Odpowiedź znam, ale ponieważ jest chora to możesz ją lekko skołować i się pewnie zgodzi, a później głupio jej będzie się wycofaćvibowit pisze: mały 5150, myślisz, że liwit nas powozi po knajpach i burdelach? Mam pytać?![]()
AL-e jazda (17/18.01. - szkoleniowe fiki-miki damsko-męskie)
Re: AL-e jazda (17/18.01. - szkoleniowe fiki-miki damsko-męskie)
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
mały 5150, cześć! Dawno Cię nie widziałem...
Dolce far niente 
No jak dawno, jak spamuję cały czas 
Ale chyba się pogniewam i pożegnam z Wami, bo nie ma mnie na zdjęciu urodzinowym The Forum
Gdzie jest ten wątek z pożegnaniami?
Czekam jeszcze tylko jak Arti mnie obrazi i nie będę miał wątpliwości
Ale chyba się pogniewam i pożegnam z Wami, bo nie ma mnie na zdjęciu urodzinowym The Forum
Czekam jeszcze tylko jak Arti mnie obrazi i nie będę miał wątpliwości
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
esilon pisze: np 1 km od centrum miastahttp://www.rekreacja.kielce.pl/inside.p ... artstadion
Iiii, wolę telegraf
vibowit pisze: myślisz, że liwit nas powozi po knajpach i burdelach?
ROTFL
FUX pisze: Biore deski...
Ja też biorę, może coś się da pojeździć
WiS pisze: Ale o 15.10 radia w samochodach możecie włączyć, a co
Transmisja z podróży do Yumy?
WiS, jedno miejsce by się nie znalazło? Ojciec jeden chce wyrwać się z domu na chwilę
mały 5150 pisze: bo nie ma mnie na zdjęciu urodzinowym The Forum![]()
Mały 5150 zostań
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Ja też - z okna oglądaćKonto usunięte pisze: wolę telegraf
Coś w tym rodzajuKonto usunięte pisze: Transmisja z podróży do Yumy?
Niestety, w redakcji był wakat, ale akurat przyjęlismy gościaKonto usunięte pisze: jedno miejsce by się nie znalazło?
A miejsce na spocie, to owszem:
- przy stole i w łożu, bez problemu,
- w sobotę na szkoleniu I stopnia też, ale w szpilkach,
- w niedzielę na upalaniu - niestety tylko lista rezerwowa, patrz: ileśtam postów wstecz.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
WiS pisze: - w sobotę na szkoleniu I stopnia też, ale w szpilkach,
- w niedzielę na upalaniu - niestety tylko lista rezerwowa, patrz: ileśtam postów wstecz.
Znaczy rozumiem, że jak chce grzecznie to może w sobotę, a jak poszaleć to tylko z rezerwowej?
- WiS
- 6 gwiazdek
Mniej więcej.Konto usunięte pisze: jak chce grzecznie to może w sobotę, a jak poszaleć to tylko z rezerwowej?
Przy czym, proponuję jednak dać pierwszeństwo forumowiczom, więc najpierw zapytam:
1) czy któryś z Kolegów zapisanych na termin niedzielny przypadkiem nie woli skorzystać z normalnego szkolenia I stopnia w sobotę?
2) czy któraś z jeszcze niezapisanych Forumowiczek lub forumowych żon/córek/matek/kochanek/sekretarek nie chce skorzystać z okazji szkolenia sobotniego?
Odczekajmy - powiedzmy do piątku w samo południe
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
WiS, ale do czego chcesz dobierać? Przecież grupa i tak jest liczna.
czarne jest piękne...
- WiS
- 6 gwiazdek
W sam raz jest.
Z lekką dysproporcją, tzn. na sobotę jest w tej chwili 9 - a na niedzielę 11 plus rezerwowi.
Dlatego daję możliwość, gdyby ktoś chciał, przesunięcia się z niedzieli na sobotę.
Ewentualnie, jedna lub dwie osoby mogą się jeszcze zdeklarować do sobotniej grupy, jakby co (acz niekoniecznie).
Z lekką dysproporcją, tzn. na sobotę jest w tej chwili 9 - a na niedzielę 11 plus rezerwowi.
Dlatego daję możliwość, gdyby ktoś chciał, przesunięcia się z niedzieli na sobotę.
Ewentualnie, jedna lub dwie osoby mogą się jeszcze zdeklarować do sobotniej grupy, jakby co (acz niekoniecznie).
WiS, błagam Cię, wpisz wszystkie szczegóły w jednym miejscu, pierwszym poście czy coś.
lista uczestników
nocleg
koszt szkolenia
pozostałe koszty
Teraz długi czas szukałam cennika by go przekazać koleżance.
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?p=69615#p69615
Dzięki
lista uczestników
nocleg
koszt szkolenia
pozostałe koszty
Teraz długi czas szukałam cennika by go przekazać koleżance.
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?p=69615#p69615
Dzięki
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
- WiS
- 6 gwiazdek
liwit, no widzisz, co ja mam z tymi spamerami...
Kompendium zaraz będzie w poście nr 1 - i tam też będą nanoszone aktualizacje.
Edit: zrobione, uprasza się o sprawdzenie, czy wszystko OK - szczególnie co do liczby noclegów.
O ostateczne deklaracje - proszę do wtorku, najpóźniej środy rano, wtedy potwierdzam rezerwacje.
Kompendium zaraz będzie w poście nr 1 - i tam też będą nanoszone aktualizacje.
Edit: zrobione, uprasza się o sprawdzenie, czy wszystko OK - szczególnie co do liczby noclegów.
O ostateczne deklaracje - proszę do wtorku, najpóźniej środy rano, wtedy potwierdzam rezerwacje.
Może jak będzie śnieg to kulig zorganizujemy
Sanie podobno są
Sanie podobno są
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
WiS pisze:A gdyby w takim razie odwrócić kolejność? To znaczy: w sobotę szkolenio-upalanie męskie, a w niedzielę szkolenie damskie...?
Szczerze mówiąć wolałbym w niedzielę, bo nie musiałbym drzeć w piątek z wieczora, tylko spokojnie pojechałbym w sobotę, ponadto w grę wchodzą też tzw. wzgledy osobiste. Ale jeszcze poknuję w tej sprawie.
r.
PS. Doczytałem, zatem już nie wprowadzam zamieszania.
PPS. Ja bym się przytoczył w sobotę, czyli można mnie liczyć sobota wieczór i niedziela, to by wyglądało tak: kolacja sobotnia, nocleg, śniadanie i szkolenie, jeśli posypią białym.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
ky, mozliwe, ze bede jechal w sobote z Lodzi wiec jak bedzie ci sie chcialo poczekac za wolnym ssakiem to moze sie jakos zgadamy.. jeszcze kawal czasu do przyszlego weekendu 
Jeśli ktoś tu będzie coś spowalniał, to będzie białe, pękate pudło ;)gregski pisze:ky, mozliwe, ze bede jechal w sobote z Lodzi wiec jak bedzie ci sie chcialo poczekac za wolnym ssakiem to moze sie jakos zgadamy.. jeszcze kawal czasu do przyszlego weekendu
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
My poprosimy jeden nocleg z soboty na niedzielę .
Moje kochanie mówi ,że się boi jak cholera ,że nie umię jeździć i wogóle .
Na to ja ,że po to są szkolenia
Moje kochanie mówi ,że się boi jak cholera ,że nie umię jeździć i wogóle .
Na to ja ,że po to są szkolenia
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- WiS
- 6 gwiazdek
HALO, HALOOO...
Ostatnia szansa dla niezdecydowanych Forumowiczek / Forumowiczów na dopisywanie się do listy!
Także - do listy rezerwowej, jesli chodzi o niedzielę.
Jutro dopiszę tam parę chętnych osób z zewnątrz, żeby mieć gwarancję, że skład szkoleniowy będzie full, nawet jesli jeszcze ktoś z zapisanych w ostatniej chwili się wycofa...
Szczegóły logistyczne - patrz pierwszy post wątku.
PS. Piter, wpisałem, ale jesteś pewien, że chce się Wam zrywać w sobotę przed świtem, żeby być w Masłowie na 9 rano...? Nie lepiej przyjechać w przeddzień i sięwstępnie znieczulić,znaczy, tentego.... zaaklimatyzować?
Ostatnia szansa dla niezdecydowanych Forumowiczek / Forumowiczów na dopisywanie się do listy!
Także - do listy rezerwowej, jesli chodzi o niedzielę.
Jutro dopiszę tam parę chętnych osób z zewnątrz, żeby mieć gwarancję, że skład szkoleniowy będzie full, nawet jesli jeszcze ktoś z zapisanych w ostatniej chwili się wycofa...
Szczegóły logistyczne - patrz pierwszy post wątku.
Jest taka opcja, albo w sobotę zamiast piaskownicy, albo w sobotę przed kolacją - acz obawiam się, że raczej większość będzie o zmroku wolała jednak do ciepłego, jesć i pić, niż jeździć saniami po puszczy...Kruszyn pisze: Może jak będzie śnieg to kulig zorganizujemy
PS. Piter, wpisałem, ale jesteś pewien, że chce się Wam zrywać w sobotę przed świtem, żeby być w Masłowie na 9 rano...? Nie lepiej przyjechać w przeddzień i sięwstępnie znieczulić,znaczy, tentego.... zaaklimatyzować?
Piter 35, moje kochanie posmigalo wczoraj po duzym parkingu mazda, pokrecilo boczury, potrenowala poslizg kontrolowany i sama dzis mowi, ze to ZUPELNIE INNA JAZDA
a nie lubi jezdzic i jezdzi bo musi... wiec chyba warto..
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
gregski, to w końcu będziesz z żoną czy z tą nową koleżanką z pracy? 
W związku z tym, że na niedzielę jest nadkomplet, chętnie ustąpię miejsca i przepiszę się na sobotę.WiS pisze:W sam raz jest.
Proszę WiS, przenieś mnie na liście.
Dziękuję
- WiS
- 6 gwiazdek
I to dedykujemy wszystkim uczestniczkom, niepewnym, czy dobrze robią zapisując się na szkolenie...gregski pisze:Piter 35, moje kochanie posmigalo wczoraj po duzym parkingu mazda, pokrecilo boczury, potrenowala poslizg kontrolowany i sama dzis mowi, ze to ZUPELNIE INNA JAZDA
Gootek, modyfikacja na liście dokonana, jak uzgodniono
I przy okazji przesuniemy Esilona na liście rezerwowej, z drugiego miejsca na trzecie, niech się chłopak podenerwuje...
Coraz więcej osób zapisuje się na przyjazd w piątek (AL też!) - więc myślę, że obie kolacje będą miały charakter nie tylko gastronomiczny
gootek pisze: W związku z tym, że na niedzielę jest nadkomplet, chętnie ustąpię miejsca i przepiszę się na sobotę.
WiS pisze: Gootek, modyfikacja na liście dokonana, jak uzgodniono
efekt rezygnacji gootka z niedzieli jest taki, że spadłem na liście rezerwowej na 3 miejsce z 2
esilon pisze: efekt rezygnacji gootka z niedzieli jest taki, że spadłem na liście rezerwowej na 3 miejsce z 2![]()
spoko, klient na mazde umawia sie ze mna wlasnie na ten weekend, wiec mozliwe, ze i ja odpadne.. szanse oceniam na 50/50