Dzięki wszystkim. Miłego popołudnia

Na to wygląda:WiS pisze: Podejrzewam, że sprzedawcy chodzi o to, że w ogóle jest tu wisko w tylnym dyfrze (jak w turbo)
2003 XS Forester adds over X model
rear axle limited slip differential (not avaIl on X)
ale dla pewności porządne stacje diagnostyczne widząc stałe 4x4 rezygnują z takich prób i nie ma kłopotu
Ojoj, tzn. że będę musiał w końcu badać hamulce na przeglądzie?piotruś pisze:(...) Myślę, że nalezy szukać takich właśnie stacji i chyba jest ich coraz więcej. (...)
Jak nikt ci nie odpowie do weekendu, to ja to zrobię, bo będę gajowegoJacky X pisze: Jak kręcę jednym kołem z przodu to co się powinno dziać z tymi pozostałymi trzema ???
Podobnie jak kręcę jednym z tyłu ???
Na forum z kropką jest to rozlegle opisane, powtarzane i opisane raz jeszczeJacky X pisze:Jak kręcę jednym kołem z przodu to co się powinno dziać z tymi pozostałymi trzema ???
Podobnie jak kręcę jednym z tyłu ???
to myślę że i tak więcej, niż trzymanie palcem szilki półośki.Azrael pisze: prawie jakby jej nie było.
I z tego tekstu wynika, że WiSkoza z tyłu w wolnym ssaku była opcjonalna, tzn mogła być, ale nie musiała.Danieldd48 pisze:W 2000 roku przeprowadzono lifting Forestera. Największe zmiany widoczne są z przodu i z tyłu samochodu : zmieniono światła i delikatnie przestylizowano zderzaki. Modele wolnossące pozbawiono blokady wiskotycznej w tylnym dyferencjale (była dostępna jako płatna opcja). (kolorowanie jarmaj)
Danieldd48 pisze:jest to podstawa do wytoczenia procesu
Kolego Danieldd48, jeżeli kupuje się samochód na podstawie tekstu znalezionego w sieci, nie weryfikując sprawy u producenta, a kwesta wiskozy jest dla tego zakupu tematem być albo nie być, to wybacz, ale pretensje możesz mieć tylko do siebie. Trzeba było samochód sprawdzic, dowiedzieć się w pewnym źródle (ASO, importer albo producent), a nie sugerować się tym że na stronie 4forester było napisane, że było to opcją.Danieldd48 pisze:Wiesz, Azrael, jest to dość istotna informacja. Jest to sprawa niekap - prawnicza. Udowadniając, że na podstawie tego textu kupiłem auto wspomagające służbę zdrowia, czyli odwrotnie zagrazające, lub wydłużające dojazd do chorego (niż wg opisu) jest to podstawa do wytoczenia procesuA wq.....y jestem niemniej
![]()
![]()
Ja bardzo przepraszam szanowne grono:Danieldd48 pisze:Wiesz, Azrael, jest to dość istotna informacja. Jest to sprawa niekap - prawnicza. Udowadniając, że na podstawie tego textu kupiłem auto wspomagające służbę zdrowia, czyli odwrotnie zagrazające, lub wydłużające dojazd do chorego (niż wg opisu) jest to podstawa do wytoczenia procesuA wq.....y jestem niemniej
![]()
![]()
pomijając powody,sugerowanie że ktoś jest baranem (ktoś kto skozystał z emotki odpowiednio sugerującej podejście do sprawy) JEST CONAJMIENJ nieasertywne tylko o zwykłą chamówę się ocieraArti pisze: Albo robisz sobie jaja kolego albo jesteś kompletnym baranem.
I po sprawieDanieldd48 pisze:Jeszcze raz przepraszam WSZYSTKICH.