Odpowiedź znam, ale ponieważ jest chora to możesz ją lekko skołować i się pewnie zgodzi, a później głupio jej będzie się wycofaćvibowit pisze: mały 5150, myślisz, że liwit nas powozi po knajpach i burdelach? Mam pytać?![]()

Odpowiedź znam, ale ponieważ jest chora to możesz ją lekko skołować i się pewnie zgodzi, a później głupio jej będzie się wycofaćvibowit pisze: mały 5150, myślisz, że liwit nas powozi po knajpach i burdelach? Mam pytać?![]()
esilon pisze: np 1 km od centrum miastahttp://www.rekreacja.kielce.pl/inside.p ... artstadion
vibowit pisze: myślisz, że liwit nas powozi po knajpach i burdelach?
FUX pisze: Biore deski...
WiS pisze: Ale o 15.10 radia w samochodach możecie włączyć, a co
mały 5150 pisze: bo nie ma mnie na zdjęciu urodzinowym The Forum![]()
Ja też - z okna oglądaćKonto usunięte pisze: wolę telegraf
Coś w tym rodzajuKonto usunięte pisze: Transmisja z podróży do Yumy?
Niestety, w redakcji był wakat, ale akurat przyjęlismy gościaKonto usunięte pisze: jedno miejsce by się nie znalazło?
WiS pisze: - w sobotę na szkoleniu I stopnia też, ale w szpilkach,
- w niedzielę na upalaniu - niestety tylko lista rezerwowa, patrz: ileśtam postów wstecz.
Mniej więcej.Konto usunięte pisze: jak chce grzecznie to może w sobotę, a jak poszaleć to tylko z rezerwowej?
WiS pisze:A gdyby w takim razie odwrócić kolejność? To znaczy: w sobotę szkolenio-upalanie męskie, a w niedzielę szkolenie damskie...?
Jeśli ktoś tu będzie coś spowalniał, to będzie białe, pękate pudło ;)gregski pisze:ky, mozliwe, ze bede jechal w sobote z Lodzi wiec jak bedzie ci sie chcialo poczekac za wolnym ssakiem to moze sie jakos zgadamy.. jeszcze kawal czasu do przyszlego weekendu
Jest taka opcja, albo w sobotę zamiast piaskownicy, albo w sobotę przed kolacją - acz obawiam się, że raczej większość będzie o zmroku wolała jednak do ciepłego, jesć i pić, niż jeździć saniami po puszczy...Kruszyn pisze: Może jak będzie śnieg to kulig zorganizujemy
W związku z tym, że na niedzielę jest nadkomplet, chętnie ustąpię miejsca i przepiszę się na sobotę.WiS pisze:W sam raz jest.
Z lekką dysproporcją, tzn. na sobotę jest w tej chwili 9 - a na niedzielę 11 plus rezerwowi.
Dlatego daję możliwość, gdyby ktoś chciał, przesunięcia się z niedzieli na sobotę.
Ewentualnie, jedna lub dwie osoby mogą się jeszcze zdeklarować do sobotniej grupy, jakby co (acz niekoniecznie).
I to dedykujemy wszystkim uczestniczkom, niepewnym, czy dobrze robią zapisując się na szkolenie...gregski pisze:Piter 35, moje kochanie posmigalo wczoraj po duzym parkingu mazda, pokrecilo boczury, potrenowala poslizg kontrolowany i sama dzis mowi, ze to ZUPELNIE INNA JAZDA
a nie lubi jezdzic i jezdzi bo musi... wiec chyba warto..
gootek pisze: W związku z tym, że na niedzielę jest nadkomplet, chętnie ustąpię miejsca i przepiszę się na sobotę.
WiS pisze: Gootek, modyfikacja na liście dokonana, jak uzgodniono
esilon pisze: efekt rezygnacji gootka z niedzieli jest taki, że spadłem na liście rezerwowej na 3 miejsce z 2![]()