Dzisiaj rano widziałam pana w RAV4, który podczas jazdy w korku grał na flecie prostym :shock:
Co można robić stojąc w korku
Co można robić stojąc w korku
Nie wiem, czy się przyjmie, ale ludzie naprawdę mają różne sposoby na pożyteczne
spędzanie czasu w korku.
Dzisiaj rano widziałam pana w RAV4, który podczas jazdy w korku grał na flecie prostym :shock:
Sprawdziłaś może, czy nie miał kobry na kolanach? 
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Jezusie nazarejski, pracuję na Bemowie. Jak ulice tutaj sąÂ zanieczyszczone elkami, to jest nie do opisania. A ile agresji wzbudzają, ile niebezpiecznych sytuacji powodują... Nie znoszę elek.
Jak ja robiłem prawo jazdy, to w Krakowie było dwadzieścia samochodów, prawo jazdy zdawałem na Fiacie 125p i o placu manewrowym jeszcze nikt nie słyszał.
Ja niby nie mam nic do L-ek, ale wkurza mnie że akurat muszą jeździć w godzinach szczytu po ruchliwych skrzyżowaniach kiedy kursant ledwo co umie ruszyć z miejsca i jeździ max na 2. biegu :-? Coś mi się wydaje, że instruktorom szkoda jest czasu na uczenie ruszania i zmian biegów na parkingach tylko od razu ruszają w miasto, zeby kursant zapamiętał jak najwięcej skrzyżowań.
Myślę, że Marko Rally może się wypowiedzieć na te tematy jako instruktor.
Myślę, że Marko Rally może się wypowiedzieć na te tematy jako instruktor.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Starość - nie radośćdevlin pisze:Jak ja robiłem prawo jazdy, to w Krakowie było dwadzieścia samochodów, prawo jazdy zdawałem na Fiacie 125p i o placu manewrowym jeszcze nikt nie słyszał.
Zdawałem na prawko w Krakowie, z wiadomych przyczyn, przed Tobą i plac manewrowy był
A ja w korku obgryzam paznokcie i literuje sobie rejestrację przedemną, lub zależnie od kierowcy wymyślam różne historie ;)
co do elek, nie dziwcie się... jak klient trzesię się za kierownicą
w moim przypadku nie cierpiałem, gdy instruktor narzucał mi co mam robić 
co do elek, nie dziwcie się... jak klient trzesię się za kierownicą
"...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
Dłubię to, dłubię tam to. :)
Dłubię to, dłubię tam to. :)
No pacz pan - od kiedy ma się prawo jazdy? I czy aby na pewno nie mylisz parkowania w garażu (co było) z placem manewrowym, czyli cofania po łuku i innych atrakcji?So What! pisze:Starość - nie radośćRozważ Waść kupno Buerlecytyny. Dobra jest na luki w pamięci
Zdawałem na prawko w Krakowie, z wiadomych przyczyn, przed Tobą i plac manewrowy był
miałem szczęście ,robiłem prawo jazdy jak benzyna była na kartki
egzamin (tzw. państwowy) trwał 5 minut i polegał na objechaniu ośrodka dookoła + jedno cofanie
wtedy mało kto nie zdawał , ale też mało kto umiał po kursie jakoś jeździć przyzwoicie
cóż , takie czasy
a w temacie korków, to często gadam przez radyjko i słucham tekstów innych "zadowolonych"
egzamin (tzw. państwowy) trwał 5 minut i polegał na objechaniu ośrodka dookoła + jedno cofanie
wtedy mało kto nie zdawał , ale też mało kto umiał po kursie jakoś jeździć przyzwoicie
cóż , takie czasy
a w temacie korków, to często gadam przez radyjko i słucham tekstów innych "zadowolonych"
pozdrawiam, darol vel viking 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ja w korku zazwyczaj pracuję. Znaczy obmyślam jakiś chytroplan. Jeśli go akurat nie obmyślam, to pewnie gadam przez telefon. Jeśli akurat nie obmyślam i nie gadam przez telefon, to oglądam co robią inni. Jeśli nie obmyślam, nie gadam i nie oglądam, to znaczy że nie stoję w korku, tylko na światłach. A jak stoję na światłach, to zaklinam światła żeby już wreszcie jechać. A jak już jadę to się zachwycam swoim Subarbie 
Jeśli natomiast wybieramy opcję "oglądam co robią inni" to robią tak: dłubanie w nosie, makijaż, śpiewanie, gadanie przez telefon, zdjęcia telefonem, awantury rodzinne, gazety, przyglądanie się Subarbie
Jeśli natomiast wybieramy opcję "oglądam co robią inni" to robią tak: dłubanie w nosie, makijaż, śpiewanie, gadanie przez telefon, zdjęcia telefonem, awantury rodzinne, gazety, przyglądanie się Subarbie
Ja się rozglądam kto gada na głos sam w samochodzie i się śmieję.
(jak ktoś ma zestaw głośnomówiący to czasami komicznie wygląda)
Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
http://www.greatpe.pl
Owszem, czasami jeszcze sam się na tym łapie że widząc kogoś gadającego samego do siebie, przez moment nie wiem o co mu biega :-Dhogi pisze:Ja się rozglądam kto gada na głos sam w samochodzie i się śmieję.
A co do stania w korku to będe oryginalny, przynajmniej chwilowo, bo... trzymam nogę na gazie żeby mi nie zgasło

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Były różne manewry na placu (nie tylko parkowanie). Plac, na którym wykonywane były te manewry, to plac manewrowydevlin pisze:I czy aby na pewno nie mylisz parkowania w garażu (co było) z placem manewrowym, czyli cofania po łuku i innych atrakcji?
Zakres manewrów na placu ewoluował z czasem. Ale plac, jako taki, był od dawna
1990devlin pisze:No pacz pan - od kiedy ma się prawo jazdy?
-
MaciekSubru
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0