http://stooq.pl/q/?s=usdpln&c=3m&t=l&a=lg&b=0

Sadomasochista jesteśGodlik pisze: Ja wolę ten...
Do świąt jeszcze dalekonaLeśnik pisze:kurde, a miałem po świętach robić zakupki w USA
No chyba, ze idzie o Święto Dziękczynieniaminimus pisze:Do świąt jeszcze dalekonaLeśnik pisze:kurde, a miałem po świętach robić zakupki w USA
a już myślałem że będą komentarze o ZaduszkachMichal B pisze:No chyba, ze idzie o Święto Dziękczynieniaminimus pisze:Do świąt jeszcze dalekonaLeśnik pisze:kurde, a miałem po świętach robić zakupki w USA
kredyt jest zabezpieczony hipoteka, do czasu wpisu hipoteki jest ubezpiecznie, czasmi stosuje sie ubezpieczenie na zycie..., brakujacy wklad tez jest ubezpieczany w wiekszosci bankow.So What! pisze:
No to trzeba nie tylko ocenić wiarygodność klienta, ale także zadbać o odpowiednie zabezpieczenie spłaty kredytu.
Kto powiedział, że należy poprzestać jedynie na zabezpieczeniu rzeczowym - na nieruchomości, na zakup której udzielony został kredyt.
Są przecież jeszcze inne zabezpieczenia. Choćby nawet ubezpieczenie, poręczenie.
A to w promocji od braci Węgrów dodatkowo, ale lepiej nic nie mówić. Toż to zwykłe czarnowidztwo a przecież sam Pan Premier zapewniał że żadnego kryzysu nie maKonto usunięte pisze: A wyjaśnijcie mądrzy ludzie jak to jest. Dolar traci wobec jena. A złotówka wobec dolara. Czy nasza waluta była aż tak przewartościowana, czy też są to zwyczajne objawy paniki?
Mam wrażenie, że jednak tak...Konto usunięte pisze: aż tak przewartościowana
One wszystkie są wirtualne; i te których "brakuje" i te "zadeklarowane" i te "gwarantujące".Michal B pisze: ze spora ilosc tych deklarowanych pieniędzy to raczej środki wirtualne
Byleby tylko nie wyczyściły się przy okazji te niewirtualne a w szczególności te nasze niewirtualneGal pisze:One wszystkie są wirtualne; i te których "brakuje" i te "zadeklarowane" i te "gwarantujące".Michal B pisze: ze spora ilosc tych deklarowanych pieniędzy to raczej środki wirtualne
I dlatego to wszystko musi się wyczyścić.
Obserwuj cenę złota...Michal B pisze: Byleby tylko nie wyczyściły się przy okazji te niewirtualne a w szczególności te nasze niewirtualne![]()
One też są w pewym sensie wirtualne.Michal B pisze: w szczególności te nasze niewirtualne