Spamerom z góry dziękuję za utrzymywanie tematu na czele listy

Była już taka dyskusja w wątku o porannej kawie, zaglądałeś tam?LouCyphre pisze: Spamerom z góry dziękuję za utrzymywanie tematu na czele listy
Godlik pisze: ale taki z młynkiem, och, ach i w ogóle to raczej tanio nie będzie...
Lucek, no nie mów, że przepijesz Silvera.jarmaj pisze:To już teraz wiemy, czemu Silver został sprzedany....![]()
Reszta ekspresów robi niesmaczną kawę, czy też jest awaryjna?gregski pisze: zgodnie z opinia ludkow ode mnie z firmy(dzial badawczy boscha robiacy ekspresy do kawy) to ekspresy do kawy na poziomie zaczynaja sie od 12 k pln...
reszta to ponoc szmelc wiec po co przeplacac?
Powiem tak , lubie kawę i pijam różne i na moje kubeczki smakowe jest bardzo ok , wiadowo ,że gastronomicznego ekspresu kawa jest bardzo dobra ale tak naprawde w tych zawodowych ekspresach chodzi o przerób i bezawaryjność .gregski pisze: robi kiepska kawe. glownie prze parametry parzenia, jakosc czyszczenia
Jak długo go masz? Nie zepsuł Ci się jeszcze? My w fabryce mamy kilka ekspresów Saeco i serwis dość często musi do nich przyjeżdżać.Piter 35 pisze: Lucek ja polecam coś takiego, mam taki i jestem bardzo zadowolony http://www.ceneo.pl/354756
A wiesz, czasami czytam w myślachSo What! pisze: Piter 35 odpowiedział mi zanim zadałem pytanie
Jaki model polecaszowoc666 pisze: Juka fajna jest![]()
Za dwa tysiaki akurat możesz sobie kupić Colta Dragoona .44 - i przy odrobinie asertywności, dobrą kawę będziesz wtedy miał na mieście za darmoLouCyphre pisze: myślałem, że będzie tak pięknie. No nic to se inny prezent zrobię