Foch jest mile widziany tylko pod warunkiem odpowiedniego wpisu w wątku pożegnalnym.devlin pisze:Znaczy co - mam się zamknąć w sobie?
Problem prawego fotela
Re: Problem prawego fotela
czarne jest piękne...
Ołwer maj ded bodi, mejt 
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Ja jak jadę z mamą i wejdę ostro w zakręt (np. szybciej przejadę tzw. "ślimaka") to się wydziera, że się przewrócimy na dach
A nie daj Boże lekkim bokiem polecę to jest od razu "Rrrrrrrranyboskieee!!"
Dla odmiany Magda nic nie mówi, ale ona lubi takie klimaty
Dla odmiany Magda nic nie mówi, ale ona lubi takie klimaty
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Jest z natury małomówna? To skarb prawdziwyWRC fan pisze: Dla odmiany Magda nic nie mówi, ale ona lubi takie klimaty![]()
Ja nie mam problemu ,nie przekraczam 70km/h więc nikt nie krzyczy 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Ja się tylko zastanawiam, jaki hormon się wytwarza/uaktywnia i powoduje zmianę napięcia powierzchniowego brodawek pasażerki w rzeczonym filmiku...
Czy Wy u swoich pasażerek także to zjawisko zaobserwowaliście?
Czy Wy u swoich pasażerek także to zjawisko zaobserwowaliście?
Dolce far niente 
Ten hormon nazywa się klima ;)
http://wwojnar.com/
Ona chyba nastawiła nawiewy wyżej...
Ale w dobrą stronę dyskusja zmierza; coś jest w tym hormonie...
Ale w dobrą stronę dyskusja zmierza; coś jest w tym hormonie...
Dolce far niente 
ja sie przyznam ze tez nie lubie byc wozonym na prawym, po wypadku to sie jeszcze nasililo 
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
So What! pisze: Moja lepsza połowa
WiedziałemSo What! pisze: "Wiedziałem, że to zrobisz…"
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
Wiesz, mnie to nie przeszkadza, ale nie chciałbym być zaskoczony, gdy będziesz mi przedstawiał swoją lepszą połowęSo What! pisze:rrosiak, to Ci się udało
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Czy każdy wątek na tym forum musi kończyć się mentosowo

A w temacie, mój kochany ESP na trasie jest strasznie wrażliwy i nie da się go wyłączyć, ale na mieście jest jak najbardziej pomocny. Uważam, że za mało jeździ, a już na pewno za mało jeździ subarakiem - bo w ogóle.
A w temacie, mój kochany ESP na trasie jest strasznie wrażliwy i nie da się go wyłączyć, ale na mieście jest jak najbardziej pomocny. Uważam, że za mało jeździ, a już na pewno za mało jeździ subarakiem - bo w ogóle.
Z moją matką nie da się jeździć mimo że całe życie jeździ autem, autostrad trzeba z nią unikać a jak już się wjedzie to 110 km/h to max na co ona się godzi, przy 140-150 km/h nie da się z nią jechać...
Z kolei moja żonka jest OK, nigdy się nie bała ze mną jeździć a odkąd mamy Miśka to ona mnie podkręca żebym szybciej jechał, oczywiście Miśkiem też jeździ za kierownicą i się nie boi, ostatnio nawet kręciła bączki i baaardzo jej się to spodobało
jak pośmigałem z nią trochę po śniegu to na początku się bała, potem jakichś powerslajdów i nawrotów też się bała ale teraz po 2-3 miesiącach zimy to już luzik - mogę robić co chcę na drodze i się nie boi póki nie ma w pobliżu np. latarni, w które możnaby przywalić 
Z kolei moja żonka jest OK, nigdy się nie bała ze mną jeździć a odkąd mamy Miśka to ona mnie podkręca żebym szybciej jechał, oczywiście Miśkiem też jeździ za kierownicą i się nie boi, ostatnio nawet kręciła bączki i baaardzo jej się to spodobało
FUX pisze: jaki hormon się wytwarza/uaktywnia i powoduje zmianę napięcia powierzchniowego brodawek
Oksytocyna.
Ale na filmie nie jest pokazane, że karmi/będzie karmić piersią...Bergen pisze:FUX pisze: jaki hormon się wytwarza/uaktywnia i powoduje zmianę napięcia powierzchniowego brodawek
Oksytocyna.
Dolce far niente