BLOG - Bezsensowna Logoreja O Gownie

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Re: BLOG - Bezsensowna Logoreja O Gownie

Post 24 lut 2009, o 22:49

Ale w każdym blogu jest miejsce na komentarze...

Przedwczoraj, noc... Leci "Żądło" w TV. Fajny to film, to skończę oglądać i dopiero pójdę spać. Przekręt się udał, lecą napisy końcowe i słyszę, że to mój kolega tłumaczył. - Dido, Dido, śpisz, słyszałaś, kto tłumaczył? Nasz kolega. Duma, szacun i takie tam :thumb:

Arno
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 24 lut 2009, o 23:00

Co więcej wdzięczny kolega informuje, że robił to jakieś dwadzieścia lat temu.
Super film.
Pamięta jak widziałem go pierwszy raz - widz komletnie jest w konia przez reżysera robiony George Roy Hill ( Garpa tez robił).
Co więcej niedobry gangster miał powiedzonko: rozumiemy się?
Dlaczego on tak mówił polsku. Ano dlatego, że dyrektorka szkoły w której akurat pracowałem tak mawiał do nas - grona.
śmiechu było co nie miara.
Taki film daje tłumaczowi skrzydła.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Czarne Zło
Polubione posty: 1 raz

Post 24 lut 2009, o 23:02

No właśnie :!: Też to widziałem tylko ja Dido__ nie budziłem :-) Konto usunięte, ma rację nie psuj nam Arno naszego BLOG'a/BLOG'u :mrgreen:
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru :-d

Arno
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 24 lut 2009, o 23:11

Siła Złego na JEdnego

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Forester turbo, zwany Yetim
Polubił: 3 razy
Polubione posty: 2 razy

Post 25 lut 2009, o 20:29

Arno pisze: Która z wielkich gwiazd - młodych - zaśpiewa tak jak ta USAczanka?
Się zdecyduj, czy chcesz gwiazdę, czy profesjonalistę. To rzadko idzie w parze, no chyba, że w F1 - ale w sztuce i nauce, to już niekoniecznie... 8-)
Są zapewne w narodzie jednostki umiejące śpiewać, nawet lekko i dżezowo, ale szukałbym ich nie na pudelku.pl, tylko na przykład na przesłuchaniach klasy śpiewu Akademii Muzycznej, albo w chórach jakichś...
No chyba, że dla celów marketingowych potrzebujesz i głosu, i nazwiska - ale to wtedy zrób tak, "śpiew - Zofia Kowalska, dublerka ds bywania na czerwonym dywanie - Katarzyna Cichopek", albo jakoś tak. Zofia za śpiew i tak weźmie setną tego, co Kasia za bywanie, więc budżetowo ogarniesz...
A jak szarmancko i elegancko zadasz pytanie, to taka Zosia z chóru może i gratis zaśpiewa, pzez cześć dla Sztuki przez duże S?
Konto usunięte pisze: w każdym blogu jest miejsce na komentarze...
Niestety Arno, taki obyczaj, tffu :evilgrin:
Ale - komentarze komentarzami, do treści bloga, owszem, natomiast czata nie na temat - faktycznie możemy sobie tu odpuścić. :idea:

Arno
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 25 lut 2009, o 22:30

Z zalem zawiadamiam, ze mam przesiane szkoly muzyczne. itepe. Nie wszystko, sito mailo udze oka, ale zawsze.
Do filmu "zaczarowana" przesluchalismy w studio 25 dziewczyn.
Zeby sobie nie mysleli, ze to z pudleka jest lapane.
Pudelek jest najlepsza strona na swiecie, niestety nie gwarantui jakosci artystyczni.
Za to off top? Sam se ten bicz na siebie przed laty ukrecilem. Co robic.

damaz
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Polubione posty: 97 razy

Post 27 lut 2009, o 14:40

no, ale jak Mann robił swoją "szansę" to pojawiało się sporo śpiewających różnych. tzw. średnia statystyczna była całkiem niezła (w sensie: znalezionych talentów)
może jednak sito miało za duże oczka?
sam nie wiem. po prostu aż trudno uwierzyć, że poziom "telewizyjny" to już wszystko, na co stać polską populację.

Arno
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 3 mar 2009, o 18:56

Dzis powrot z Zakopanego mial miejsce. 4:50 via Czestochowe. Spokojnie. Zadziwiajaco plynny ruch na Katowickiej.
A Zakopane?
No coz. Zakopane takir jak dawniej, czyli na Kadprowym wszystko przeciwko ludnosci.
W Niedziele niby normalnie, ale jednakowoz, poszlismy do serwiu na gorze. A tam wszystko nowe, pietro nizej otwarto, zrobiono knajpe i kibel. I serwic.
Wawrytko byl osobnikiem dziwnym, ale nie byl chamem.
Natomiast tutaj teraz? O, kochani. Schodzimy na dol, a kelnerzy w knajpie juz nas uprzedzaja - uwaga ma zly humor. Ale my twado, nie takie były, tak?
Wchodze do pana, pan akurat cos tam montuje.
Przepraszam, czy moglby pan przestawi Looki na mojego syna. ( tam jest jedna srubka do przekrecenia cztery razy.
- A ZCYM MI SIE PAN TU PAKUJE! CO TO ZA SNIEG NA NARTACH. CO JEST< ja sie tu mam utop[ic. Wylazic mi z tym...
Cos tam baknalem, ze jednak po pierwsze prosto ze stoku, po drugie nigdzie nie jest napisane ze ma byc otrzasen, po trzecie nia ma otrzasaczy po czwarte taka specyfinka zawodu,.
- WYNOCAH otrzasac.
No dobra, syn trzasnal te dwa gramy sniegu. Wracamy. mowie bezczelnie.
- Czy daloby sie bez sciagania buta, syn ma wyjatkowo twarde buty, sa zamarzniete, jesli je sciagnie to juz ich nie wlaozy.
- A CO PAN SOBIE MYSLI< ZE JA TU bede...
- Ale wie pan tu jest ta jedna srubka, dwa trzy ruchy.
NIE BEDZIE MI PAN MOWIL CO JA MAM. ... - wrzaska na caly Kasprowy. Ludnosc wyje.
Moj syn podszedl do niego, i w dosc niewybrednych slowach powiedzial:
Dawaj pan... te narty. I na drzewo. Jak sie nie umie z klientami rozmawaic.
Ten dop niego prawie z lapami.
Balem sie ze starszy pan zawalu dostanie.
Wyszlismy, podszedlem do wyciagu,m mowie chlopakom. Poklocilem sie z tym na dole, macie srubokret?
A jak taka sytuacja, to mamy, powiedzieli ze smiechem, po trzech sekundach wiazania przestawilim ( zamienialem sie z nim na narty).

nastepnego dnia ( poniedzialek, po feriach) kolejka chodzi od 10 i we wtorek tez. Dlaczego?
A przeglad gwarancyjny. A dlaczego w sezonie? Bo sie ma narciarzy w tym miescie gleboko w zyci.
Dlaczego? A to proste. To miasto nie zyje z ludnosci smigajacej po kasprowym, ale z masowego turysty chlejacego od rana, zrejacego wymiotne oscypki z zurawina i popijajacego je tluszczem z boczku,
Ichnim klientem jest obywatel jezdzacy na plaskich stoczkach pod nosalem. pod krokwia na gubalowce i tak dalej... A nie jakies sciganty na kasprowym TFU.
Czuje sie tam czlowiek jak w ZSRR - wszystko na zlosc.
O kosztach nie wspominam, bo zal dupe scisnal mi jak policzylem trzy dni.
I uwaga NIESPODZIANKA! - Na kasprowym POLICJA na czarno is traz TPN wlepiaja mandaty po 500pln za zjechanie z waskiej trasy.
Trasy sa na Gasiennicowej i Goryczkowej wyznaczone stosunkowo wasko, wiec przy nieco wiekszej liczbie ludnosci robi sie niebezpiecznie.
Nie ma zjezdzania w puchu, nie ma jazdy bokiem. Tylko w sznurkach. A nie podoba sie to do Austrii albo na slowacje, gdzie dla Polakow nizsze ceny.

Arno
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 3 mar 2009, o 19:03

ZAKOPANE DALEJ -
Ale ma ta gora, choc po dwoch dniach juz nudna, swoj urok i nostalgiczny magnes. I widok z niej na podchale super.
Zreszta udalo mi sie jezdzic na Nosalu, jak czekalismy na otwarcie Kasprowej kolejki ) do ktorej wdarlismy sie potem VIA konik, jak za dawnych czasow - RAJJJJJJ utracony). Na nosalu ten sam wyciag co jakies 40 lat temu, kiedy go otwierano, i kiedy to razem z rodzicami jechalismy nim do gory, zeby potem isc na nartach na Gasienicowa ( tatko taternik ) oni mieli plastiki - takie drewniane narty z plastikowym spodem , na ogol zoltym,a ja szedlem na drewnianych, uplastycznionych przez mojego starego farba nitro zielona. Chyba ten kolor powodowal, ze lelpil mi sie do tych nart caly napotkany snieg, i mialem pod stopami na oko po 16 kg sniegu. Wtedy pieklo a dzis wspomnienia. Bo zjechac z Nosala sie tego roku wtedy nie dalo, bo trasa byla, ale pienki jeszcze nie wykarczowane.
Na nosalu ten sam wyciag, krzeselka te same, pomalowane juz tak grubo farba zielona, ze sie czlowiek nie miesci na krzeselku.
Na gore 4 minuty, na dol minuta, kosztowna zabawa.
zjazd z Nosala do kuznic nartostrada, ale uwaga, wydeptana przez ludnosc, czyli nie rowna, niebezpieczna. I co wiecej nie ratrakowana.
Strach jest.
No i jeszcze jedna niespodzianka - w poroninie, jadac z Warszawy po prawej nowy wielki wyciag, niezbyt ztromy. Harenda. Wyglada przyzowicie.
Na szosie kilku obywateli podrywalo sie do skoku kiedy widzieli moj pojazd, ale moja spokojna jazda zdejmowala im ostrogi.
Ludnosc porusza sie dosc wolno, wyraznie szajba kryzysowa dotknela wszystkich.
A sniegu tyle, zem nigdy telecko nie widzioł.
Na rondzie na chodniku z pol metra. W marcu???? To jest ocipka klimatu

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 236 razy
Polubione posty: 350 razy

Post 3 mar 2009, o 20:32

Arno,
i dlatego polskie góry, sorry, pierd....

http://web.mac.com/wojnar/pan/montetamai/index.html

Price mniejszy, jakość duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo wyższa.
Jeszcze się idioci do Ciebie uśmiechają... ;-)
Dolce far niente ;-)

Gump
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
Polubił: 29 razy
Polubione posty: 85 razy

Post 3 mar 2009, o 20:44

Nieładnie FUX tak nabijać kabzę obcym elementom zamiast wspomóc rodaków w dobie kryzysu :mrgreen:
Legio Patria Nostra

"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 3 mar 2009, o 21:20

Gump pisze:Nieładnie FUX tak nabijać kabzę obcym elementom zamiast wspomóc rodaków w dobie kryzysu :mrgreen:
Czekaj, jak do Ustrzyk Górnych latem przyjadę... :evilgrin:
Ostatnio byłem tam po 7 klasie... :mrgreen:
P.S. Jaki kryzys?
P.S.II Zmień avatar.... Ile można żołądek od wewnątrz oglądać...
Dolce far niente ;-)

Gump
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 3 mar 2009, o 21:26

FUX nad avatarem pomyślę .Tylko rower zabierz ze sobą to Cię trochę poprzeciągam po górkach .No widzisz duszę prawdziwego patrioty w tobie obudziłem tak trzymaj :giggle:
Legio Patria Nostra

"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 3 mar 2009, o 22:26

Rowerem to jeżdżę do sklepu, jak jest ciepło...
Współczuję tym, którzy na weekendy taszczą toto na dachach...
A frustratom w Chorwacji to juz szczególnie. 30 st. + i wiecejw cieniu i zgrywaja maczo...
a później karetka, zawał i transport, bynajmniej nie rowerowy, do Kraju. No miodzisko, k.... :roll:
Na marginesie. wiecie, że spora ilość zawałów i innych takich wylewów, jest w pierwszych dniach urlopu?

No to juz wiecie i ostrożnie, co by wszyscy forumowicze po takich wycieczkach sie zameldowali na forumie... :!:
Dolce far niente ;-)

Gump
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 4 mar 2009, o 07:46

FUX zauważyłem takich ścigantów na naszych serpentynkach niektórzy nawet chcą zawody sobie ze mną urządzać ,pędzą ale tylko na szczyt pierwszej górki no a potem puchną niestety ,oni nie wiedzą że ja się urodziłem z rowerkiem w kołysce :mrgreen: Teraz o kierowcach :thumb: radość mnie ogarnia kiedy jadąc z góry na moim ścigaczu napędzanym siłą mięśni wyprzedzam auta ,widok zdziwionych a wręcz zszokowanych mordek to miód na me serce .tylko raz przeciwnik był godzien pędzilismy łeb w łeb nie bał się chłopina i walczył ze mną do samego końca siedział za sterami BMW M5 to i żyłka rajdowca w nim siedziała.Robię jeden wyjątek z Subaru nie staję w szranki na zjazdach szacun się należy :-) zresztą tak mało ich tu śmiga ,że nie muszę się martwić ,jeszcze kogoś z braci forumowej przez przypadek bym połknął ,po takiej akcji to już tylko psychoterapeuta mociumpanie :giggle:
Legio Patria Nostra

Rzeźnika "

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 4 mar 2009, o 23:18

Nasz ulubiony bloger, proszony jest o pomoc tutaj http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 9&start=22

Pomożecie?

Arno
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 5 mar 2009, o 08:27

Fido_ ale w jakim celu tlumaczyc siedemset technicznych slow o badanaich technicznych nieznanych nam blizej felg na rozne testy wytrzymalosciowe - w tym korozje, oderzenie boczne, nacisk radialny itepe? Damaz chce RUSKIE fele kupowac?
DAMAZ OBUDZ sie nie kupuj nic ruskiego poza kawiorem, widka, lipnym szampanem i oczywisce bielomorami.
No dobra, i chyba ze masz zone/kochanke typu "high maintenance" to kupic mozna futro dobrego ruskiego projektanta.
Tam teraz kryzys, podobno sie troche z cenami opanowali.
W kilku firmach zagranicznych powiedzili im tak:
Druzja, macie bardzo wysokie pensje, co miesiac przeliczane z dolarow, poniewaz firma ma kryzys na calym swiecie, musi nas wspomoc tak jak wszyscy, solidarnie. Slowem - przeliczamy po kursie sprzed roku. - i w ten sposob duza czesc MOskwy dostala po nosie okolo 37%.
Patrza juz na koszty. Doskonaly moment, bo i wiosna na kupno futerka dla ukochanej. Zamiast 70.000$ tylko 35kilo.
Warto. naprawde warto.
No przeciez jako subarofil nie kupisz, Damaziu futra za 3000$. trochę wstyd, nie?

gregski
6 gwiazdek
Auto: Mammut
Polubione posty: 5 razy

Post 5 mar 2009, o 10:54

Arno, zes sie ladnie wykrecil :giggle:

damaz
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Polubione posty: 97 razy

Post 5 mar 2009, o 17:53

Arno pisze:No przeciez jako subarofil nie kupisz, Damaziu futra za 3000$. trochę wstyd, nie?

cytat z klasyka:
"ty się, Olo, ode mnie odpierdol, co"

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ninijeszym temat felg uznaję za zamknięty.
temat futer też. bo futra są nieekologiczne i można za futro po główce dostać od ekooszołomów. więc futra nie będzie. dla bezpieczeństwa.

vicu
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: OBK

Post 7 mar 2009, o 15:54

Arno pisze:Z zalem zawiadamiam, ze mam przesiane szkoly muzyczne. itepe. Nie wszystko, sito mailo udze oka, ale zawsze.
Do filmu "zaczarowana" przesluchalismy w studio 25 dziewczyn.
Zeby sobie nie mysleli, ze to z pudleka jest lapane.
Pudelek jest najlepsza strona na swiecie, niestety nie gwarantui jakosci artystyczni.
Za to off top? Sam se ten bicz na siebie przed laty ukrecilem. Co robic.
A widziałeś może to dziewczę? Młoda, urodziwa i na dodatek zaśpiewać umie. Pełnia szczęścia właściwie.

Link: http://www.youtube.com/watch?v=_TOWspLR ... re=related
Obrazek

"Speed never killed anyone, suddenly becoming stationary, that's what gets you." - J. Clarkson

Arno
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 8 mar 2009, o 14:10

Telewizja. Wywiady. Rozmowy. Kłotnie. Ja panu nie przerywalem. Moze Pan mi da dokonczyc. Wcinanie sie ludziom w zdanie ( sam zdaje sie tez to robie). I czasem rozmowy spokojne, prowadzi to meller, zaprasza artystow starszej daty, ludzi myslacych, tworczych. Jak milo patrzec jak i sluchac jak Pszoniak cos mówi, jak kulturalna rozmowa wnosi do domu spokoj a nie nerwy z programow bożyszcza medialnego - Romanowskiego. Romanowski zaprasza najbardziej skonfliktowanych ludzi i grzecznie napuszcza ich na siebie. Awantura za awantura. Zobaczcie ileż to nerwów wokół nas. A to jakieś spięcia na kropce, a to amorki, a to sprzęgła, a to Kaczyński prezydent mówi do mnie w TV dziś i mnie wnerwia, a to Gowin coś, a to z innej opcji ktoś coś zasunie. A to cała falanga największych neiudaczników politycznych wyjeżdża na zasłużoną emeryturę do Brukseli. nerwy, nerwy, nerwy.
Chyba Gal słusznie robi nie oglądając w ogóle telewizji. To odcięcie się od tego źródła zła - bo przecież TV karmi się jednie konfliktem, krwią, wojną, plus rozrywką poniżej wszelkiego poziomu - daje właśnie ów spokój. Daje szanse na zagłębienie się w siebie, w swoje myśli. I życie bez kontaktu z miałkością mizerot z TV. Ominą nas co prawda rozmowy z Gajosem, Kutzem czy Morgensternem, jakieś wypowiedzi ciekawe Palikota. Ale to chyba niewielka cena, za to, żeby nie patrzeć na cyrk.
I powrót do książek na wielką skalę. Trudno dziś znaleźć coś nowego dobrego, ale przecież klika ton książek stoi na górze.
Żona ostatnio przeczytała opowiadania Iwaszkiewicza, po nagrodzie dla tataraku - i mówi, że to cudowna literatura.
Ja właśnie czytam krótką książeczkę o Słowackim Pawła Hertza. A wątek o poezji i wiersz Villona przypomniał mi o Książce Vassariego.

Gal
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: XC 70
Polubił: 85 razy
Polubione posty: 316 razy

Post 8 mar 2009, o 14:20

Arno pisze: jakieś wypowiedzi ciekawe Palikota.
No nie dobijaj mnie; Palikot ikoną kultury wysokiej i dyskusji w starym, inteligenckim stylu...
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.

Arno
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 8 mar 2009, o 16:12

Gal, wybacz, ale nie ogladasz telewizji i opierasz swoja opinie na opinii zblizonych ci swiatopogladowo kregow. Nawet pewnie nie wiesz jak wyglada.
Zeby o Palikocie miec opinie trzeba niestety go ogladac. Inaczej z czwartej reki.
A sam jego blog tez nie wystarczy.
Moge ci pozyczyc telewizor.
Zreszta nie pisze powyzej ze palikot jest z kutury wysokiej, choc jest to facet po Filozofii i pewnie przyczytal wiecej niz my wszyscy razem wzieci, wylaczajac Marude, ale Maruda nie podlega zadnym klasyfikacjom, piszę, że ciekawe wypowiedzi.

Gal
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: XC 70
Polubił: 85 razy
Polubione posty: 316 razy

Post 8 mar 2009, o 19:16

Coś Ci się Arnoldzie pomerdało.
Najpierw piszesz;
Arno pisze:jakieś wypowiedzi ciekawe Palikota
a później;
Arno pisze:Zeby o Palikocie miec opinie trzeba niestety go ogladac.
Wypowiedzi mają to do siebie, że ich oglądać nie trzeba.
Wcale.
Trzeba ich wysłuchać albo je przeczytać.
No i ja wypowiedzi tego Palikota czytuję, niekiedy nawet wysłuchuję i niestety wnioski z tego wyciągam dla tego Palikota niezbyt pozytywne.

To coś Pan napisał, wydaje mi się (przynajmniej w części odnoszącej się do tego "oglądania") dość charakterystyczne dla czasów w których wracamy w przekazie publicznym od pisma głoskowego do piktograficznego - obraz żondzi!
A mi z tym nie po drodze.
Bo ja tak kiedyś miałem, że chadzałem na koncerty żeby posłuchać muzyki - okazuje się, że teraz idzie się żeby obejrzeć widowisko (z wiadomym skutkiem dla muzyki), starałem się usłyszeć co i jak (i nie chodzi tu o dykcję) polityk mówi, a nie czy ma krawat w modnym kolorze i czy jest przystojny.
Wisi mi, dynda i powiewa, jak wygląda muzyk, polityk, inżynier, lekarz, prawnik czy mechanik w ASO.
Kasia Cichopek ma wyglądać - ale fonię wolę wyłączyć, bo a nuż coś powie..?

No i mi się w moim naiwnym zwidzie wydawało, że Pan o tym piszesz - a tu zonk.

To jest w ogóle dość zabawne, żeś Pan Palikota w swoim poprzednim poście umieścił po TEJ, a nie po TAMTEJ stronie barykady (nieco podobnie, choć nie aż tak bezsensownie, jest z Kutzem). Tak, jak ja to, co napisałeś w poście do którego się odniosłem, zrozumiałem, pisałeś Pan o zbydlęceniu dyskusji, degrengoladzie mediów szukających wyłącznie sensacji - widowiska ponad wszystko!
A tu okazuje się, żeś Pan sobie umieścił osobników głoszących poglądy dla Pana egzotyczne po jednej, a bratnie swojej duszy - po drugiej stronie.

A prawda jest niestety (niestety dla Pana) taka, że Gowina da się słuchać (choć można się z tym co mówi nie zgadzać), a Palikota - nie.
Bo Palikot to bydlę - nie chodzi o poglądy, chodzi o formę - bydlę inteligentne (nie mylić z mądrością), w pełni dostosowane do zbydlęconych mediów i prostackiego odbioru publicznego - z wibratorem w lewej, świńskim łbem w prawej ręce i koszulce z napisem "jestem gejem". Dodajmy do tego blog i mamy całość, którą Romanowski powita w studio czerwonym dywanem.

No i właśnie z tego powodu - przed kim te czerwone dywany są rozwijane - nie za bardzo chce mi się oglądać telewizję.
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Czarne Zło
Polubione posty: 1 raz

Post 8 mar 2009, o 19:22

Gal pisze: A prawda jest niestety (niestety dla Pana) taka, że Gowina da się słuchać (choć można się z tym co mówi nie zgadzać), a Palikota - nie.
Bo Palikot to bydlę - nie chodzi o poglądy, chodzi o formę - bydlę inteligentne (nie mylić z mądrością), w pełni dostosowane do zbydlęconych mediów i prostackiego odbioru publicznego - z wibratorem w lewej, świńskim łbem w prawej ręce i koszulce z napisem "jestem gejem". Dodajmy do tego blog i mamy całość, którą Romanowski powita w studio czerwonym dywanem.
Gal, dlatego między innymi takim ludziom jak Ty chce mi sie podawać rękę :cofee:
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru :-d

ODPOWIEDZ