ja pisałem o sobie. Strollowałem Cię

ja pisałem o sobie. Strollowałem Cię
Normalnie to będzie wtedy, gdyKonto usunięte pisze: ↑8 wrz 2018, o 15:55Co jakiś czas, jak już sie ładnie zagoi buzia i jest fajnie,to musi wyskoczyć pryszcz, no kurła musi.
Porównujesz prywatną gazetę do publicznej instytucji? Instytucji, która została powołana by bronić "dobrego imienia"?Alan, Alan, Alan! pisze: ↑7 wrz 2018, o 11:52i tak się trolluje![]()
A swoją drogą, zaciekawił mnie ten billboard więc zgóglałem. Pierwszy wynik, gazeta.pl grzmi na kompromitującą literówkę. Gazeta, gdzie rzadko zdarza się tekst bez błędów (zanim poprawią). Też śmieszne![]()
Nie. Redaktora, ktory miał skorygować tekst pracującego sektorze prywatnym (chociaż sądząc jaki był udział wplywow z państwowej kasy dla gw
Pewnie miało być najtaniejstefanekmac pisze: ↑10 wrz 2018, o 06:54Ja z innej beczki....widziałem jak właściciel hoteliku dostał szału jak mu neon na dachu zainstalowali. Niby nazwa się zgadzała ale krój liter jakby dziecko pisało....W dodatku podpórki pod neon z plastikowych listewek,A to nad samym morzem było.
Taka wlasnie przygode miałem. Tylko mnie bana dali
Albo umiejętności
albo ten:Pan Bóg postanowił sprawdzić w październiku, co robią studenci we Wrocławiu. Zesłał na ziemię anioła, ten sprawdził i po powrocie opowiada:
- Studenci medycznej się uczą, studenci uniwerka piją, studenci polibudy piją.
Następną kontrolę Pan Bóg zarządził w listopadzie.
- Studenci medycznej ryją, studenci uniwerka zaczynają się uczyć, studenci polibudy piją.
Styczeń:
- Studenci medycznej kują aż huczy, studenci uniwerka ryją, studenci polibudy piją.
Początek sesji. Anioł melduje:
- Studenci medycznej ryją dzień i noc, studenci uniwerka ryją dzień i noc, studenci polibudy się modlą.
A Bóg na to:
- I ci właśnie zdadzą!
Przed bramą nieba staje ksiądz i kierowca autobusu.
święty Piotr mówi:
- Ty kierowco do nieba, a Ty księże do czyśćca.
- Ale czemu tak? - pyta ksiądz.
- Bo widzisz, jak Ty prawiłeś kazania to wszyscy spali, a gdy on prowadził autobus to wszyscy się modlili.
no oczywiście.
skwaro, a to prowokacja i to z tych słabych... dystans do siebie... posiadanie pomaga, brak szkodzi
Zapodaj coś co jest dla Ciebie ważne, jest niesprawiedliwie oceniane a na koniec sobie pożartuje. Konkretnie ja.