Teraz jeszcze uciułać na przelew....

ja też bym się chętnie dowiedziałeuyot pisze: Dlaczego sie chichrasz?

No cóż, najwyraźniej Forum już naprawdę trzeba zamknąćbusik pisze:tydzień do końca zapisów, a tu ledwie 30 osób

W 2009 było ponad 80 osób. Potem zwykle trochę mniej, ale w 2015 nadal ponad 60.piotruś pisze:A w poprzednich latach było więcej?busik pisze:tydzień do końca zapisów, a tu ledwie 30 osób
Ja, pierwszy raz i się nie orientuję ...

barbie pisze:W 2009 było ponad 80 osób. Potem zwykle trochę mniej, ale w 2015 nadal ponad 60.piotruś pisze:A w poprzednich latach było więcej?busik pisze:tydzień do końca zapisów, a tu ledwie 30 osób
Ja, pierwszy raz i się nie orientuję ...
Potem zrobiła się przerwa, tyle było pytań o Chlejady, a teraz większości pytających na liście nie ma
 , ooooo, to bym nie zgadł, że aż taki spadek zainteresowania... Ciekawe z czego wynika?
 , ooooo, to bym nie zgadł, że aż taki spadek zainteresowania... Ciekawe z czego wynika?  

albo takGdzie jest moje dziecko bo żona dzwoni!
.Niuniuś... czym sugerowałeś się wpierdalając się w to błoto?

To na Chlejadach nauczyłem się, że (w szczególności przedni) zderzak, to część eksploatacyjna i można go zgubić i nie zauważyć.Chloru pisze: piotruś, w skrócie było tak

Bo tak jest.citan pisze:To na Chlejadach nauczyłem się, że (w szczególności przedni) zderzak, to część eksploatacyjna i można go zgubić i nie zauważyć.Chloru pisze: piotruś, w skrócie było tak
 kevlarowe Pany
 kevlarowe Pany  
Zasadniczo prawda, ale na tym forum to nawet pół milenialsa nie uraczysz. Najmłodsi to pewnie gdzieś pokolenie X, jeśli trzymać się tej nomenklaturyPanter pisze:Ten trend frekwencji to znak (a)rozwoju społeczeństwa - dla części powszednieją takie fajne ludzkie spotkania, "milenialsom" wystarczy spotkanie przez dotyk ekranu - takie czasy. Ale raz na jakiś czas wypali impra jak nigdy, i tej wersji się trza trzymać, choć chyba nie załatwię urlopu.

). Nawet jeśli zakładacie brak konsumpcji - żebym mogła powiedzieć obsłudze, że będzie kilka osób gościnnych i żeby nie było jakiegoś kwasu.
 ). Nawet jeśli zakładacie brak konsumpcji - żebym mogła powiedzieć obsłudze, że będzie kilka osób gościnnych i żeby nie było jakiegoś kwasu.Tak, zdezak czy dziecko .. ;)citan pisze:To na Chlejadach nauczyłem się, że (w szczególności przedni) zderzak, to część eksploatacyjna i można go zgubić i nie zauważyć.Chloru pisze: piotruś, w skrócie było tak
Dumna dumna... a landrynki na wzmocnienie pozytywne niet.barbie pisze: euyot, jestem z Ciebie dumna

barbie pisze: Tych którzy chcą np. na sam tor, a potem wpaść na ognisko proszę o ew. sygnał w sprawie tegoż ogniska, czy tam grilla (bo właściwie nie wiem co to będzie). Nawet jeśli zakładacie brak konsumpcji - żebym mogła powiedzieć obsłudze, że będzie kilka osób gościnnych i żeby nie było jakiegoś kwasu.