Bilex, ją rozumiem, ale Ty? też na zakupach? Tyle godzin?Bilex pisze:pozdro dla barbie a właściwie subarbie obok, ktorego zaparkowałem dziś w Arkadii. strasznie długo robisz zakupy...

Bilex, ją rozumiem, ale Ty? też na zakupach? Tyle godzin?Bilex pisze:pozdro dla barbie a właściwie subarbie obok, ktorego zaparkowałem dziś w Arkadii. strasznie długo robisz zakupy...
Czas się nie liczy ważne z kimosa551 pisze:Bilex pisze: E, ja byłem na obiedzie.
Strasznie długo jesz obiad ...
Raczej nie. Chlor jeździ czymś takim mniej więcej, tylko niższym:MAZI pisze:Pozdro dla subaraka na trasie torunskiej od strony tarchomina i tak mnie nie widział tak kolo 9tej CHLORU TO TY??
Przemeq pisze: Bilex mieszka w Arkadii. Jest typowym mall-ratem![]()
No i koła mam innedevlin pisze:
Raczej nie. Chlor jeździ czymś takim mniej więcej, tylko niższym:
Roland odpozdrawiam w imieniu swoim i furaczaRoland pisze:pozdrowienia dla Maly5150 którego furacz był zaparkowany dzisiaj na parkingu Kolportera
yyyy...ja? nieeeee.....Przemeq pisze:Bilex mieszka w Arkadii. Jest typowym mall-ratem
mały 5150 pisze: Roland odpozdrawiam w imieniu swoim i furaczaCóż Cię zawiało w te okolice?
słodki eufemizm.devlin pisze:przelatywał
ej no...juz tak łatwo nie zdradzaj lokalnych sekretnych skrótówdevlin pisze:Widzisz, wystarczy zapytać, jak je objechać![]()