Subaru Diesle
Re: Subaru Diesle
esilon, 100% racji... poza tym mysle, ze przy takich kwotach to juz warto taki temat prowadzic z prawnikiem ... choc dobrze, ze Ossa pisze i ostrzega co sie dzieje od razu, a nie po latach spraw w sadzie..
Wyszło Radio Erewań:
- Czy to prawda, że w Moskwie na Placu Czerwonym rozdają samochody?
- Prawda. Ale nie w Moskwie tylko w Petersburgu, nie na placu Czerwonym tylko na Newskim Prospektje, nie samochody tylko rowery i nie rozdają tylko kradną...

- Czy to prawda, że w Moskwie na Placu Czerwonym rozdają samochody?
- Prawda. Ale nie w Moskwie tylko w Petersburgu, nie na placu Czerwonym tylko na Newskim Prospektje, nie samochody tylko rowery i nie rozdają tylko kradną...

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Jaki ładny avarar ma Pan Gregski

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
ze zacytuje klasykow:Piter 35 pisze:Jaki ładny avarar ma Pan Gregski![]()
"Jak się nie uspokoją, to zlikwiduje wątek i wszystkie inne, nie bedzie mi trytytkowy kurde element właził z buciorami w sztukę!"

No cóż, Dostał OSSA list i co, na mój gust nic. Uprzejmy list. Zbadają półośkę, bo nie sprzęgło, tak? I powiedzą, Panie kochany, weż pan nie jeździj po takich dziurach takim gazem, Panie kochany. To nie wyścigi błotne są.
A co ze sprzęgłem?
A co ze sprzęgłem?
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
A dlaczego mam z korkiem w kieszeni łazić, skoro ma/powinien mieć kondon, ktory nie powinien się urwać...gregski pisze: z tym korkiem FUX sie podkladasz.. jak beda pretensje do SIP, ze sie nie wywiazuje z umowy gwarancyjnej, zawsze bada mogli podac Twoj przyklad, jacy to klienci upierdliwi byc potrafia...

Mi zwisają przykłady. Niech oni najpierw zrobia szkolenie swoim dealerom z obslugi Klienta...
Zresztą ten serwis ma praktykę; Renault, BMW mu zabrali, import z tanich krajów rożnych marek, etc...
Dolce far niente 

Ano nicArno pisze: A co ze sprzęgłem?

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
No, przecież wyraźnie jest napisane, że to chodzi o korek FUX'a a nie sprzęgło Oss'y 
Fida__ poniosło a Arno nie czyta innych postów chyba, że jeden powyżej
a To był właśnie post Konto usunięte, którego poniosło jak już pisałem 

Fida__ poniosło a Arno nie czyta innych postów chyba, że jeden powyżej

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
a podobno Polacy są na drugim miejscu w rankingu na najdłuższy okres czasu posiadania tego samego auta (zaraz za Kubańczykamidevlin pisze:A ja to dieslom życzę takiego wyniku:
http://coloradobirder.ning.com/photo/th ... ng-machine?

w Polsce nie ma i nie będzie aut z takim przebiegiem chyba ze jakis carfax czy cos wprowadza
Devlin nowe diesle to raczej szans na takie cuś nie mają 

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
esilon, to ja chyba jakiś Kubana jestem bo mam zamiar pobić ten wynik Vectra już w niedługim czasie 300000 tyś km osiągnie i nie ma zamiaru na tym zakończyć i silnik daje radę nie chce cholera się zepsuć .Legasiem mam zamiar wykręcić jeszcze więcej Subaru nie pokona Opla no niech mnie kule biją jeśli tego nie dokonam 

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
Gump, ale zwróć uwagę, że tamten wynik jest w milach 

http://wwojnar.com/
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
devlin , to troszkę komplikuje sprawę ale nie poddaję się mimo wszystko spróbuję 

Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
michal pisze: Panowie z Robotniczej: "widzę, że ładnie się pan przedstawił przed milionami słuchaczy"
Zero konkretów i pełna szydera - pełnia pro. Z takim podejściem nie dziwie coraz większej ilości klientów w Otwocku, Mysiadle, na Jutrzenki i Bajecznej oraz tym którzy jeżdżą z Warszawy serwisować auto na gwarancji do Białegostoku, Poznania czy innego Krakowa.
michal, liczenie na to że ktokolwiek z ASO zaprzeczy oficjalnej linii SIP jest lekko mówiąc naiwne.
Więc może nie stresujmy chłopaków naciskami na jakieś coming out-y tylko niech sobie tu spokojnie z nami rozmawiają na luźne tematy. Myślę, że oni też mają świadomość głupiej sytuacji w jakiej się znajdują, ale co mogą powiedzieć?
Cen serwis nie ustala, polityki wymiany też. Oni są trochę jak pani w okienku bankowym - też niewiele może, a jest na pierwszej linii frontu.
Inna sprawa, że można podjeść do klienta inaczej - np. przywitać z uśmiechem, co mi się jeszcze w warsztacie przy motelu nie zdarzyło. Dlatego już tam nie jeżdżę. Za to miło wspominam wizytę w Białymstoku - naprawdę polecam. Jeśli ktoś ma czas ofkors.
A jeśli to sam szef AK pisuje pod pseudonimami, to też zapraszamy.
Konto usunięte, normalnie czytasz w moich myslach
Inna sprawa, że ja w ASO Koper to zawsze z usmiechem
a w Białymstoku tez byłem i podejście profeska , Subaryty osobiście nie poznałem ale zrobili mi tam błyskawicznie przegląd Forestera (którego niestety w końcu nie kupiłem
), nie mówiąc o tym, że o 21 w piątek salon otworzyli tylko dlatego, że jechałem do nich , takie lusterko ja do nich z usmiechem - oni też ;ja do nich specjalnie jechałem, oni specjalnie otworzyli; zasada lusterka jest bardzo fajna , zwana zasadą wzajemności czy tez innej energii

Inna sprawa, że ja w ASO Koper to zawsze z usmiechem

a w Białymstoku tez byłem i podejście profeska , Subaryty osobiście nie poznałem ale zrobili mi tam błyskawicznie przegląd Forestera (którego niestety w końcu nie kupiłem

Konto usunięte, szydery i prześmiewania petentów na forach netowych chyba nikt im nie narzuca?
a może jednak SJS zamiast prawnika pomoże oszczędzić następne sprzęgło:gregski pisze:esilon, 100% racji... poza tym mysle, ze przy takich kwotach to juz warto taki temat prowadzic z prawnikiem ... choc dobrze, ze Ossa pisze i ostrzega co sie dzieje od razu, a nie po latach spraw w sadzie..
•
Re: OUTBACK
19 gru 2008, o 12:25
Co do braku reduktora w OBK MY09 Diesel to moim zadaniem błąd autko doskonale sobie radzi w błotku , ma wystarczający prześwit , natomiast bez reduktora męczy się przy podjazdach pod strome wzniesienia nim turbina ruszy po prostu się dławi i trzeba na bucie co często jest mało bezpieczne , przetestowane mam to na działce w górach i wpierw musiałem pieszo sprawdzić teren i dopiero potem jechać , gdzie przy reduktorze można by wolniutko się wspinać .
Ossa
Auto: OBK MY09 GT MY96
Re: OUTBACK
19 gru 2008, o 13:01
Ossa, powiem Ci, że podobnie jest w benzynowym Foresterze 2.0 turbo, bez reduktora, kórym jeździ obecnie moja żona.
Żeby ruszyć i jechac w trudniejszych warunkach trzeba mocniej wdepnąć gaz. A wtedy auto szybko przyspiesza i przydaje się bardzo dobry refleks, a czasem po prostu trzeba się wspomagać półsprzęgłem, co z kolei powoduje jego przypalania i nieprzyjemny zapach, który temu towarzyszy.
Tak więc - reduktor to dobra rzecz w autach, którymi zjeżdża się czasem z asfaltu, holuje przyczepę kampingową, itd...
I to jest moim zdaniem jeszcze jeden punkt dla Outbacka 2.5 benzynowego kontra 2.0 diesel.
Szef nigdy nie pisze pod pseudonimami, aż tak bardzo się nie angażujeKonto usunięte pisze: A jeśli to sam szef AK pisuje pod pseudonimami, to też zapraszamy.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
ujar pisze: Szef nigdy nie pisze pod pseudonimami, aż tak bardzo się nie angażuje![]()
Pewnie więc nie zagląda do nas. Prosimy o przekazanie ukłonów od naszego nudnawego forum

A skąd by wiedział, że jest nudnoKonto usunięte pisze: Pewnie więc nie zagląda do nas.

PS. Mam ogłosić termin CYNY VIII, na którą mam Was serdecznie zaprosić

ujar pisze: Pewnie, że zagląda
wiemy wiemy

ujar pisze: PS. Mam ogłosić termin CYNY VIII, na którą mam Was serdecznie zaprosić
no to kiedy ? kiedy ?

Jak mus to mus.ujar pisze:PS. Mam ogłosić termin CYNY VIII, na którą mam Was serdecznie zaprosić

czarne jest piękne...
chili gdzie sie ma ossa zgloscic po reduktor?ujar pisze: a może jednak SJS zamiast prawnika pomoże oszczędzić następne sprzęgło