Co nas to obchodzi

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Forester turbo, zwany Yetim
Polubił: 3 razy
Polubione posty: 2 razy

Re: Co nas to obchodzi

Post 3 sty 2009, o 00:32

esilon pisze: ty jesteś następny w kolejce
O, nie. :evilgrin:

Fuxa będę bronił jak Niepodległości. :mrgreen:

Radekka też bym bronił, gdybym wiedział przed czym - bo to, że ktoś tam na niego warknął, nie wydaje mi się jakąś poważną opresją wobec dorosłego faceta. Zwłaszcza takiego, który tuż przed swoim zniknięciem stąd apelował do innych o luz, o to żeby się nie obrażać o byle co, i inne takie.
Różni ludzie na siebie tu czasem warczą - jak już napisano, nie każdy musi każdego kochać i podziwiać.

Radekk wybrał jak wybrał, jego prawo, przykro mi - ale trudno, przeżyjemy. A jego wizja wolności - jako świata, w którym nikt go nie krytykuje - jest niestety mało realna.

Ernest, czy mi się wydaje, czy Ty nie masz poważnych problemów - i w związku z powyższym szukasz dziury w całym...? ;-)

Proponuję dać sobie spokój z tym "życiem wewnętrznym" (zostawmy je naszym tasiemcom :whistle: ) - i chodźmy pisać o fotoradarach, seksie przedmałżeńskim, nowym Legacu, albo nawet o dyfrach, za przeproszeniem :oops:

LouCyphre
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: H&H
Polubił: 0
Polubione posty: 3 razy

Post 3 sty 2009, o 00:34

Aaa i nie zapomnijcie o grubym, który z kolei odszedł z powodu tego że nie spaliliśmy Grześka_67 na stosie :mrgreen:

Skomplikowane przypadki też się zdarzają :giggle:

esilon
6 gwiazdek
Auto: mat
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 4 razy

Post 3 sty 2009, o 00:36

skoro nikogo to nie obchodzi to skąd tyle wpisów w tym nic nie wnoszącym wątku , nawet Arti poświęcił czas na wyszukanie wysublimowanego komentarza, trzeba było zignorowac i temacik spadłby na właściwe toaletowe miejsce

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Forester turbo, zwany Yetim
Polubił: 3 razy
Polubione posty: 2 razy

Post 3 sty 2009, o 00:38

esilon pisze: trzeba było zignorowac
Zamierzałem - ale gdy zacząłeś straszyć Fuxa, uznałem, że jednak trzeba się odezwać. Ale wystarczy, idę sobie w fajniejsze okolice 8-)

Arti
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: GT Rally Car & STI GH
Polubione posty: 0

Post 3 sty 2009, o 00:39

Nie chcemy żebyś naszą ignorancję odebrał jako atak i pożegnał się z nami. :-(
Obrazek

esilon
6 gwiazdek

Post 3 sty 2009, o 00:42

no to pozamiatane 8-)

zamykamy

LouCyphre
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 3 sty 2009, o 00:57

Ale focha już strzeliłeś ? Czy strzelisz pojutrze ?

:mrgreen:

esilon
6 gwiazdek

Post 3 sty 2009, o 01:00

LouCyphre pisze: Ale focha już strzeliłeś ? Czy strzelisz pojutrze ?

kpina jest silną bronią, też tak umiem 8-)

LouCyphre
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 3 sty 2009, o 01:07

esilon pisze: kpina jest silną bronią,

Broń ? Nie chcę walczyć z Tobą. Naprawdę nie ma się co denerwować 8-)

esilon
6 gwiazdek

Post 3 sty 2009, o 01:10

LouCyphre pisze: Broń ? Nie chcę walczyć z Tobą. Naprawdę nie ma się co denerwować

ale gdzie moje nerwy w Twoja stronę zauwazyłeś, po prostu odebrałem ten jak sie okazało żart jako kpinę i tyle . tfu _

gruby
5 gwiazdek
Auto: klekotnik

Post 3 sty 2009, o 01:20

LouCyphre pisze:Aaa i nie zapomnijcie o grubym, który z kolei odszedł z powodu tego że nie spaliliśmy Grześka_67 na stosie :mrgreen:
Robiles glowa dziure w scianie ??? :P

Nie dlatego. A Grzeska_1410 bede zawsze mile wspominal.

g.

Arti
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 3 sty 2009, o 01:22

gruby, ale co nas to obchodzi ? :-d
Obrazek

Bergen
Awatar użytkownika
Moderator
Polubione posty: 1 raz

Post 3 sty 2009, o 01:24

gruby pisze: Robiles glowa dziure w scianie ??? :P

Kocham Grubego miłością szczerą.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

citan
5 gwiazdek
Auto: japońskie
Polubił: 41 razy
Polubione posty: 14 razy

Post 3 sty 2009, o 01:24

Dla oczyszczenia atmosfery, na najbliższych Chlejadach proponuję wymontować instalację LPG z samochodu kolegi jarmaja i spalić ją na stosie, włącznie z korkiem wlewu.

LouCyphre
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 3 sty 2009, o 01:26

gruby, Wiedziałem, że uda mi się Ciebie sprowokować :mrgreen:

Bilex
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Polubił: 16 razy
Polubione posty: 273 razy

Post 3 sty 2009, o 01:29

A parówkowym skrytożercom mówimy NIE! :-)

Link: http://www.youtube.com/watch?v=ykxt8sxeI5A
Death ain't nothin' but a heartbeat away...

Arti
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 3 sty 2009, o 01:30

ide spać. stawiam, że jak jutro wstanę i zajrzę tutaj to będzie conajmniej 5 stron tematu. :mrgreen: nie zawiedźcie mnie! :-)
Obrazek

citan
5 gwiazdek
Auto: japońskie
Polubił: 41 razy
Polubione posty: 14 razy

Post 3 sty 2009, o 01:31

Arti, nic z tego, tutaj panują różne poglądy, ale i ogólne zrozumienie...

... jakieś to miałkie wszystko jest. :mrgreen: (to jakiś cytat?)

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: OOOO
Polubił: 34 razy
Polubione posty: 87 razy

Post 3 sty 2009, o 01:53

radekk wybrał to, co wolał i basta. Gruby też również. Takoż i Grzesiek_67. Drzwi u nas dla nich wszystkich zawsze otwarte, bo to oni postanowili odejść, a nigdy nikt ich nie wypraszał. Zatem skoro taki wybór, to ja z nim dyskutować nie będę. Najwyżej trochę żal, ale mam nadzieję, że kiedyś wrócą i tyla 8-)

vibowit
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: szkoda

Post 3 sty 2009, o 01:53

FUX pisze:
esilon pisze:
FUX pisze: To ja już nic nie bedę pisal...

tak tak, ty jesteś następny w kolejce
Ale ja się nigdzie nie wybieram...
Pożyjemy, zobaczymy....

:-p
czarne jest piękne...

Arti
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 3 sty 2009, o 01:59

o barbiś w temacie. teraz to jestem pewny, że będzie 5 stron do jutra. :-)
Obrazek

radekk
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Forester, MX5

Post 3 sty 2009, o 03:42

Arno pisze: Jako ten tetryk
nie wiedziałem że też jesteś :-p Poza tym na to trzeba sobie zasłużyć, musiałbyś przejść test
Arno pisze: też za kilka lat nim będzie
może tak, ale staram się nie być, bo i tak zachowaniem zawsze byłem kilka lat do tyłu :giggle:
ky pisze: Forum nie jest tylko od głaskania się po główkach, czasem trzeba się trochę pospierać, a nawet powarczeć na się
a czy ja mówiłem że uważam że mają się wszyscy kochać, wolałbym nie, jednak pozostanę przy swojej orientacji
Bilex pisze: jeżeli nawet jedna czy dwie osoby miały do Ciebie jakieś "ale" - to nie znaczy od razu, że było to zdanie wszystkich na tym forum.
nie napisałęm że wszystkich, wielu z Was naprawdę mi brakuje, a słowa krytyki potrafię przyjąć, bo nawet jak ktoś mnie krytykuje to mam zwyczaj obracać to w żart, ale jak prawie pod każdym postem widzę komentarz to czuję się jak śledzony.
Bilex pisze: Jeżeli tak bardzo personalnie odebrałeś sprawę Grześka to... radze skontaktować się bezpośrednio z nim
z Grześkiem mam dobry kontakt i to nie ma nic do tego że On odszedł
Bilex pisze: Szkoda, że automatycznie przekreśliłeś możliwość bywania na tym forum (powody są nieistotne), byłeś z nami od samego początku... :-/
faktycznie byłem, dobiłem kilka dni po założeniu, a odchodząc nie przekreślałem swojej bytności, ale widzę że raczej i tak nie byłbym tu mile widziany
devlin pisze: Esilon, a jaki Ty masz interes w przekazywaniu takich wieści? Radek sam nie potrafi?
bo powiedziałem że nie chce mi się wyjaśniać i jak uważa że są osoby które chciałyby wiedzieć dlaczego odszedłem to powiedziałem żeby wkleił, ale teraz jak widzę atak w Jego stronę to postanowiłem wejść
devlin pisze: nie zawsze na temat odpowiada na większość postów, należy się liczyć z tym, że po jakimś czasie ludzie zaczną z tego żartować
żartować, dziwne, bo gdyby żartowali to fajnie, lubię jak można sobie pożartować, ale ja odbierałem to inaczej
Konto usunięte pisze: Nie wiem czemu wy nie, ale ja ostatnio dostrzegam na forum dużo pouczania i rad jak należy się zachowywać. Choćby pod tym postem. A jak ktoś idzie pod prąd to olaboga wychowajmy go
dzięki, 7UP żondzi :lol: :lol: :lol:
remek pisze: No coz. Radekk wybrac prawo ma. Lubie chlopa, bo jest pozytywnym 'spammerem', szkoda tylko, ze ton tego posta przypomina mi pewne inne wypowiedzi (nie Radekk'a).
i wzajemnie ;-)Pozdrawiam a słowa w 100% są moje
Arti pisze: Jako, że to o mnie mowa w tym "liście pożegnalnym"
:o No i patrzcie wszystkie zasługi próbuje zgarnąć dla siebie ;-) nie ma tak łatwo chciałbyś
Arti pisze: radkkowi na forum chodzi głównie o nabijanie postów a nie pisanie z sensem
że niby to :arrow: http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?p=20447#p20447
trochę dystansu, to były żarty, dla rozluźnienia atmosfery.
;-( kurczę spadłem na 6 pozycję :o
:giggle:
Nie wiem co miałbym zyskać owym nabijaniem sobie postów, chyba że gdzieś jest jakiś konkurs i można zgarnąć niezłą kasę :lol:
vibowit pisze: Wolności moim zdaniem tu nie brakuje, bo nikt "z urzędu" nie cenzuruje wypowiedzi
nikt nie cenzuruje ale co niektórzy pokazują że woleliby gdyby się w ogóle nie pojawiały, a to jest męczące i też jak dla mnie gryzie sie z wolnością
LouCyphre pisze: Radek odszedł ze "Złego Forum" i dostał nagrodę na "dobrym" za prawilną postawę
tego nie chce mi się komentować. Powiem tylko że nie wiem czy ktoś tam wie o moim odejściu
esilon pisze: takie stawianie sprawy to kopanie radekka, napisał jak było
niech kopią, nie przeszkadza mi to, stracić i tak nie mam czego
Bilex pisze: Ja nawet nie zauważyłem, żeby radekk jakoś nachalnie posty produkował...
ja też, tym bardziej pod koniec mojej kadencji, głównie z tego powodu postanowiłem co postanowiłem, bo skoro już naprawdę rzadko pisałem i mimo to innym to przeszkadzało to naprawdę nie potrafiłem tego pojąć, więc uznałem że może woleliby żeby mnie tu nie było
Bilex pisze: użyć przycisku "ignoruj" - po to właśnie jest
to nie takie proste, bo i tak zostają jako nieprzeczytane i nie wiesz czy coś pojawiło się nowego w wątku czy, to te ignorowane ;-)
Tasior_Miedziak pisze: Po napisaniu kilku postow zostalem upomniany na PW, zebym pisal bez bledow ortograficznych
no to mnie zbanujecie :razz:
FUX pisze: Szkoda, że radekk się wyniósł (a może niee).
jeśli wiedziałbym że jestem tu mile widziany to bym wrócił, ale widzę że raczej nie
FUX pisze: Przez telefon czasami pogadaliśmy.... ;-(
a co teraz nie możesz, chyba że kreska nie zezwala :giggle: :-p Ale jakby co to ja zawsze jestem otwarty i możesz wpadać, dzwonić, cokolwiek ;-)
FUX pisze: Ale ja się nigdzie nie wybieram...
nawet do Poznania :-p Wiesz w BMW bywa fajnie ;-)
remek pisze: Forum umiera
Wszyscy umieramy :mrgreen:
WiS pisze: który tuż przed swoim zniknięciem stąd apelował do innych o luz
no właśnie i jakoś tego brakowało, bo to że ktoś warknie nie biorę do siebie, ale jak cały czas warczy to odczuwam że nie jestem lubiany i może lepiej się wynieść
WiS pisze: A jego wizja wolności - jako świata, w którym nikt go nie krytykuje
nie mam i nigdy nie maiłem takiej wizji :-)
WiS pisze: chodźmy pisać o fotoradarach, seksie przedmałżeńskim, nowym Legacu, albo nawet o dyfrach
a WiSkozy? :-p teraz mi to mówisz jak mnie już nie ma :lol:
Arti pisze: Nie chcemy żebyś naszą ignorancję odebrał jako atak i pożegnał się z nami.
Arti ja naprawdę chłopie Cię lubie, nawet jak czasami mi przygadywałeś, to naprawdę w większości przypadków Twoje komentarze poprawiały mi humor
citan pisze: Dla oczyszczenia atmosfery, na najbliższych Chlejadach proponuję wymontować instalację LPG z samochodu kolegi jarmaja i spalić ją na stosie, włącznie z korkiem wlewu
:lol: :lol: :lol: kurczę szkoda że mnie tam nie będzie
barbie pisze: Drzwi u nas dla nich wszystkich zawsze otwarte
no właśnie tego nie jestem pewnien
barbie pisze: Najwyżej trochę żal
:loving: barbie Słońce moje Ty jedyne

mam nadzieję że Doxa tego nie czyta :lol:

To trzeba by jakieś zakończenie walnąć :-d

Są osoby które chciały wiedzieć dlaczego odszedłem i dlatego też pewnie powstał ten wątek, bo jest to skierowane do Nich, a jeśli kogoś to nie interesuje, uważa że to niepotrzebne, głupie, bez sensu, czy cokolwiek, to przecież nie musi tego czytać, a tym bardziej się wypowiadać, no chyba że chce sobie posty ponabijać :giggle:
Obecnie zjawiłem to się wyłącznie z powodu ataku na Esilona, nie wiedzieć czemu :roll: a po prostu rozmawiałem z Nim i powiedział, że skoro postanowiłem odejść to żebym się pożegnał, bo na pewno by niektórym było miło. Jako że nie miałem zamiaru tu wchodzić, powiedziałem że może wkleić owego posta, bo chyba wystarczająco tam wszystko wyjaśniłem, dlatego też ta wiadomość pojawiła się z rąk Esiego, a nie mojej

Sorry za długiego posta, że napisałem wszystko w całości, ale nei chciałem sobie postów nabijać :lol: :evilgrin:

a i tej emotki :-d to strasznie będzie mi brakować

:razz:
Pozdrawiam :-d i wesołych urodzin Forum, szkoda że mnie nie będzie :roll:

Gal
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: XC 70
Polubił: 85 razy
Polubione posty: 316 razy

Post 3 sty 2009, o 05:14

radekk pisze: nikt nie cenzuruje ale co niektórzy pokazują że woleliby gdyby się w ogóle nie pojawiały,
To jest właśnie wolność, z jej konsekwencjami.
radekk pisze: a to jest męczące
A to jest poczucie odpowiedzialności za to co się pisze.
radekk pisze: i też jak dla mnie gryzie sie z wolnością
OK. Każdy może mieć swoją opinię.

Dla mnie to jest zabawne; człowiek, który miał potrzebę pisać często i na każdy temat (co na forach jest traktowane jako spam), ale pisał często niegłupio i dowcipnie (choć zwykle mało treściwie), zarzuca innym, że go nie akceptowali.
To nie jest zarzut. To jest powód do zastanowienia się nad tym co i jak się pisze.

Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Gal
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.

Paweł_BB
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Evo VIII GT340

Post 3 sty 2009, o 10:38

gruby pisze:A Grzeska_1410...
Heheheh :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Radekk, sorki za text na "kropce" że jak Ty zostałeś Modem to świat się kończy, napisałem to dla jaj bo nie wiedziałem od kiedy jesteś Modem i nie wiedziałem że na "kresce" miałeś takie spięcia :oops:

radekk
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Forester, MX5

Post 3 sty 2009, o 13:51

Gal pisze:
radekk pisze: nikt nie cenzuruje ale co niektórzy pokazują że woleliby gdyby się w ogóle nie pojawiały,
To jest właśnie wolność, z jej konsekwencjami.
nie wiem co za wolność, kiedy w jakimś temacie nagle zaczynała się czyjaś dyskusja nie do końca związana z tematem i ja się w niej odezwałem to do mnie się miało pretensję, a do innych nie. Rozumiem że można tego nie pochwalać, ale sorry, jak jest to skierowane tylko do mnie to ja to bym nie nazwał konsekwencją wolności :roll:

A gdy sam założyłem jakiś temat, to po co te komentarze że co za idiotyczny temat, po co go zakładałem, że może bym nie pisał. To ja już nie miałem prawa założyć swojego tematu, nie ważne czy był coś wnoszący, czy nie, może wiedziałem że jest grupa ludzi którą to rozbawi i potraktuje to tak samo jak ja jako żarty, a jak się komuś nie podoba to po co się w nim wypowiada, po co komentuję i zaczyna mi mówić co ja mam robić i Ty to nazywasz wolnością?
Gal pisze: ale pisał często dowcipnie
i tego się trzymałem, starałem się żeby było dowcipnie, w tematach czysto technicznych, albo jakiś problemach w których nie miałem jak pomóc starałem się nie pisać
Paweł_BB pisze: Radekk, sorki za text na "kropce" że jak Ty zostałeś Modem to świat się kończy, napisałem to dla jaj bo nie wiedziałem od kiedy jesteś Modem
Paweł spoko, ja naprawdę nie biorę wszystkiego do siebie. Na większość rzeczy patrzę z dystansem, a jeśli faktycznie coś takiego napisałeś i to widziałem to potraktowałem to jako żart.

Dasz mi jakiś rowerek i będziemy kwita :giggle: :-p

ODPOWIEDZ