Bilex, ją rozumiem, ale Ty? też na zakupach? Tyle godzin?Bilex pisze:pozdro dla barbie a właściwie subarbie obok, ktorego zaparkowałem dziś w Arkadii. strasznie długo robisz zakupy...
Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
E, ja byłem na obiedzie.
Jak przyjechałem to już stała - więc rozumiem, że była wcześniej... Poczytałem, zjadłem, wypiłem herbatkę, znowu poczytałem - a jak wróciłem po samochód to nadal stała
A minęły ze dwie godziny...
Jak przyjechałem to już stała - więc rozumiem, że była wcześniej... Poczytałem, zjadłem, wypiłem herbatkę, znowu poczytałem - a jak wróciłem po samochód to nadal stała
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Czas się nie liczy ważne z kimosa551 pisze:Bilex pisze: E, ja byłem na obiedzie.
Strasznie długo jesz obiad ...
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Pozdro dla subaraka na trasie torunskiej od strony tarchomina i tak mnie nie widział tak kolo 9tej CHLORU TO TY??
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
Raczej nie. Chlor jeździ czymś takim mniej więcej, tylko niższym:MAZI pisze:Pozdro dla subaraka na trasie torunskiej od strony tarchomina i tak mnie nie widział tak kolo 9tej CHLORU TO TY??

http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Przemeq pisze: Bilex mieszka w Arkadii. Jest typowym mall-ratem![]()
Szkoda tylko, że tam mu nie piorą. Miałabym go z głowy
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 258 razy
- Polubione posty: 534 razy
No i koła mam innedevlin pisze:
Raczej nie. Chlor jeździ czymś takim mniej więcej, tylko niższym:
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
pozdrowienia dla Maly5150 którego furacz był zaparkowany dzisiaj na parkingu Kolportera 
So What!, odpozdrawiam i jeszcze raz dziękuję!
Roland, mały 5150 codziennie tam stoi.
I polecam Twojej uwadze wątek "mentosowe dylematy czwartkowe...".
Roland, mały 5150 codziennie tam stoi.
I polecam Twojej uwadze wątek "mentosowe dylematy czwartkowe...".
czarne jest piękne...
Roland odpozdrawiam w imieniu swoim i furaczaRoland pisze:pozdrowienia dla Maly5150 którego furacz był zaparkowany dzisiaj na parkingu Kolportera
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
yyyy...ja? nieeeee.....Przemeq pisze:Bilex mieszka w Arkadii. Jest typowym mall-ratem
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
mały 5150 pisze: Roland odpozdrawiam w imieniu swoim i furaczaCóż Cię zawiało w te okolice?
no cóż - wbrew pozorom oprócz posiadania czarnych WRXów (z tym, że mój ciut starszy i w kombi) mamy dużo więcej wspólnego
hint: sprawdź CBU
hint2: kończyliśmy tego samego elektronika i chyba nawet tą samą specjalizację
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Chloru to tego bym sie spodziewał ale nie taki kolor no prosze cie ....Ok tel mam do ciebie to jak cos to dzwonie jak cie zobacze i bez tego tez cie bede nekał... 
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
czas: wczoraj (sobota) 15.40
miejsce: Al. Jerozolimskie/skręt w Łopuszańską. tłok jak zwykle w tym miejscu
akcja: srebrny, zdrowo ufajdany Foreś WZ.... MY06 lub MY07, oświniaczony, przemieszcza się prawym pasem. tuż przed skrętem w Łopuszańską śmiałym, acz zgrabnym niezwykle, manewrem zajmuje lewy pas (do skrętu) po czym wtapia się w szarość asfaltu, nieba i innych pojazdów.
P.S.
ze względu na tempo wydarzeń wybaczamy brak odpowiedzi na nasze radosne klaksonowanie.
P.S. II
Dido_
miejsce: Al. Jerozolimskie/skręt w Łopuszańską. tłok jak zwykle w tym miejscu
akcja: srebrny, zdrowo ufajdany Foreś WZ.... MY06 lub MY07, oświniaczony, przemieszcza się prawym pasem. tuż przed skrętem w Łopuszańską śmiałym, acz zgrabnym niezwykle, manewrem zajmuje lewy pas (do skrętu) po czym wtapia się w szarość asfaltu, nieba i innych pojazdów.
P.S.
ze względu na tempo wydarzeń wybaczamy brak odpowiedzi na nasze radosne klaksonowanie.
P.S. II
Dido_
Damaź, jak będziesz następnym razem przelatywał przez to skrzyżowanie, to się odezwij ciut wcześniej, co?
słodki eufemizm.devlin pisze:przelatywał
ja tam staram się bywać jak najrzadziej. właśnie ze względu na tempo przemieszczania. dalekie od, eghm, przelatywania.
ale, tak jest ! będę się meldował.
Widzisz, wystarczy zapytać, jak je objechać 
ej no...juz tak łatwo nie zdradzaj lokalnych sekretnych skrótówdevlin pisze:Widzisz, wystarczy zapytać, jak je objechać![]()
if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
Ok, masz rację, przepraszam, już więcej nie będę