:Z jednego garka bezpieczniej, zarazy nie złapię :D
Przepraszam Cię bardzo ja nie sugeruję, we mnie jak w naszych kopalniach,damaz pisze: sugerują potencjał
A Ty to akurat wiesz, że na siłownię mam 4 przystanki tramwajowe,Konto usunięte pisze:Zapierdzielasz 3h na siłownię?Konto usunięte pisze:euyot, nie po to zapierdzielam dwa razy w tygodniu po 3h na siłownię żeby mieć jakieś zakwasy na chleb.![]()
![]()
To bardzo daleko masz
tak szybko chodzisz czy rowerem szybciej nie umisz ?Konto usunięte pisze: ewentualnie 20 minut z buta lub 10 minut moim cudnym rowerkiem.
ależ oczywiście, droga gospodyni. masz całkowitą słuszność. jak w kopaniach (tych co lepszych, bo nie wszystkich... ojjj nie wszystkich), zalegają w Tobie całe pokłady potencjału. któren to cza wydobyć, coby świat go ujrzał.Konto usunięte pisze: Przepraszam Cię bardzo ja nie sugeruję, we mnie jak w naszych kopalniach,
są całe pokłady potencjału.
Dokładnie to miałam na myśli pisząc, że pokłady są o górnika trudniej.damaz pisze: zauważam jednak, że Witek będący w wysokiej formę niewątpliwie może zostać Wielkim Stymulatorem (tegoż wątku, oczywiście),
Może poszukaj dolnika.Konto usunięte pisze: Dokładnie to miałam na myśli pisząc, że pokłady są o górnika trudniej.![]()
Mam nadzieję, że opisze to TU słowami.damaz pisze: to się wkurzy na takie dictum. oj, wkurzy.
4 przystanki w 3 h? To muszą być nie tramwajowe, a pendolinoweKonto usunięte pisze:A Ty to akurat wiesz, że na siłownię mam 4 przystanki tramwajoweKonto usunięte pisze:Zapierdzielasz 3h na siłownię?Konto usunięte pisze:euyot, nie po to zapierdzielam dwa razy w tygodniu po 3h na siłownię żeby mieć jakieś zakwasy na chleb.![]()
![]()
To bardzo daleko masz