Arno pisze:
Jako ten tetryk
nie wiedziałem że też jesteś

Poza tym na to trzeba sobie zasłużyć, musiałbyś przejść test
Arno pisze:
też za kilka lat nim będzie
może tak, ale staram się nie być, bo i tak zachowaniem zawsze byłem kilka lat do tyłu
ky pisze:
Forum nie jest tylko od głaskania się po główkach, czasem trzeba się trochę pospierać, a nawet powarczeć na się
a czy ja mówiłem że uważam że mają się wszyscy kochać, wolałbym nie, jednak pozostanę przy swojej orientacji
Bilex pisze:
jeżeli nawet jedna czy dwie osoby miały do Ciebie jakieś "ale" - to nie znaczy od razu, że było to zdanie wszystkich na tym forum.
nie napisałęm że wszystkich, wielu z Was naprawdę mi brakuje, a słowa krytyki potrafię przyjąć, bo nawet jak ktoś mnie krytykuje to mam zwyczaj obracać to w żart, ale jak prawie pod każdym postem widzę komentarz to czuję się jak śledzony.
Bilex pisze:
Jeżeli tak bardzo personalnie odebrałeś sprawę Grześka to... radze skontaktować się bezpośrednio z nim
z Grześkiem mam dobry kontakt i to nie ma nic do tego że On odszedł
Bilex pisze:
Szkoda, że automatycznie przekreśliłeś możliwość bywania na tym forum (powody są nieistotne), byłeś z nami od samego początku...
faktycznie byłem, dobiłem kilka dni po założeniu, a odchodząc nie przekreślałem swojej bytności, ale widzę że raczej i tak nie byłbym tu mile widziany
devlin pisze:
Esilon, a jaki Ty masz interes w przekazywaniu takich wieści? Radek sam nie potrafi?
bo powiedziałem że nie chce mi się wyjaśniać i jak uważa że są osoby które chciałyby wiedzieć dlaczego odszedłem to powiedziałem żeby wkleił, ale teraz jak widzę atak w Jego stronę to postanowiłem wejść
devlin pisze:
nie zawsze na temat odpowiada na większość postów, należy się liczyć z tym, że po jakimś czasie ludzie zaczną z tego żartować
żartować, dziwne, bo gdyby żartowali to fajnie, lubię jak można sobie pożartować, ale ja odbierałem to inaczej
Konto usunięte pisze:
Nie wiem czemu wy nie, ale ja ostatnio dostrzegam na forum dużo pouczania i rad jak należy się zachowywać. Choćby pod tym postem. A jak ktoś idzie pod prąd to olaboga wychowajmy go
dzięki, 7UP żondzi
remek pisze:
No coz. Radekk wybrac prawo ma. Lubie chlopa, bo jest pozytywnym 'spammerem', szkoda tylko, ze ton tego posta przypomina mi pewne inne wypowiedzi (nie Radekk'a).
i wzajemnie ;-)Pozdrawiam a słowa w 100% są moje
Arti pisze:
Jako, że to o mnie mowa w tym "liście pożegnalnym"

No i patrzcie wszystkie zasługi próbuje zgarnąć dla siebie

nie ma tak łatwo chciałbyś
Arti pisze:
radkkowi na forum chodzi głównie o nabijanie postów a nie pisanie z sensem
że niby to
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?p=20447#p20447
trochę dystansu, to były żarty, dla rozluźnienia atmosfery.

kurczę spadłem na 6 pozycję
Nie wiem co miałbym zyskać owym nabijaniem sobie postów, chyba że gdzieś jest jakiś konkurs i można zgarnąć niezłą kasę
vibowit pisze:
Wolności moim zdaniem tu nie brakuje, bo nikt "z urzędu" nie cenzuruje wypowiedzi
nikt nie cenzuruje ale co niektórzy pokazują że woleliby gdyby się w ogóle nie pojawiały, a to jest męczące i też jak dla mnie gryzie sie z wolnością
LouCyphre pisze:
Radek odszedł ze "Złego Forum" i dostał nagrodę na "dobrym" za prawilną postawę
tego nie chce mi się komentować. Powiem tylko że nie wiem czy ktoś tam wie o moim odejściu
esilon pisze:
takie stawianie sprawy to kopanie radekka, napisał jak było
niech kopią, nie przeszkadza mi to, stracić i tak nie mam czego
Bilex pisze:
Ja nawet nie zauważyłem, żeby radekk jakoś nachalnie posty produkował...
ja też, tym bardziej pod koniec mojej kadencji, głównie z tego powodu postanowiłem co postanowiłem, bo skoro już naprawdę rzadko pisałem i mimo to innym to przeszkadzało to naprawdę nie potrafiłem tego pojąć, więc uznałem że może woleliby żeby mnie tu nie było
Bilex pisze:
użyć przycisku "ignoruj" - po to właśnie jest
to nie takie proste, bo i tak zostają jako nieprzeczytane i nie wiesz czy coś pojawiło się nowego w wątku czy, to te ignorowane
Tasior_Miedziak pisze:
Po napisaniu kilku postow zostalem upomniany na PW, zebym pisal bez bledow ortograficznych
no to mnie zbanujecie
FUX pisze:
Szkoda, że radekk się wyniósł (a może niee).
jeśli wiedziałbym że jestem tu mile widziany to bym wrócił, ale widzę że raczej nie
FUX pisze:
Przez telefon czasami pogadaliśmy....
a co teraz nie możesz, chyba że kreska nie zezwala

Ale jakby co to ja zawsze jestem otwarty i możesz wpadać, dzwonić, cokolwiek
FUX pisze:
Ale ja się nigdzie nie wybieram...
nawet do Poznania

Wiesz w BMW bywa fajnie
remek pisze:
Forum umiera
Wszyscy umieramy
WiS pisze:
który tuż przed swoim zniknięciem stąd apelował do innych o luz
no właśnie i jakoś tego brakowało, bo to że ktoś warknie nie biorę do siebie, ale jak cały czas warczy to odczuwam że nie jestem lubiany i może lepiej się wynieść
WiS pisze:
A jego wizja wolności - jako świata, w którym nikt go nie krytykuje
nie mam i nigdy nie maiłem takiej wizji
WiS pisze:
chodźmy pisać o fotoradarach, seksie przedmałżeńskim, nowym Legacu, albo nawet o dyfrach
a WiSkozy?

teraz mi to mówisz jak mnie już nie ma
Arti pisze:
Nie chcemy żebyś naszą ignorancję odebrał jako atak i pożegnał się z nami.
Arti ja naprawdę chłopie Cię lubie, nawet jak czasami mi przygadywałeś, to naprawdę w większości przypadków Twoje komentarze poprawiały mi humor
citan pisze:
Dla oczyszczenia atmosfery, na najbliższych Chlejadach proponuję wymontować instalację LPG z samochodu kolegi jarmaja i spalić ją na stosie, włącznie z korkiem wlewu

kurczę szkoda że mnie tam nie będzie
barbie pisze:
Drzwi u nas dla nich wszystkich zawsze otwarte
no właśnie tego nie jestem pewnien
barbie pisze:
Najwyżej trochę żal
barbie Słońce moje Ty jedyne
mam nadzieję że Doxa tego nie czyta
To trzeba by jakieś zakończenie walnąć
Są osoby które chciały wiedzieć dlaczego odszedłem i dlatego też pewnie powstał ten wątek, bo jest to skierowane do Nich, a jeśli kogoś to nie interesuje, uważa że to niepotrzebne, głupie, bez sensu, czy cokolwiek, to przecież nie musi tego czytać, a tym bardziej się wypowiadać, no chyba że chce sobie posty ponabijać

Obecnie zjawiłem to się wyłącznie z powodu ataku na Esilona, nie wiedzieć czemu

a po prostu rozmawiałem z Nim i powiedział, że skoro postanowiłem odejść to żebym się pożegnał, bo na pewno by niektórym było miło. Jako że nie miałem zamiaru tu wchodzić, powiedziałem że może wkleić owego posta, bo chyba wystarczająco tam wszystko wyjaśniłem, dlatego też ta wiadomość pojawiła się z rąk Esiego, a nie mojej
Sorry za długiego posta, że napisałem wszystko w całości, ale nei chciałem sobie postów nabijać
a i tej emotki

to strasznie będzie mi brakować
Pozdrawiam

i wesołych urodzin Forum, szkoda że mnie nie będzie