O jaaa...Godlik pisze:Właśnie przeżyłem szok. Rano tankowałem na Neste po 3,75. Przed chwilą już 3,55. 20 groszy obniżki w ciągu kilku godzin, nieźle

O jaaa...Godlik pisze:Właśnie przeżyłem szok. Rano tankowałem na Neste po 3,75. Przed chwilą już 3,55. 20 groszy obniżki w ciągu kilku godzin, nieźle
Tankujecie na tych supermarketowych stacjach? Ja to się ich boję.devlin pisze:Wczoraj 1km dalej, Leclerc - 3,59 zł. Miło.
Na Neste tankuję, na Tesko na Górczewskiej tankuję, na Oszonie na Modlińskiej też, na Oszonie na Górczewskiej nie bo moje sturbiałe paście się krztusiły. Paliwo, niezależnie od brandu stacji, pochodzi w naszym kraju z dwóch miejsc: Płock i Gdańsk. Jakość końcowa jest IMO kwestią dbałości ownera tankszteli o czystość zbiorników.Konto usunięte pisze:Tankujecie na tych supermarketowych stacjach? Ja to się ich boję.devlin pisze:Wczoraj 1km dalej, Leclerc - 3,59 zł. Miło.
michal pisze: Paliwo, niezależnie od brandu stacji, pochodzi w naszym kraju z dwóch miejsc: Płock i Gdańsk.
Że niby na przykład sankte motól pochodzi direkt z Rafinerii w Danzig tudzież Płocka?Bergen pisze:michal pisze: Paliwo, niezależnie od brandu stacji, pochodzi w naszym kraju z dwóch miejsc: Płock i Gdańsk.
Olej silnikowy w dużej mierze takoż.
i o zawartość zbiorników.michal pisze:niezależnie od brandu stacji, pochodzi w naszym kraju z dwóch miejsc: Płock i Gdańsk. Jakość końcowa jest IMO kwestią dbałości ownera tankszteli o czystość zbiorników.
Jego Świętobliwość akurat nie, ztcw. Chociaż pewności nie mam co do Płocka. Ale upewnię się w chwyly wolnej.michal pisze: sankte motól pochodzi direkt z Rafinerii w Danzig tudzież Płocka?
Grzesiek_67 pisze: tak nisko zawieszonego Forka to chyba nie ma na świecie
Bardzo brudny samochód mam, a warto byłoby porównać całkowitą serię z Twoim nowym dzieckiem i jakoś udokumentować zdjęciowoGrzesiek_67 pisze: Konto usunięte, kierowniku my to się możemy nawet jutro na Shellu ustawić![]()
Ja jak wracam do domu to mam taki widokGrzesiek_67 pisze: A w ogóle, to :
- Fiduś przestań klepać gwożdzia i kup Teina...aby cycki swobodne mogły se w lotach ulżyć.
Zrealizowałem co se tam pośniłem, radość jest, kasy nie ma, kto chętny na przyjęcie, tak na około 6 miesięcy, nieco nieobytego wieśniaka na poczęstunek obiadowy ? Nikt ?
Co cieszy niezmiernie i bardzom kontenta, że jesteś zadowolony z efektuGrzesiek_67 pisze:Co do hamulunku :
- razem z Jaśkiem, zgodnym chórem stwierdziliśmy, że...Barbie luks dziewczyna jestDzięki Barbutku, bardzo zacne hamulce, w bardzo zacnym stanie. Auto hamuje.
Grzesiek_67 pisze: jak sprzedasz ten luks felunek to już nie wiele trzeba będzie dołożyć
Grzesiek_67 pisze: Jasiek stwierdził, że tak nisko zawieszonego Forka to chyba nie ma na świecie
Gwi ładniejsze felgi maWRC fan pisze: Dużo niżej ?