Konto usunięte pisze:
Moim skromnym zdaniem PiS z Kaczyńskimi, Gwiazda, Walentynowicz i wszyscy ich zwolennicy robią zasadniczy błąd. W dążeniu do prawdy zapominają o wszelkich elementarnych wartościach. Widzą przed sobą napis "Prawda" i dążą do niej po trupach, mając wszystko inne w pogardzie, siejąc nienawiść i wyrażając brak zrozumienia dla tych którzy mają inne zdanie i poglądy.
Myślisz, że to cecha PIS, czy Kaczyńskich? Zamień "Prawda" na sztandarach na "Miłość"

i masz Donka z Niesiołowskim, Palikotem, Nowakiem i resztą PO (z wyłączeniem Gowina i być może paru innych). Daj "Tolerancja" i masz wyjątkowo tolerancyjną załogę GW z Adasiem i red. Pacewiczem na czele, daj "Pragmatyzm", a pojawią się zastępy
bardzo rozsądnych ludzi pod wodzą miłościwie im panujących Lecha i Aleksandra połączonych braterskim uściskiem nogi. A co tam ma dzisiaj Napieralski na transparencie...?
Zupełny gnój w polityce zaczął się tak ze trzy lata temu; nie wraz ze zwycięstwem Kaczorów, a wraz z przegraną Donka - wtedy zniknęły jakiekolwiek zasady.
PS. Nie jestem "wielbicielem PISu". Jestem wyznawcą zasady "mniejszego zła".

Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.