Jak by Ci to powiedzieć?Kruszyn pisze:Coś te "czarne złe " pechowe są![]()
Testują czy uczucie jakim je obdarzasz jest należyte.

Jak by Ci to powiedzieć?Kruszyn pisze:Coś te "czarne złe " pechowe są![]()
No, wygarnę mu kiedyś i pójdzie stąd w p... do pożegnańChloru pisze: barbie, tylko przód weź swój. Ten agrotuningowy siatex może sprawić kłopoty przy odsprzedaży![]()
![]()
vibowit pisze: Testują czy uczucie jakim je obdarzasz jest należyte.![]()
mały 5150 pisze: No, wygarnę mu kiedyś i pójdzie stąd w p... do pożegnań![]()
cos jest z tymi 2.5lbarbie pisze: Tyle, że ja mam silnik 2,5 który się bardzo szybko nagrzewa
A remek został licencjonowanym kapelusznikiem. WRX (i to wiśniowy) palący 10/100 to zbrodniaremek pisze:cos jest z tymi 2.5lbarbie pisze: Tyle, że ja mam silnik 2,5 który się bardzo szybko nagrzewa- moja 2l Wisnia nagrzewa sie ze dwa razy dluzej. I pali ze 3 litry mniej - juz osatecznie sprawdzone - ostatecznie zostala ekonomicznym dupowozikiem.
barbie pisze: A remek został licencjonowanym kapelusznikiem.
Obiecałam mu na dzień dziecka taki samochodowy. Tyle że dzień dziecka to już po Chlejadach, więc sobie nie poużywaChloru pisze:barbie pisze: A remek został licencjonowanym kapelusznikiem.
A ta jego licencja to na odkurzacz samochodowy też czy tylko stacjonarny ?![]()
za to przy 130-160, w niemczechbarbie pisze: WRX (i to wiśniowy) palący 10/100 to zbrodnia![]()
![]()
Ta... po drodze do kuzyna Artiego w Austriiremek pisze:za to przy 130-160, w niemczechbarbie pisze: WRX (i to wiśniowy) palący 10/100 to zbrodnia![]()
![]()
Widać, że te zajęcia ruchowe z odkurzaczem mu służą. Jeszcze nie widziałem, żeby ktoś tak szybko pchał samochódbarbie pisze: remek napisał(a):
barbie napisał(a):WRX (i to wiśniowy) palący 10/100 to zbrodnia![]()
za to przy 130-160, w niemczech
Ta... po drodze do kuzyna Artiego w Austrii![]()
![]()
Dojeżdżasz codziennie do pracy GT'kiem?Godlik pisze:Parkuję w garażu podziemnym, do pracy mam 8km. Wooolne 8km. Mam wskaźnik temperatury oleju i wiem co piszę.
W 2.5i N/A '07 jest tak samo, płyn ma wtedy jakieś 60C.EterycznyŻołądź pisze: Wskazówka temperatury, jeśli auto nie stoi na mrozie, dochodzi do swojej optymalnej pozycji po 1-2km
Tak. I tak sobie właśnie uświadomiłem, że chyba byłem w sytuacji podobnej do Twojej. Marzyłem o GTku, więc go sobie w końcu kupiłemVincent Vega pisze:
Dojeżdżasz codziennie do pracy GT'kiem?
Po jakim czasie?Godlik pisze: A wracając do oleju, to dzisiaj 70 stopni miałem po 3-4 km. Powolne przesuwanie się w sznureczku aut.
Jakie warsztaty w Warszawie polecacie? Wiem, widziałem kilka na stronie głównej forum. Bardziej zależy mi na osobistym poleceniu.Konto usunięte pisze: Zasady kupna są bardzo proste:
1. Przed zakupem zapłać zaufanemu warsztatowi subarowemu za dobre oględziny
2. Przed zakupem zapłać zaufanemu warsztatowi subarowemu za dobre oględziny
3. Przed zakupem zapłać zaufanemu warsztatowi subarowemu za dobre oględziny
4. Przed zakupem zapłać zaufanemu warsztatowi subarowemu za dobre oględziny
5. Przed zakupem zapłać zaufanemu warsztatowi subarowemu za dobre oględziny
6....
Ja sobie zdaję z tego sprawę. Wiadomo materiały eksploatacyjne do takich aut tanie nie są i trzeba je częściej wymieniać, ale na dzień dobry nie chciałbym wkładać w auto 1/3 jego wartości. No chyba, że shortblok jest częścią eksploatacyjnąGodlik pisze: I tak jak tu już napisano, najważniejszy jest stan techniczny. Im gorszy, tym więcej trzeba wpakować po zakupie. Ale z drugiej strony nie oczekuj też, że kupisz i będziesz tylko lał paliwo. Cudów nie ma.
Vincent Vega pisze: Jakie warsztaty w Warszawie polecacie? Wiem, widziałem kilka na stronie głównej forum. Bardziej zależy mi na osobistym poleceniu.
Sam widzisz opinie są mega rozbieżne i to wśród właścicieli. Od morderstwa do Twojego ale o co chodzi?jarmaj pisze:
4turbo.pl
A co do tematu, to za bardzo w ogóle nie wiem, o co chodzi. Co za problem jeździć codziennie do pracy WRX-em?
Sam mam 8km i sobie codziennie dojeżdżam. I to nieco bardziej hardkorowym autem niż WRX
Oni się nie znajom.Vincent Vega pisze:Sam widzisz opinie są mega rozbieżne
Hmmm.... To sprawdzę jutroSo What! pisze:
Po jakim czasie?