Samochód został zrobiony w ASO Koper, skąd też go zanabyłem w maju 2007. Oto link do ogłoszenia.
Przebieg na chwile obecną to 180kkm. Samochód regularnie serwisowany - co 10kkm - wASKO i u p. Adamskiego. Poprzedni właściciel serwisował w ASO Koper.
Wyposażenie:
- ABS
- klimatyzacja
- radio z CD oraz wejściem na mp3 (Sony)
- 6 głośników
- elektryczne wszystkie szyby (no może oprócz przedniej i tylnej

- odlotowy oldschoolowy wyświetlacz z kompasem i pomiarem wysokości oraz ciśnienia
W ciągu "mojej kadencji" wymieniłem:
- amortyzatory tył (maj 2008)
- zintegrowałem światło przeciwmgielne ze zderzakiem - wygląda z tyłu jak EU Spec.
- obie sondy lambda (styczeń 2009)
- no i uszczelkę pod głowicą (maj/czerwiec 2008)
- tarcze i klocki przód (listopad/grudzień 2008)
- szczęki tył (grudzień 2008)
Silnik 2,5 (156 KM) w połączeniu z automatem nie radzi sobie źle. Porównywałem z 2,0 MT i wskazanie jest na 2,5 AT. Samochód stoi obecnie na stalówkach 15' z jednorocznymi zimowymi oponami BF Goodrich. Za dopłatą 1kPLN sprzedaję widniejące na zdjęciach poniżej alusy.
Foryś jest doinwestowany i zadbany pod kątem mechanicznym -> zawsze było dla mnie ważne, aby mieć pewność co do tego, że nic nie wyskoczy. Stan mechaniczny samochodu jest absolutnie bez zastrzeżeń. Zgadzam się oczywiście na to, aby samochód został prześwietlony przez dowolne ASO czy inny zaufany warsztat.
Jeśli zaś chodzi o blacharkę, nie obyło się bez ryski tu i ówdzie. Ostatnio na parkingu zastałem samochód z lekko wgniecionymi prawymi tylnymi drzwiami (koszt naprawy w ASO 700 zł). Oprócz tego jest zarysowany prawy przedni błotnik (na krawędzi nadkola). Warto dodać, ze na samochodzie nie ma grama rdzy, na jego korzyść wiadczy fakt, że dopiero od 2003 roku kontaktuje się z solą i śniegiem. Wszystkie poprawki blacharskie niezbędne do doprowadzenia samochodu do blasku i chwały to koszt około 1000 zł.
Oto kilka zdjęć samochodu w stanie z momencie zakupu przeze mnie. Zdjęcia stanu obecnego będą po weekendzie.

Co tu ukrywać - mam do niego sentyment i chciałbym, żeby poszedł w dobre ręce. Biorąc pod uwagę, kilka niedociągnięć blacharskich, wystawiam go za 17kPLN.
Zainteresowanych zapraszam do kontaktu via mail ([email protected]) gadugadu (599665) lub telefon (605651621). Samochód do obejrzenia po uprzednim kontakcie telefonicznym w Warszawie.