Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
-
j33mbo
- 5 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Bergen pisze:j33mbo, znasz jakąś fajną metę?
Żeby Dziewczę nie marudziło...
niestety, jeżdzę tam do chałupki rodziców, od kiedy pamiętam
zamierzam zobaczyc czy Połoniny wyglądają tak samo jak 10 lat temu, a jak będzie zła pogoda , to będę kombinował
btw, do pozostałych : JESTESCIE MISTRZAMI OT !! :D
j33mbo
-
So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
-
Polubił:
309 razy
-
Polubione posty:
60 razy
Fux, dzięki.
Nakaz jest jednak uzależniony warunków drogowych:
"Bei Schneefahrbahn, Schneematsch oder Eis müssen an allen Rädern Winterreifen angebracht sein. "
Na wszelki wypadek założę zimówki

So What!
-
Kruszyn
- 6 gwiazdek
- Auto: KARAWAN
-
Polubił:
111 razy
-
Polubione posty:
95 razy
FUX pisze:
Uwielbiam ogladać społeczne listy i mięso latające przed oponiarzami, jak przyprószy lub przymarznie...
Oświniaczone brane są poza kolejnością....j

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Kruszyn
-
Arno
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
mały 5150 pisze:Bergen, ja to bym na Twoim miejscu zdecydowanie w Bieszczady pojechał. Co Ty tam w tym Krakowie będziesz robił. Ludzi będzie kupa, kaski za dużo nie masz jak sam powiedziałeś a Kraków do tanich nie należy.
Byłem w fajnym miejscu 3 lata temu włąśnie w ten długi weekend tylko za chińskiego boga nie mogę sobie przypomnieć nawet miejscowości
I w Krakowie kazdy glupi byl z wycieczka w liceum. W domu turysty sie mieszkalo. tak? To co, drugi raz bedziesz jechal? Glupota normalnie. Do Łochowa pojedź, Małkini.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Arno
-
FUX
- 6 gwiazdek
- Auto: jeżdżące
-
Polubił:
236 razy
-
Polubione posty:
350 razy
Zrób sobie objazdówkę. Zamek w Pszczynie, muzeum piwa w Tychach, etc...
Jak będzie chlapa, to się pod dachami schowacie, nie będzie padało, to także jest gdzie lazić....
Dolce far niente

FUX
-
Arno
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
vibowit pisze:Arno, a Ty już zrezygnowałeś z rezerwacji w tym apartamencie w Alpach?
Mogę Ci zaklepać jakąś niezłą miejscówkę, koło góry śmieciowej. Dbamy o środowisko, tak?

Daj spokoj, my do Austrii robimy pielgrzymke zimowa pieszo z przyczepka ktora bedzie ciagnac zona.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Arno
-
Bergen
- Moderator
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
Sprzedajcie mi jakąś pasztetową płytę pod silnik...

Bergen
-
srnk
- 3 gwiazdki
- Auto: Forek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
Przepraszam za OnTopic: Bergen - przy odległości jaką masz do pokonania, możesz wg mnie jechać w Bieszczady przez Kraków. Co do miejscówek, w Wetlinie jest tego w pierony. A w ogóle to poza bieszczadzkimi "must see" jest dużo ciekawych miejsc, warto wyjść poza schemat Wetlina-Ustrzyki-Cisna. Nie twierdzę że połoniny są niefajne, ale to nie one są dla mnie magnesem.
fitter happier more productive
srnk
-
Michal B
- 2 gwiazdki
- Auto: Jeszcze 2 Subaru
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
To prawda, ja osobiście lubię Otryt i jego okolice - ale wieki już tam nie byłem

Michal B
-
srnk
- 3 gwiazdki
- Auto: Forek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
No to jak już strzelamy nazwami... wg mnie jednym z ciekawszych miejsc jest Dwernik Kamień, leżący na odnodze Połoniny Wetlińskiej.Taka skalna grzęda z kapitalnym widokiem na całe Bieszczady. Bardzo fajne miejsce na kameralny biwak. Wejście z Nasicznego, albo od Chatki Puchatka na Wetlińskiej (tyle że szlaku niet). Dolina Sanu też warta wycieczki. I mnóstwo innych zakrzaczonych dolin w krainie wiecznego błota, gdzie aż przyjemnie się.. zgubić.
fitter happier more productive
srnk
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
14 razy
-
Polubione posty:
19 razy
Michal B pisze:To prawda, ja osobiście lubię Otryt i jego okolice - ale wieki już tam nie byłem

Za młodych lat z Dido właziliśmy na otryt na skuśki. To były czasy
Konto usunięte
-
Michal B
- 2 gwiazdki
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Konto usunięte pisze:Michal B pisze:To prawda, ja osobiście lubię Otryt i jego okolice - ale wieki już tam nie byłem

Za młodych lat z Dido właziliśmy na otryt na skuśki. To były czasy
A ja tam kiedyś robiłem trochę przy zwózce drewna z miejscowymi - było klimatycznie. Kiedyś tam też 2 tygodnie w chacie bez prądu, wody i takich tam różnych zimą przemieszkiwałem - stąd mam sentyment. Fajnie też jest koło Komańczy i oczywiście z klasyki to "3 słupki"
Michal B
-
FUX
- 6 gwiazdek
- Auto: jeżdżące
-
Polubił:
236 razy
-
Polubione posty:
350 razy
Michal B pisze:
Fajnie też jest koło Komańczy i oczywiście z klasyki to "3 słupki"
Michaś!
Jakieś rozwinięcie dla niekumatych...

Dolce far niente

FUX
-
Michal B
- 2 gwiazdki
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
FUX pisze:Michal B pisze:
Fajnie też jest koło Komańczy i oczywiście z klasyki to "3 słupki"
Michaś!
Jakieś rozwinięcie dla niekumatych...

Chodzi o górkę na której stały 3 słupki graniczne - Polski-Sowiecki i Czechosłowacki, dziś Polski-Ukrainski I Słowacki - mozna atakować z Ustrzyk G. albo od przełęczy Wyżniańskiej. Nazwa górki zbieżna z nazwą słynnego wyszynku w Ustrzykach G. gdzie kiedyś mało dobrze po mordzie nie dostałem i tylko zbieg okoliczności życie mi uratował - zresztą wtedy bywało to normalne w tym barze - tzw koloryt lokalny
Michal B