Teraz jeszcze uciułać na przelew....

ja też bym się chętnie dowiedziałeuyot pisze: Dlaczego sie chichrasz?
No cóż, najwyraźniej Forum już naprawdę trzeba zamknąćbusik pisze:tydzień do końca zapisów, a tu ledwie 30 osób
W 2009 było ponad 80 osób. Potem zwykle trochę mniej, ale w 2015 nadal ponad 60.piotruś pisze:A w poprzednich latach było więcej?busik pisze:tydzień do końca zapisów, a tu ledwie 30 osób
Ja, pierwszy raz i się nie orientuję ...
barbie pisze:W 2009 było ponad 80 osób. Potem zwykle trochę mniej, ale w 2015 nadal ponad 60.piotruś pisze:A w poprzednich latach było więcej?busik pisze:tydzień do końca zapisów, a tu ledwie 30 osób
Ja, pierwszy raz i się nie orientuję ...
Potem zrobiła się przerwa, tyle było pytań o Chlejady, a teraz większości pytających na liście nie ma
albo takGdzie jest moje dziecko bo żona dzwoni!
.Niuniuś... czym sugerowałeś się wpierdalając się w to błoto?
To na Chlejadach nauczyłem się, że (w szczególności przedni) zderzak, to część eksploatacyjna i można go zgubić i nie zauważyć.Chloru pisze: piotruś, w skrócie było tak
Bo tak jest.citan pisze:To na Chlejadach nauczyłem się, że (w szczególności przedni) zderzak, to część eksploatacyjna i można go zgubić i nie zauważyć.Chloru pisze: piotruś, w skrócie było tak
Zasadniczo prawda, ale na tym forum to nawet pół milenialsa nie uraczysz. Najmłodsi to pewnie gdzieś pokolenie X, jeśli trzymać się tej nomenklaturyPanter pisze:Ten trend frekwencji to znak (a)rozwoju społeczeństwa - dla części powszednieją takie fajne ludzkie spotkania, "milenialsom" wystarczy spotkanie przez dotyk ekranu - takie czasy. Ale raz na jakiś czas wypali impra jak nigdy, i tej wersji się trza trzymać, choć chyba nie załatwię urlopu.
Tak, zdezak czy dziecko .. ;)citan pisze:To na Chlejadach nauczyłem się, że (w szczególności przedni) zderzak, to część eksploatacyjna i można go zgubić i nie zauważyć.Chloru pisze: piotruś, w skrócie było tak
Dumna dumna... a landrynki na wzmocnienie pozytywne niet.barbie pisze: euyot, jestem z Ciebie dumna
barbie pisze: Tych którzy chcą np. na sam tor, a potem wpaść na ognisko proszę o ew. sygnał w sprawie tegoż ogniska, czy tam grilla (bo właściwie nie wiem co to będzie). Nawet jeśli zakładacie brak konsumpcji - żebym mogła powiedzieć obsłudze, że będzie kilka osób gościnnych i żeby nie było jakiegoś kwasu.