Uuuuuuuuuu.....Grzesiek_67 pisze: Olej te dachy, tę więżbę
To jeszcze daleka droga przed Tobą...

Uuuuuuuuuu.....Grzesiek_67 pisze: Olej te dachy, tę więżbę
Na filmiku jest Forester 2.5 N/A z moim tłumikiem (to ja wrzuciłem ten filmik na youtube). Tak gada wersja N/A z tłumikiem końcowym Prodrive bez żadnych dodatkowych przeróbek. Jeżeli masz ochotę posłuchać na żywo, jak gada tłumik końcowy Prodrive w Forku 2.0 N/A (158 KM), to zapraszam do Krakowa.Machoń pisze: Na YouTubie jest filmik jedyny taki "Forester N/A Prodrive exhoust" .. taki dźwiek juz by mi pasował, wszystko na tym filmiku fajnie wygłąda i gra, tylko mam wrażnie ze coś za dobrze to nawet bulgota jak na samą końcówkę... albo to nie N/A albo wiecej modyfikacji...
Nawet nie wiesz, jaką frajdę sprawia mi czytanie Twojej oponiiKonto usunięte pisze: IMHO wydech So What! to najfajniejszy wydech do wolnego ssaka w forku. W każdym razie najfajniejszy jaki słyszałem. Dyskretny, ładnie bulgoczący i głęboki. Gdyby nie to, że mam milion innych wydatków, to pewnie już dawno bym założył.
Ostatnio bulgotanie się nasiliło nawet. Pewnie następuje perforacja wydechuChloru pisze: Konto usunięte, no ale w Twoim stadzie Forków jest jeden bulgotający![]()
Konto usunięte pisze: Ostatnio bulgotanie się nasiliło nawet. Pewnie następuje perforacja wydechu
A już myślałem, że chcesz dostać prezentKonto usunięte pisze: So What!, przymierzam się do tego, żeby pożyczyć od Ciebie kasę![]()
Eteryczny ma, ale w WRX-ie. Podobno w forku jest dużo głośniejszy niż cała reszta.deLux pisze:a może ktoś ma elteca i może coś o nim powiedzieć?
No ale wtedy będę miał ciszej a nie głośniejesilon pisze:Konto usunięte pisze: Ostatnio bulgotanie się nasiliło nawet. Pewnie następuje perforacja wydechu
jak coś, to mam do sprzedania kompletny seryjny wydech do forkawszystkie rurki
Konto usunięte pisze: Ostatnio bulgotanie się nasiliło nawet. Pewnie następuje perforacja wydechu![]()
![]()
So What! pisze: Ty jednak masz Forka turbo
So What! pisze: z tego co pamiętam, wymieniałeś cały wydech
So What! pisze: esilon, gada pięknie
IMO to jest ten sam tłumik.Machoń pisze: No witam, skontaktowałem sie z działem części w Emil Frey'u i Pan powiedział mi , ze tłumik Prodrive'a można zamówić (cena ponad 2 tyś.) ale to jest tłumik tylko do wersji turbo... i co tu teraz zrobić ? To znaczy, ze nic do wolnegossaka nie można założyć ? Doradźcie...